logo
پنج‌شنبه 23 مهر 1405 | پنجشنبه 15 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

اقرزاده در نشست خبری:

۴۵۰۰ دانش آموز زیارت اولی تا پایان سال به مشهد عازم می‌شوند

 ۴۵۰۰ دانش آموز زیارت اولی تا پایان سال به مشهد عازم می‌شوند
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت: تا پایان سال ۴۵۰۰ دانش آموز زیارت اولی به مشهد مقدس عازم می‌شوند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ نشست خبری معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش و رئیس سازمان دانش آموزی با اصحاب رسانه با موضوع اعزام زیارت اولی‌ها به مشهد مقدس صبح امروز در سازمان دانش آموزی برگزار شد.

باقرزاده در این نشست خبری گفت: سفرهای تربیتی یا همان اردوها فرصتی جذاب برای تربیت دانش آموزان است. اوقات غیررسمی تربیتی اوقات جذاب‌تر و تاثیرگذارتر به لحاظ فرهنگی و تربیتی است زیرا از تکلیف و اجبار خبری نیست بلکه با گروه همسالان خود به صورت معمولی زندگی و تربیت می‌پذیرد. این عوامل شرایطی را ایجاد می‌کند که تربیت دو چندان شود. همه مراکز آموزشی و تربیتی برای اوقات فراغت امتیاز ویژه ای قائل هستند.

وی با بیان اینکه از روزهای ابتدای انقلاب سفرهای تربیتی فرصت ویژه ای شناخته شده است؛ گفت: اگر این فرصت با آموزه‌های مذهبی و دینی هم آمیخته شود تربیت را زیباتر و هدفمند تر می‌کند. همکاران ما در سازمان دانش آموزی با راه اندازی سفر زیارت اولی‌ها به مشهد مقدس، تلفیق موقعیت اردویی و زیارتی را دنبال خواهند کرد.

باقرزاده افزود: دانش آموزان هفتم، هشتم و نهم دختر و پسر در سراسر کشور عازم این زیارت هستند؛ دانش آموزانی که تاکنون توفیق زیارت امام رضا (ع) را به دلایلی همچون مسائل اقتصادی پیدا نکرده بودند.

وی شهرداری تهران، استانداری خراسان رضوی، معاونت پرورشی و متوسطه وزارت آموزش و پرورش را از جمله دستگاه‌های دخیل در این طرح دانست و گفت: از جمله اهداف این اردوی زیارت اولی‌ها مهارت آموزی رشد اجتماعی کشف استعدادهای خود، رشد شخصیتی و شناختن گروه همسالان، انس و الفت با اهل بیت، ارزش گذاری مکان و زمان و شبکه سازی مربیان است.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت: تا پایان سال ۴۵۰۰ دانش آموز زیارت اولی به مشهد مقدس عازم می‌شوند. نه گروه ۵۰۰ نفره اعزام خواهند شد و اولین گروه امروز طی یک مراسم بدرقه از حرم شاه عبدالعظیم حسنی عازم می‌شوند. دو شب و سه روز مدت این سفر زیارتی است.

وی با بیان اینکه آغاز این سفر زیارتی در ماه رجب را به فال نیک می‌گیریم. گفت: در طرح‌های قبلی فرهنگی هم همه دستگاه‌ها و مردم پای کار آمدند که نظیر آن را جشن فرشته‌ها داشتیم که هفتصد هزار نفر در آن جشن شرکت کردند که در مرحله آخر تعدادی از آنان در حضور مقام معظم رهبری نماز جماعت خواندند.

معاونت پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت: برنامه‌های فرهنگی برای دختران دانش آموز به نسبت پسران کمرنگ بوده است و ما باید این عقب ماندگی را جبران کنیم.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه