مسئول فرهنگی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان گلستان:
50 هزار گلستانی در مسابقات قرآنی استان شرکت کردند
همزمان با فرا رسیدن ماه ربیع الاول ، سی و هفتمین دوره مسابقات قرآن کریم استان گلستان به کار خود پایان داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه خبری کاسب امین ؛ این مراسم در حالی با حضور پرشور مردم و مسئولان استانی و کشوری برگزار گردید که برگزیدگان سی و هفتمین دوره مسابقات قرآنی استان گلستان معرفی و تجلیل شدند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری کاسب امین,
در این مراسم نفرات برتر این مسابقات به اجرای قرائت قرآن و تواشیح پرداختند که مورد استقبال بسیاری از مردم در آستان مقدس امامزاده عبدالله گرگان قرار گرفت و با ذکر صلوات از آنها تشویق به عمل آوردند.
,
بر اساس این گزارش ، در این مراسم معنوی ۴۳ نفر از آقایان و ۲۸ تن از خواهران مقام های اول تا سوم را در بخش های گوناگون از آن خود کردند.
,
در این مراسم حجت السلام سعید غیرتمند ، مسئول فرهنگی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان گلستان گفت : در سی و هفتمین دوره مسابقات قرآن کریم استان گلستان در مرحله استانی و شهرستانی بالغ بر ۵۰ هزار نفر شرکت نمودند که نشان دهنده رشد بسیار زیاد در طی این دوسال بوده است که با همکاری نهاد ها و رسانه ها تحقق یافته است.
,
لازم به ذکر است امامی نماینده مردم گرگان و آق قلا در مجلس شورای اسلامی ، مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان و سایر مسئولین استانی در این مراسم حضور داشتند.
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه