logo
چهارشنبه 22 مهر 1405 | چهارشنبه 14 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

امیر ولیوند:

رصد مداوم تحولات از جمله اقدامات علمی دافوس ارتش است

رصد مداوم تحولات از جمله اقدامات علمی دافوس ارتش است
فرمانده دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش گفت:رصد مداوم تحولات و تهدیدات نوپدید و تبیین تاکتیک‌های مقابله با آن از جمله اقدامات علمی دانشگاه دافوس است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از روابط عمومی ارتش، امیر سرتیپ حسین ولی‌وند زمانی، فرمانده دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش در مراسم دانش‌آموختگی دانشجویان دوره ۳۲ مدیریت دفاعی و دوره هشتم دکترای حرفه‌ای عالی این دانشگاه، گفت: این دانشگاه در راستای تحقق اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و گام دوم انقلاب، دکترین آموزشی نیروهای مسلح را سرلوحه امور قرار داده و گام‌های علمی مهمی را برای دستیابی به دانشگاه نظامی طراز انقلاب اسلامی برداشته است.

فرمانده دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش همچنین با اشاره به اینکه رصد مداوم تحولات منطقه‌ای و تهدیدهای نوپدید و تبیین تاکتیک‌های مقابله با آن از جمله اقدامات علمی این دانشگاه است، افزود: این دانشگاه با استفاده از اساتید پیشکسوت در هشت سال دفاع مقدس و افسران توانمند و خلاق و اندیشمندان دانشگاه‌های معتبر در رسیدن به دانشگاه نظامی طراز انقلاب اسلامی گام‌های مؤثری برداشته است.

وی با تبریک اعیاد شعبانیه از ایجاد رشته دکترای عالی جنگ، دکترای تخصصی مدیریت بحران با هدف ارتقای توان نظامی و غیرنظامی در انواع بحران‌ها و دکترای تخصصی مدیریت دفاعی در دافوس ارتش خبر داد و گفت: آموزش دانشجویان مهمان از کشورهای دوست و هم پیمان، ایجاد پژوهشکده علوم شناختی، اجرای رشته‌های کارشناسی ارشد ژئوپلیتیک، آینده‌پژوهی دفاعی و سناریو پردازی دفاعی از جمله اقدامات علمی دیگر این دانشگاه است.

امیر سرتیپ ولی‌وند با تاکید بر اهتمام ویژه ارتقا معنویت و اخلاق، بصیرت اعتقادی دانشجویان و افسران نظامی با برگزاری کلاس‌های تخصصی و ویژه در این امر تصریح کرد: تحقیق و پژوهش در مورد عملیات‌های هشت سال دفاع مقدس، جنگ‌های منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای اخیر و تحلیل آن‌ها بر اساس اصول جنگ از جمله اقدامات مهم علمی این دانشگاه محسوب می‌شود.

وی با بیان اینکه دافوس قدمتی ۹۰ ساله دارد، افزود: دافوس ارتش با انتشار بیش از صدها عنوان کتاب در حوزه‌های دفاع مقدس، دیپلماسی دفاعی-تاکتیکی به عنوان ناشر برتر ارتش جمهوری اسلامی ایران در جشنواره امام علی (ع) انتخاب شده است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه