logo
پنج‌شنبه 23 مهر 1405 | پنجشنبه 15 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

حسینی: مصدومیت منتظری بدترین خبری بود که شنیدم

حسینی: مصدومیت منتظری بدترین خبری بود که شنیدم
مدافع تیم ملی فوتبال ایران گفت: مصدومیت منتظری بدترین خبری بود که شنیدم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه داناسیدجلال حسینی در اردوی تیم ملی در جمع خبرنگاران گفت:‌ با میکو در کمپ تمرین کردیم و پیش از آن هم در شرایط مسابقه بودیم. اگرچه بازی تدارکاتی ما در روز یکشنبه لغو شد اما خودمان می‌توانیم تمرینات خوبی داشته باشیم و برای مسابقات راهی جام ملت‌ها می‌شویم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی در مورد مصدومیت پژمان منتظری و اینکه پر کردن جای او کار سختی است، گفت: پر کردن جای او صددرصد سخت است. جای خالی منتظری در جام ملت‌ها احساس می‌شود و شاید کسی نتواند به راحتی جای او را پر کند. او می‌توانست به تیم ملی خیلی کمک کند. مصدومیت منتظری یکی از بدترین خبرهایی بود که من شنیدم.

,

حسینی در مورد اینکه غیبت منتظری در دفاع به او هم فشار می‌آورد، گفت: هماهنگی خوبی داشتیم همانطور که پر کردن جای هادی عقیلی خیلی سخت بود پر کردن جای منتظری هم بسیار سخت است.

,

وی در مورد مصدومیت خودش گفت: مچ پایم آسیب دیده بود که با فیزیوتراپی آن را برطرف کردم.

,

حسینی در مورد اینکه تیم ملی می‌تواند به نیمه نهایی یا فینال صعود کند و پیش‌بینی‌اش از نتایج تیم ملی در جام ملت‌ها چیست، گفت: این سوال استثنایی است. انتظار داشتم اولین سوال این باشد اما اینکه فکر کنید ما به فینال می‌رویم یا جزء چهار تیم می شویم اینگونه نیست. با امکانات و شرایطی که داشتیم نمی‌توان حدس زد که چه پیش خواهد آمد. همه می‌دانند که شرایط اردویی تیم ملی چگونه بوده است و امارات چند سال است که بازیکنانش در کنار هم هستند و شرایط فوق‌العاده‌ای دارند. با بحرین هم مشکلات کوچکی داریم که روز سختی با آنها خواهیم داشت. بازی‌های مرحله گروهی سخت‌ترین بازی‌های ما خواهد بود و نباید آنها را آسان بگیریم. با این شرایط قهرمانی خیلی سخت است.اردوهای آماده‌سازی تیم ملی دچار اختلال شد و ما با این شرایط به جام ملت‌ها می‌رویم.

,

سیدجلال حسینی در مورد غیبت بازیکنان سرباز مثل مهرداد پولادی، گفت: نبود او هم خیلی برایمان سخت است. حضور او در تیم ملی 50-50 است. کاش پولادی هم بود و سرباز تیم ملی بود. او خیلی می‌توانست به ما کمک کند.

,

انتهای پیام/ی

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه