فرماندار سلسله:
شهرستان سلسله جرائم خشن ندارد/همگان متولی امنیت اجتماعی هستند
فرماندار سلسله گفت: متولی امنیت اجتماعی یک دستگاه خاص نیست بلکه وظیفه همه افراد جامعه بویژه نخبگان است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا و به نقل از لرسو سلیمانی فرماندار سلسله در حاشیه کمیسیون ارتقاء امنیت اجتماعی با بیان اینکه تقویت احساس امنیت لازمه امنیت اجتماعی پایدار در جامعه است افزود: متولی امنیت اجتماعی یک دستگاه خاص نیست بلکه وظیفه همه افراد جامعه بویژه نخبگان است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, لرسو ,وی افزود: باید با برگزاری نشست های علمی و تخصصی راهکارهای ارتقاء امنیت اجتماعی در جامعه بررسی و تدوین شود.
,فرماندار سلسله شناخت فرصت ها و نیز تهدیدات را از اهداف کمیسیون ارتقاء امنیت اجتماعی ذکر و خاطرنشان کرد: این دو مقوله به همراه آسیب شناسی جامعه از اهداف تشکیل کمیسیون ارتقاء امنیت اجتماعی بشمار می آیند و در این جلسه مهمترین مشکلات و آسیب های اجتماعی مورد بررسی قرار گرفته و راهکارهای مطلوب و مناسبی ارائه می گردد.
,سلیمانی در پایان با بیان اینکه شهرستان سلسله جرائم سازمان یافته و خشن ندارد افزود: سلسله یکی از امن ترین شهرستانهای استان است که هیچ گونه جرائم خشن و سازمان یافته در آن نیست.
,انتهای پیام/ش
]
ارسال دیدگاه