هر آنچه که برای مردم یادآوری شد

خطبه‌های جمعه مازندران رنگ و بوی 9 دی به خود گرفت

خطبه‌های جمعه مازندران رنگ و بوی 9 دی به خود گرفت
ائمه جمعه مازندران به خطبه های این هفته نماز جمعه رنگ و بویی از جنس بصیرت و 9 دی دادند که بخشی از چند خطبه را برای مخاطبان انتخاب کرده ایم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از بلاغ، حجت الاسلام محمود مشایخ در بخشی از سخنان خود در خطبه های نماز جمعه نوشهر با اشاره به حماسه ۹دی ۸۸ و بصیرت مردم اذعان داشت: خروش عظیم ملت در حماسه ۹دی یک حرکت خودجوش مردمی بود که نشان از بصیرت والای ملت ایران داشت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ, بلاغ, بلاغ, نماز جمعه نوشهر , نماز جمعه نوشهر ,

وی تصریح کرد: در ۹دی بحث شخص مطرح نبود بلکه بحث نظام مطرح بود و بصیرت و حماسه مردم، انقلاب را به اینجا رساند.

امام جمعه نوشهر هدف از فتنه۸۸ را براندازی نظام دانست و گفت: بحث تقلب در انتخابات حرف‌های پوچ یک عده بدخواه نظام بود که در اصل هدف‌شان تبدیل جمهوری اسلام و نظام به طاغوت بود.

وی گفت: حماسه ۹دی نباید فراموش شود تا دشمن بداند ملت ایران همیشه در صحنه حضور دارند و زنده نگه داشتن حماسه ۹دی باید پایدار بماند.

خطیب جمعه نوشهر از بصیرت به عنوان راهی برای تشخیص دشمن نام برد و بیان داشت: بصیرت به معنای شناخت زمان، نیاز، دوست و دشمن است و باید بدانیم در هر زمانی دوست و دشمنان مان کیست.

آیت الله نورالله طبرسی در خطبه های این هفته نماز جمعه ساری با اشاره به اینکه در 9 دی‎ماه سال 1388 شاهد خروش مردم خداجوی بر علیه دشمنان داخلی و خارجی نظام بودیم، اظهار داشت: این روز به عنوان روز شجاعت، بصیرت و میثاق با ولایت فقیه و دفاع از ارزش‌های دینی، در تاریخ کشور همواره زنده خواهد ماند.

وی همچنین 9 دی را سنبل دفاع از اسلام و حمایت از رهبری دانست و افزود: مردم شهیدپرور ایران اسلامی هرگز در مقابل چنین توهین هایی سکوت نخواهند کرد.

خطیب جمعه ساری خاطر نشان کرد: آنان که برای حصرشدگان اشک تمساح می ریزند بدانند که حصر این افراد بر اساس جمع بندی نظر قانون‌مداران کشور صورت گرفته است.

نماینده ولی فقیه در مازندران با اشاره به اینکه نظام در مقابل این افراد نرمی و ملاطفت نشان داده است، یادآور شد: آنان حتی از توبه و اعتراف به اشتباه خود سرباز زده اند.

وی با بیان اینکه خسارات فتنه 88 کمتر از دفاع مقدس نبود، نادیده گرفتن و اهانت به آرمان های دینی را گناهی نابخشودنی دانست.

امام جمعه ساری از رهبر معظم انقلاب به عنوان بزرگ‌ترین دیده بان کشور و نظام یاد و خاطرنشان کرد: اگر روشنگری و درایت ایشان نبود، امروز شاهد وضع اسفناکی بودیم.

طبرسی دشمن شناسی، آگاهی و هوشیاری را برای فرد فرد هموطنان ضروری دانست و گفت: باید به یاد داشته باشیم که دشمنان همواره در صدد ضربه زدن به نظام الهی هستند.

حجت الاسلام سیدمحمود جلالی در خطبه های نماز جمعه فریدونکنار با اشاره به حماسه ۹ دی، اظهار کرد: ۹ دی روز بصیرت و میثاق امت با ولایت و حماسه ملت غیور ایران در خنثی کردن توطئه علیه استکبار در فتنه سال ۸۸ است.

وی با اشاره به برخی ضربه های داخلی و خارجی فتنه گران به کشور در سال ۸۸، یادآور شد: فتنه‌گران حریم ها را شکستند و ارزش های دینی مردم را به بازی گرفتند، این اعمال آنها موجب ریزش نیروهای انقلابی در داخل شد.

امام جمعه فریدونکنار افزود: از آثار مخرب خارجی این فتنه نیز می توان به تغییر ادبیات استکبار و اعتراف علنی آنها به تمایل برای براندازی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران شد.

جلالی در ادامه بیان داشت: مردم همیشه در صحنه ایران در ۹ دی سال ۸۸، برای پاسخ به این عربده های استکباری که از ناحیه مزدوران داخلی در کشور سر داده می شد به میدان آمدند و این حماسه بزرگ را خلق کردند.

حجت الاسلام سیدداود شاهچراغی در خطبه های نماز جمعه تنکابن اظهار داشت: عمر 35 ساله نظام جمهوری اسلامی ایران نشان می‌دهد که مردم در هر مقوله‌ای و در هر زمان و مکانی که احساس کنند اعتقادات و نظام اسلامی مورد کوچک‌ترین هجمه‌ای قرارگرفته است، پرشور و با آگاهی و بصیرت به میدان آمده و علاقه‌مندی خود را به انقلاب، کشور، شهیدان و امام شهیدان و مقام معظم رهبری با حضور بی‌شمار خود به نمایش می‌گذارند.

وی افزود: نگاهی به راهپیمایی‌های بعد از فتنه 88 و به‌ویژه حضور میلیونی مردم در حماسه 9 دی و شعارها و دست‌نوشته‌های آنها مشخص می‌کند که مردم خواستار محاکمه سران فتنه هستند.

امام جمعه تنکابن گفت: سران فتنه باید پاسخگوی داغ‌دیدگان حوادث فتنه 88 و آنها که اموال و نفس‌های خود را در این اتفاقات ازدست ‌دادند باشند، این در حالی است که از میان صدها جرم به سران فتنه (کروبی و موسوی)، مهم‌ترین و نخستین جرم آنها این بود که کام شیرین مردم پس از پیروزی و خلق حماسه میلیونی در عرصه مشارکت و انتخابات ریاست جمهوری را با راه انداختن اغتشاشات و درگیری تلخ کنند.

شاهچراغی تصریح کرد: اقدامات نسنجیده و موضوعات مطرح‌شده و دور از واقعیت سران فتنه پس از انتخابات 88 فراموش‌شدنی نیست و تکلیف تهمت و دروغ بزرگ «تقلب» فتنه گران به‌نظام و مردم بایستی مشخص شود.

حجت الاسلام سیدجلیل مرتضوی در خطبه های نماز جمعه رامسر اظهار داشت: نباید حماسه ۹ دی فراموش و یا به تعبیری به کار سیاسی تبدیل شود بلکه باید این روز را به واسطه حضور مردم در تجدید بیعت با ولایت باید گرامی داشت.

وی افزود: برخی ها هنوز از ۹ دی به سختی یاد می کنند و از این حماسه بزرگ به راحتی عبور می کنند که این خیانت است.

خطیب نماز جمعه شهرستان رامسر در ادامه بیان داشت: فتنه و دسیسه دشمنان اشکال مختلف دارد و اگر در حال حاضر هم میدان بگیرند، کوتاه نمی آیند.

وی تصریح کرد: این روزها بعضی ها دم از آزادی سران فتنه می زنند و می خواهند پای ولایت را به میان بکشند که این خیانت و ظلم به ولایت است.

مرتضوی با اشاره به اهمیت جایگاه ولایت فقیه در نظام اسلامی خاطرنشان کرد: برای فتنه ۸۸، قوه قضاییه، شورای امنیت ملی و دست اندر کاران نظام بایستی تصمیم بگیرند و اگر بخواهیم همه هجمه ها، خواسته ها و درخواست ها را به ولایت نسبت دهیم بزرگترین ظلم و خیانت را به مردم و ولایت کرده ایم.

امام جمعه رامسر با بیان اینکه هنوز فتنه آتش زیر خاکستر است، ابراز داشت: بعضی ها سکوت اختیار کرده اند که این هم خیانت و در صف اصحاب فتنه بودن است و هیچ فرقی نمی کند.

حجت‌الاسلام علی‌اکبر طلابیان در خطبه های نماز جمعه بابلسر با اشاره به 9 دی، روز بصیرت و میثاق امت با ولایت، گفت: شاید افرادی باشند که هنوز عمق خیانت دشمنان در سال 88 را ندانند و عظمت این روز را نفهمند.

وی با بیان اینکه در سال 88 تصمیم قطعی دشمن این بود که کار نظام را یکسره کند، افزود: دشمن می‌خواست حکومت مورد نظر خودش را که ریشه سکولار دارد روی کار بیاورد.

امام جمعه بابلسر با اشاره به خیال واهی دشمن مبنی بر موفقیت کودتای مخملی در ایران همانند برخی کشورهای دیگر، اظهار داشت: آنها رنگی را که ریشه مقدسی در ذهن مردم ایران داشت برگزیدند تا به نتیجه برسند.

طلابیان تصریح کرد: دشمن تصور می‌کرد انتخابات 88 آخرین انتخاباتی است که در ایران برگزار می‌شود، به همین دلیل با تمام قدرت به میدان آمد تا میان مردم تفرقه ایجاد کند.

وی یکی از اهداف دشمن در فتنه 88 را مخدوش کردن حیثیت نظام در سطح جهان عنوان و خاطرنشان کرد: کاهش نفوذ ایران در معادلات سیاسی بین الملل و زیر سوال بردن انتخابات واقعی آزاد در ایران از دیگر اهداف دشمن بود.

خطیب جمعه بابلسر ادامه داد: قدرت ایران در منطقه به حدی رسیده است که هیچ اتحادی در خاورمیانه بدون حضور ایران نمی‌تواند شکل بگیرد.

طلابیان با انتقاد از افرادی که می‌گویند سال 88 گذشت و چرا این مسئله را تکرار می‌کنید، به کلامی از مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت: گناه بزرگ فتنه‌گران در خوشبینانه‌ترین حالت این بود که شبهه‌ای که در ذهن‌شان بود را به صورت چالش در سطح نظام مطرح کردند و این بخشودنی نیست.

وی فتنه 88 را جلوه‌ای از نقشه دشمن معرفی کرد و افزود: مردم در 9 دی اقتدار نظام را به نمایش گذاردند و چهره اصلی مصلحت‌اندیشان را نمایان کردند.

امام جمعه بابلسر ادامه داد: مردم بعد از انتخابات 8 ماه تحمل کردند تا ببینند که خواص چه می‌کنند ولی خواص درجا زدند و با دشمن همراهی کردند.

طلابیان بیان داشت: مردم وقتی دیدند که از خواص آبی گرم نمی‌شود با الهام از عاشورا مردانه به میدان آمدند و از نظام و رهبری دفاع کردند.

خطیب جمعه بابلسر 9 دی را روزی عنوان کردند که مردم از خواص پیشی گرفتند و خاطرنشان کرد: مردم نخواستند همانند خواص تماشاگر باشند.

وی در پایان فتنه 88 را یک فتنه عمیق دانست و از مردم خواست تا روز 9 دی را به هر طریقی که می‌توانند گرامی بدارند.

حجت الاسلام احمد قربانی در خطبه های نماز جمعه پل‌سفید سوادکوه با یادآوری حماسه 9 دی، آن را حرکت اصلاحی و تامینی توصیف و خاطرنشان کرد: راهپیمایی 9 دی سبب رفع نگرانی دوستداران انقلاب اسلامی بود.

ویبا تاکید بر اینکه باید برای حفاظت از انقلاب اسلامی همواره بیدار و بصیر بود، اظهار کرد: گروه‌های معاند انقلاب اسلامی و کسانی که از انقلاب اسلامی کینه به دل داشتند تلاش کردند خود و انقلاب اسلامی را آزمایش کنند ولی آزموده را آزمودن خطاست.

امام جمعه پل سفید با بیان اینکه مخالفان انقلاب اسلامی در تلاش خود برای ضربه زدن به انقلاب اسلامی شکست خوردند، تصریح کرد: دشمنان انقلاب اسلامی در سال 88 دچار اشتباه محاسباتی هولناک شدند.

قربانی با اشاره به اینکه ملت ایران در 9 دی با حمایت الهی و قرآن و عترت و وحدت در خیمه ولایت فقیه اجتماع کردند، گفت: راهپیمایی 9 دی سبب آرامش کشور شد.

حجت الاسلام محمد مهدوی، در خطبه های نماز جمعه شیرگاه سوادکوه شمالی، با اشاره به در پیش بودن 9 دی روز بصیرت، بیان کرد: 9 دی روز اعلام برائت از دشمنان نظام جمهوری اسلامی ایران است.

امام جمعه شیر‌گاه سوادکوه شمالی با تأکید بر اینکه بی‌احترامی به عاشورای حسینی و آرمان‌های انقلاب اسلامی سبب شادی دشمنان را فراهم کرد، تصریح کرد: کسانی که بعد از سخنان مقام معظم رهبری در سال 88 به اعتراض خود ادامه دادند، شادی دشمنان را فراهم کردند.

حجت الاسلام محمدعلی رحمانی آملی در خطبه های نماز جمعه آمل رحمانی با گرامیداشت فرا رسیدن روز 9 دی که روز میثاق با رهبری انقلاب و بصیرت دینی است، خاطرنشان کرد: رهبر انقلاب در فتنه 88 با صبر، حوصله و بیانات ارزشمند به همه مردم بصیرت دادند و باعث شدند تا مردم آگاهانه همانند 22 بهمن ماه به میدان آمده و بساط فتنه و فتنه‌گران را برچیده و آنها را رسوا کنند.

امام جمعه آمل با تاکید بر اینکه دشمنان در بیخ گوش مسلمانان قرار داشته و با لباس دوستی وارد میدان می‌شوند، گفت: در جریان حماسه 9 دی شاهد بودیم که تمام رشته‌های چندین ساله دشمنان علیه ایران اسلامی که قصد براندازی نظام را در دستور کار داشتند با بیانات رهبر انقلاب پنبه شد.

وی با اشاره به واقعه عاشورای سال 57 و مقایسه آن با عاشورای 88 بیان داشت: باید در همه صحنه‌ها مطیع و گوش به فرمان رهبر انقلاب باشیم تا به بیراهه نیافتیم.

رحمانی آملی با دعوت همه افراد جامعه به شرکت در راهپیمایی روز 9 دی ماه امسال گفت: باید همیشه گوش به فرمان ولایت فقیه باشیم.

حجت الاسلام حسن روحانی در خطبه های نماز جمعه بابل با اشاره به دو خیانت بزرگ فتنه‌گران سال 88، تصریح کرد: اقدام فتنه‌گران سبب شد تا دشمنان مطمئن شوند می‌توانند نظام را دچار معضل کنند، لذا بعد از آن، فشارها را برای براندازی نظام شدت دادند.

روحانی با بیان اینکه جنایت دیگر فتنه‌گران شبه‌آفرینی علیه نظام اسلامی بود، خاطرنشان کرد: فتنه‌گران انتخابات و حضور حماسی ملت را زیر سئوال بردند، آنها هر چند در محافل خصوصی اعلام کردند تقلبی انجام نشد اما در محافل عمومی چیزهای دیگری مطرح کردند.

امام جمعه بابل با طرح این سئوال که چرا فتنه‌گران توبه نکردند، اظهار کرد: در فتنه 88 بهائیان و همجنس‌گرایان به‌ سمت سران فتنه دست دوستی دراز کردند، چرا سران فتنه اعتراف نمی‌کنند.

وی گفت: عدم تقلب در انتخابات 88 برای ملت مشخص است اما نگران این امر هستیم که فتنه‌گران هنوز دست از کارهای خود برنداشته و سعی در جبران ندارند.

روحانی به تدابیر رهبر معظم انقلاب برای مهار فتنه و خاموش کردن آتش فتنه‌گران اشاره کرد و افزود: رهبر معظم انقلاب با دقت و ظرافت، فتنه 88 را مهار کرد.

امام جمعه بابل حضور حماسی ملت در 9 دی را سبب یاس دشمن برشمرد و بیان کرد: ملت با این حرکت سیاسی دشمن را سرجای خود نشاند و این درس بزرگ را به مستکبران داد که هیچ‌گاه در مقابل فتنه‌هایی که علیه انقلاب و نظام انجام می‌شود کوتاه نمی‌آیند.

وی با اشاره به اینکه حماسه 9 دی اوج پیوند ملت با رهبر و بصیرت مردم بود، گفت: در سالگرد حماسه 9 دی ماه اعلام می‌کنیم مردم با بیعت محض از ولی امر مسلمانان همچنان در پای آرمان‌های نظام اسلامی ایستاده است و در این مسیر کوتاه نخواهد آمد.

حجت الاسلام محمداسماعیل قلی پور در خطبه های نماز جمعه جویبار با اشاره به سالروز حماسه 9دی اظهار داشت: 9دی 1388 روز تجلی بصیرت و پیوند مردم با ولایت بود و روزی بود که متعلق به گروه یا جریان خاصی نیست.

وی با بیان اینکه پیام 9دی اعتلای نظام در راستای اطاعت از رهبری بود تصریح کرد: اعتلای نظام جمهوری اسلامی ایران در صورتی محقق می شود که که فریاد لبیک به امام و رهبری هیچ گاه خاموش نشود.

امام جمعه جویبار با اشاره به این موضوع که باید ریشه حوادث 1388را از ده سال قبل از آن بررسی کنیم خاطر نشان کرد: بسیاری از افراد و برخی رسانه‌ها از 10 سال قبل در حال برنامه‌ریزی و زمینه‌ سازی برای ظهور حوادث فتنه 1388 بودند و برای آنها واژه تقلب یک رمز بود.

وی افزود: متاسفانه برخی از افراد در داخل دانسته یا نداسته هیزم این آتش شدند و آب در آسیاب دشمن ریختند و با حرفهایشان از خطوط قرمز نظام جمهوری اسلامی ایران عبورکردند که بحمدالله با هوشیاری مردم ولایت پذیر و هدایت هوشمندانه مقام معظم رهبری نقشه فتنه گران و حامیان خارجی آنها خنثی شد.

خطیب نمازجمعه جویبار با انتقاد از برخی افراد که خواستار بخشش و تطهیر فتنه گران هستند تأکید کرد: امروز عده‌ای حرف از وحدت و بخشش و برگرداندن صحنه گردانان اصلی فتنه هستند، کسانی که به دنبال گسستن پیوند قوی بین مردم و ولایت بودند، اما باید به آنها گفت هرکس بخواهد خدشه ای بر پیوند ملت و رهبری وارد کند این مردم هستند که با مشت های محکم بر دهان آنان خواهند کوبید.

وی افزود: کسانی که به دنبال برگرداندن این افراد با مناصبی در جامعه هستند قطعا به مردم، رهبری و شهیدان خیانت می کنند.

حجت الاسلام عبدالرحمان باقرزاده در خطبه های نماز جمعه شهرستان نور با بیان اینکه 9 دی حماسه ای نیست که فقط بزرگ‌ترها به یاد داشته باشند بلکه نوجوانان و جوانان ما آن را فراموش نخواهند کرد، تصریح کرد: انتخاباتی که درصد تقلب در آن زیر 5 درصد است، اگر آرایی در این فرایند انتخابات تقلب شود، به قول خود فتنه گران حداکثر تا یک میلیون؛ اما در این انتخابات فردی با اختلاف یازده میلیون رأی به پبروزی رسید، آیا با این وضعیت می شود گفت که تقلب، لذا همه واقعیت را فهمیدند که قضیه از چه قرار است.

وی افزود: عده زیادی در این بازی فریب خوردند و آلت دست دشمن بودند، عده ای که ما سران فتنه می گوییم فریب دشمن را خوردند در حالی که صحنه گردانان این قضیه مستکبران بودند.

امام جمعه نور خاطرنشان کرد: ساده لوحانه است که بگوییم فتنه 88 کمتر از فتنه 8 سال جنگ تحمیلی است، متاسفانه افرادی صاحب نام و معلوم الحال بجای اینکه در کنار رهبر و انقلاب باشند، با نامه های بدون سلام و با سکوت خود به نوعی از فتنه گران حمایت کردند.

باقرزاده با اشاره به اینکه هنوز هم برخی حاضر نیستند از قالیچه فتنه گران پایین بیایند، گفت: کسانی هستند که دم از ولایت می زنند اما از فتنه گران حمایت می کنند و نسبت به آنها مهرورزی دارند، امروز فرزندان مجرم همان افراد به همه جا می روند، لجن پراکنی می کنند، بر علیه مواضع رهبری موضع می گیرند، سران فتنه را روی دست می گیرند، آنها را تقدس می کنند اما یک جمله از رهبری می گویند تا مخاطبان متوجه نشوند که بر علیه رهبری هستند.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, نماز جمعه ساری , نماز جمعه ساری ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, نماز جمعه فریدونکنار, نماز جمعه فریدونکنار,
,
,
,
,
,
,
,
, نماز جمعه تنکابن , نماز جمعه تنکابن ,
,
,
,
,
,
,
,
, نماز جمعه رامسر, نماز جمعه رامسر,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, نماز جمعه بابلسر, نماز جمعه بابلسر,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, نماز جمعه پل‌سفید سوادکوه, نماز جمعه پل‌سفید سوادکوه,
,
,
,
,
,
,
,
, نماز جمعه شیرگاه سوادکوه شمالی, نماز جمعه شیرگاه سوادکوه شمالی,
,
,
,
, نماز جمعه آمل, نماز جمعه آمل,
,
,
,
,
,
,
,
, نماز جمعه بابل , نماز جمعه بابل ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, نماز جمعه جویبار, نماز جمعه جویبار,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, نماز جمعه شهرستان نور, نماز جمعه شهرستان نور,
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/گ
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه