وجود 5 دلیل اساسی در تأخیر تبدیل مریوان به منطقه آزاد تجاری
کارشناسی ارشد برنامه ریزی رفاه اجتماعی و عضو شورای اسلامی شهر مریوان گفت: مکان یابی نامناسب، عدم مطالعات علمی و کارشناسی، فشار به بخش خصوصی، ضعف مدیریت و نا آگاهی در مورد مناطق آزاد تجاری عمده دلایل تأخیر در تبدیل مریوان به منطقه آزاد تجاری شده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از زریوار خبر، جمال عزیزیانی فر کارشناسی ارشد برنامه ریزی رفاه اجتماعی و عضو شورای اسلامی شهر در همایش رونق کسب و کار در مریوان با اشاره به قدمت شکل گیری منطقه آزاد در سال 1330 در ایران گفت: تعریف روشن و جدید منطقه آزاد تجاری به منطقه ای گفته می شود که دارای جغرافیای محدود و مشخص برای مبادلات تجاری از جمله واردات و صادارت باشد که هیچ گونه عوارض گمرکی شامل آن نخواهد شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,,
عزیزیانی فر لزوم رسیدن به رشد و توسعه را پیوستن به جامعه اقتصاد جهانی و راه رسیدن به آن را ایجاد منطقه آزاد تجاری دانست. وی با آسیب شناسی دیگر مناطق آزاد تجاری در جهان افزود: پنج دلیل عمده درتبدیل مرز باشماق مریوان پیشروی است که در صورت مکان یابی درست و اعتماد به کارشناسان و مطالعات آنان در مسائل منطقه آزاد، توجه به بخش خصوصی، مدیریت واحد و آگاهی در مسائل منطقه آزاد تجاری می تواند راه پیشرفت توسعه را در مریوان به ارمغان بیاورد.
,
این کارشناس برنامه ریزی رفاه اجتماعی موتور اقتصاد کشور را در دستان بخش خصوصی می داند و رسیدن به اهداف ارتقای سطح زندگی جامعه با رونق کسب و کار و اصلاح ساختار تولید در یک راستا می داند. وی تصریح کرد: زمانی می توان گفت منطقه آزاد تجاری در مریوان موفقیت آمیز بوده است که دو گروه بخش خصوصی و مرز نشینان از آن بهرمند شوند.
,
وی در ادامه سخنرانی خود در جمع زیادی از بازاریان این شهر اضافه کرد: فرق بین منطقه آزاد تجاری با منطقه ویژه اقتصادی در این است که در منطقه آزاد تجاری معافیت مالیاتی به مدت 15 سال وجود دارد، خرده فروشی برای اتباع خارجی و داخلی فراهم است، مقررات کار و بیمه اتباع خارجی و داخلی تابع مناطق آزاد تجاری جهان است و ورود و خروج اتباع خارجی نیازی به ویزا ندارد اما در مناطق ویژه اقتصادی بجای معافیت مالیاتی تخفیف مالیاتی وجود دارد و بسیاری از مزایایی که در مناطق آزاد تجاری وجود دارد در مناطق ویژه اقتصادی وجود ندارد.
,
انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه