رئیس اداره تبلیغات نیمروز :
۹ دی سند ماندگار بیعت مجدد با رهبری است
رئیس اداره تبلیغات نیمروز گفت: 9 دی سند ماندگار بیعت مجدد با رهبری، ولایت فقیه و تبلور آرمان های والای انقلاب اسلامی است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، حجت الاسلام و المسلمین محمد قاسمی در گفتگو با خبر نیمروز اظهار داشت: ۹دی اوج ولایتمداری و غیرتمندی ملت ایران بود و می توان گفت عشق ملت قهرمان ایران به امام راحل را ثابت کرد، ۹دی سند ماندگار بیعت مجدد با رهبری، ولایت فقیه و تبلور آرمان های والای انقلاب اسلامی است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خبر نیمروز,وی افزود: حماسه ۹دی هر ساله خاری است در چشم فتنه گران و کسانی که چشم طمع به براندازی اسلام و انقلاب و پاگذاشتن بر روی خون شهدا را دارند، هر ساله همزمان با ۹دی مردم حماسه این روز را گرامی می دارند و رسانه ها هم با پرداختن به زوایا و ابعاد این حادثه سعی در روشنفکری و انجام وظیفه خود در وادی جنگ نرم را دارند.
,حجه السلام و المسلمین قاسمی تصریح کرد: هر چند صحبت کردن از حماسه ۹دی کاری دشوار است اما میتوان گفت حماسه ۹دی به فرموده رهبر معظم انقلاب تجلی بارزی از هویت و ماهیت انقلاب یعنی روح دیانت حاکم بر دلهای مردم بود.
,وی خاطرنشان کرد: ملت ایران علی الخصوص مردم غیور و شهید پرور شهرستان نیمروز بارها و بارها شور و شعور انقلابی خود را در مقاطع مختلف اثبات کرده اند و امسال هم با فرا رسیدن ۹دی ان شا الله حضور هر چه با شکوه تر مردم شهرستان نیمروز را خواهیم داشت.
,انتهای پیام/گ
]
ارسال دیدگاه