بهترین فوتبالیست جهان
علاقه به قهرمان ها و ستاره های بزرگ نقش برجسته ای در دنیای فوتبال داره. بهترین فوتبالیست ها همیشه مورد توجه هواداران فوتبال بودن و بشدت از جانب اونا دنبال میشدن.
به گزارش راه دانا، علاقه به قهرمان ها و ستاره های بزرگ نقش برجسته ای در دنیای فوتبال داره. بهترین فوتبالیست ها همیشه مورد توجه هواداران فوتبال بودن و بشدت از جانب اونا دنبال میشدن. فوتبالیست های بسیار بزرگ و موفقی در گذشته وجود داشته که امروزه کمتر از اونا اسم برده میشه. ستاره های دنیای فوتبال همیشه پر فروش ترین لباس های فوتبال رو بر تن داشتند و در واقع نقش برجسته ای در تیم ایفا میکردند

عوامل زیادی در جاودانگی و موندگاری ستاره های فوتبال وجود داره که از جمله اونا میشه به موارد زیر اشاره کرد.
- زمان کم درخشش و در اوج بودن
- عدم کسب مقام ها و قهرمانی های متعدد
- عدم قهرمانی در جام جهانی
- عدم درخشش تک نفره در کسب قهرمانی ها
در نتیجه اگر یکی دو مورد از عوامل بالا برای یک ستاره وجود نداشته باشه بعد از مدت کمی از یاد ها میره و دیگه به عنوان بهترین بازیکن تاریخ ازش اسم برده نمیشه.
با ذکر چند مثال خودتون متوجه میشید که در گذشته چه بازیکنان بزرگی بودند که امروزه دیگه ازشون اسمی برده نمیشه.
- دی استفانو (آرژانتینی) کسب 5 عنوان قهرمانی پیاپی اروپا با رئال مادرید
- فرانس پوشکاش (مجاری) بهترین گلزن قرن بیستم و عضو تیم شکست ناپذیر مجارستان
- جرج بست (ایرلند شمالی) بهترین بازیکن جهان 1968 و قهرمانی باشگاه های اروپا
- رونالدو نازاریو (برزیلی) قهرمان جام جهانی 1994 و 2002 و قهرمانی باشگاه های اروپا 1998
- مارکو فان باستن (هلندی) قهرمان یورو 1988 و قهرمانی باشگاه های اروپا 1989و1990
- لوتار ماتئوس (آلمانی) قهرمانی جام جهانی 1990 و نائب قهرمانی 1982-1986
- زین الدین زیدان (فرانسوی) قهرمانی جام جهانی 1998 قهرمانی یورو 2000
حتما مثال های دیگه ای هم میشه زد ولی ما به همین مقدار بسنده کردیم. با یک نگاه به این لیست میبینید چه بازیکنان بزرگی هستند که از اسم هیچکدومشون نمیشه گذشت.
پنج بازیکن برتر تاریخ فوتبال
همونطور که گفتیم نقش اون 4 عامل خیلی مهمه و اگر یک بازیکن مورد یا مواردی رو نداشته باشه قطعا نمیتونه جز 5 بازیکن برتر تاریخ فوتبال باشه. درسته همیشه به عنوان ستاره فوتبال و یا کشورش ازش اسم میبریم اما بهترین تاریخ رو بهش نمیگیم.
در ادامه میخوایم 5 بازیکنی که تا الان و احتمالا سال های آینده به عنوان بهترین های دنیای فوتبال قرار ازشون اسم برده بشه رو ببینیم.

- پله
اوعجوبه فوتبال برزیل که بیشتر سال های فوتبالش رو در باشگاه سانتوس بازی کرد. درخشش اصلی پله مربوط به جام جهانی و همراه با تیم ملی برزیل بود. پله در چهار جام جهانی از سال 1958 تا 1970 شرکت کرد ولی نکته جالب اینه که سه بار موفق شد همراه برزیل قهرمان جام جهانی بشه که در نوع خودش بینظیره و بعیده کسی بتونه این رکورد رو تکرار کنه.
حضور قدرتمند پله در تیم ملی برزیل به مدت بیش از 12 سال در کنار موفقیت های بدست امده و نقش محوری که در تیم داشت باعث شده تبدیل به اسطوره و ستاره اول دنیای فوتبال بشه
- لیونل مسی
یک فوتبالیست تکنیکی و خلاق که به هیچ وجه نمیشه کنترلش کرد و در بسیاری از مواقع بصورت تک نفره کار رو برای تیمش در اورده. 7 توپ طلا آرشیو افتخارات تک نفره رو هم برای مسی کامل کرده که بنظر نمیرسه کسی بتونه به این زودیا به رکوردش برسه
قهرمانی در جام جهانی و کوپا آمریکا در کنار قهرمانی های باشگاهی در سطح اروپا، اون رو به تمام افتخارات دنیای فوتبال رسوند.
مسی نقش برجسته در قهرمانی آرژانتین در کوپا 2021 و جام جهانی 2022 داشت و در سال های 2007، 2011 و 2014 هم در بارسلونا عامل مهمی در قهرمانی چمپیونزلیگ بود.
- دیگو مارادونا
فوتبالیست افسانه ای که میشه گفت جادوگر این رشته بود، جوری فوتبال بازی میکرد که انگار عشق اول و آخرش توپ فوتباله. بعد ها این عشق و علاقه رو در رونالدینیو برزیلی هم به نوعی دیدیم.
مارادونا در سال 86 با درخششی وصف نشدنی آرژانتین رو قهرمان جام جهانی کرد و در سال 1990 تقریبا تک نفره تیم رو تا فینال رسوند. در قسمت باشگاهی هم چند بار قهرمان سری آ و لالیگا شده.
- کریستیانو رونالدو
رونالدو یکی از استعداد های بزرگ دنیای فوتبال که با سعی تلاش زیاد افتخارات زیادی رو کسب کرده. رونالدو موفق شد در سال 2016 قهرمان یورو بشه و این بزرگترین افتخار در دوران ملی برای رونالدو بود.
اما در زمینه باشگاهی قصه خیلی فرق داره. رونالدو در بین این لیست مرد اول افتخارات باشگاهی به حساب میاد. از قهرمانی های پر شمار در لیگ جزیره و لالیگا که بگذریم میرسیم به قهرمانی 2008 اروپا با یونایتد و چهار قهرمانی در طول پنج سال یعنی 14-2013 ، 16-2015 ، 17-2016 و 18-2017 همراه با رئال مادرید.
رونالدو 5 توپ طلا هم کسب کرده تا آرشیو افتخارات شخصی کاملی رو هم داشته باشه. سوالی که حالا پیش میاد اینه که رونالدو کشورش پرتغال بوده که از نظر قدرت تیمی از قدرت های دنیا همیشه ضعیفتر بوده و آیا این دلیل میشه که چون رونالدو قهرمان جام جهانی نشده جایگاهش اینجا باشه؟ اونم با اینکه بیشتر از تمام بازیکنان دنیا در مسابقات باشگاهی قهرمانی بدست اورده!
اگر از این دید به انتخاب بهترین های تاریخ نگاه کنیم احتمالا جایگاه رونالدو در رتبه یک هست نه رتبه چهار!
- فرانتس بکن باوئر
یکی از اصلی ترین عوامل قهرمانی آلمان در جام جهانی 1974 و یک رهبر واقعی که تیمش رو به خوبی هدایت میکرد. بکن باوئر دو سال قبل تر هم آلمان رو قهرمان یورو 72 کرده بود.
در قسمت باشگاهی هم در سال های 74-75-76 همراه با بایرن مونیخ قهرمان اروپا شد. تا مجموعه کاملی از افتخارات رو بدست بیاره
آینده فوتبال اما بنظر میرسه متعلق باشه به کیلیان امباپه، که در سن 23 سالگی دو بار در فینال جام جهانی بوده که یک بارش رو همراه با فرانسه قهرمان شده. شاید باورش سخت باشه اما امباپه دقیقا در جایگاهی هست که بتونه رکورد پله افساه ای رو بدست بیاره. یعنی همراه با فرانسه دو جام جهانی 2026 و 20230 رو ببره که واقعا بعیده.
امباپه هنوز در قسمت باشگاهی موفقیت قابل ذکری رو نداشته و اگر میخواد خودش رو به عنوان یکی از ستاره های دنیای فوتبال ثبت کنه حتما به اون هم در آینده نیاز داره.
ارسال دیدگاه