logo
چهارشنبه 22 مهر 1405 | چهارشنبه 14 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

تحرکات نتانیاهو برای عادی سازی روابط با عربستان

تحرکات نتانیاهو برای عادی سازی روابط با عربستان
بنیامین نتانیاهو سه شنبه شب بار دیگر نسبت به عادی سازی روابط با عربستان ابراز خشنودی کرد و گفت: با نگاهی به منطقه وی معتقد است عادی سازی روابط با ریاض امکان پذیر است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ نتانیاهو مدعی شد که عادی سازی روابط تل آویو و ریاض، به درگیری اسرائیل و اعراب پایان می دهد.

وی ادعا کرد: ما عربستان را به عنوان کشور بعدی برای پیوستن به توافقنامه ابراهیم که کشورهای امارات، بحرین، مغرب و سودان روابط خود با تل آویو را برقرار کردند، مورد توجه قرار داده یم.

نتانیاهو گفت:من معتقدم که اگر رهبران عربستان تصمیم بگیرند که بطور رسمی میخواهند بخشی از توافق ابراهیم باشند، می‌توانیم به پیشرفتی دست پیدا کنیم.

اظهارات نتانیاهو پس از آن مطرح می شود که منابع صهیونیستی اواسط بهمن ماه سال جاری گزارش دادند که وزارت امورخارجه این رژیم به دنبال آن است که از کریستیانو رونالدو که به باشگاه النصر عربستان منتقل شده است، برای عادی سازی روابط با دولت ریاض کمک بگیرد.

تلاش رژیم صهیونیستی برای برقراری رابطه با عربستان یک ماه پس از آن روی می دهد که مشاور معاون پیشین رئیس جمهوری آمریکا ۲۱ دی ماه سال جاری درباره میزان آمادگی عربستان برای عادی سازی روابط با رژیم تل آویو گفت: محمد بن سلمان آماده عادی سازی علنی روابط با رژیم صهیونیستی است.

رئیس هیات یهودی آمریکایی که در آن زمان به عربستان سفر و با مقامات این کشور دیدار کرده بود افزود: موضوع فلسطین برای محمد بن سلمان ولیعهد عربستان اهمیتی ندارد.

جان هانا مشاور دیک چنی اضافه کرد: در سفر ماه نوامبر با ولیعهد عربستان، وزیر دفاع، وزیر خارجه، فرماندهان نیروی دریایی و هوایی و مسئولان توسعه صنایع نظامی وزارت دفاع عربستان دیدار و گفت و گو کردیم.

وی گفت: به نتایجی دست یافتم که خیلی فراتر از تصورم بود بطوری که در این سفر دریافتم که رهبران سیاسی و امنیتی بلند پایه عربستان تصمیم خود را برای آشتی با اسرائیل و عادی سازی روابط گرفته اند.

هانا بیان کرد: مشکل عربستان برای عادی سازی با اسرائیل در اسرائیل و یا مخالفت تشکیلات خودگردان نیست بلکه روابط آسیب دیده ریاض و واشنگتن است.

رئیس هیات یهودی آمریکایی دیدار کننده با مسئولان سعودی گفت: سفر تابستان گذشته بایدن به عربستان، اقدامی صحیح ولی ناکافی بود.

هانا افزود: ما چنین دریافتیم که مشکل اصلی از دیدگاه عربستان نه اسرائیل و نه موضوع فلسطین است بلکه نداشتن اطمینان به اوضاع کنونی در روابط راهبردی با آمریکا است.

وی اضافه کرد: سعودی ها براین باورند که پیش از عادی سازی روابط با اسرائیل که خود آن ها نیز خواهان آن هستند به اطمینان بیشتری نیاز دارند که روابط آن ها با آمریکا یک رابطه راهبردی طبیعی است.

پیشتر عادل الجبیر وزیر مشاور در امورخارجه عربستان در دیدار با آمریکایی‌ها گفته بود که «روابط عربستان و اسرائیل به سمت عادی‌سازی در حرکت است ولی این امر مدتی زمان می‌برد».

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه