logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

دادستان تهران خبر داد؛

کشف داروی قاچاق تاریخ مصرف گذشته با برچسب جدید

کشف داروی قاچاق تاریخ مصرف گذشته با برچسب جدید
دادستان عمومی و انقلاب تهران گفت: پس از انجام اقدامات اطلاعاتی و شناسایی محل انبار داروها در یک منزل مسکونی مقادیر قابل توجهی داروی قاچاق و تاریخ مصرف گذشته در محل کشف شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از قوه قضاییه، علی صالحی اظهار داشت: در راستای نظارت بر وضعیت دارو و جلوگیری از فعالیت افزار غیرمجاز و قاچاقچیان در امور دارویی در منطقه ناصر خسرو و با وصول گزارش از سوی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به دادسرای ناحیه ۲۶ تهران، برای کشف و شناسایی انبار، محل نگهداری داروها و شناسایی متهم یا متهمان قاچاق دارو دستورهای قضایی متقن و جامعی از سوی دادسرای ناحیه ۲۶ تهران خطاب به اداره عملیات معاونت نظارت بر اماکن عمومی پلیس اطلاعات تهران بزرگ صادر شد.

وی افزود: پس از انجام اقدامات اطلاعاتی و شناسایی محل انبار داروها در یک منزل مسکونی در تاریخ ۲۲ اسفند امسال با همکاری عوامل معاونت غذا و داروی دانشگاه شهید بهشتی به محل وارد و مقادیر قابل توجهی داروی سقط جنین، قاچاق و تاریخ مصرف گذشته (بیش از ۵۲۷ نوع داروهای غیر مجاز، قاچاق و سقط، دستگاه جت پرینتر، لیبل‌های تقلبی ساخت دارو) در محل کشف شد.

وی اضافه کرد: برابر اعلام عوامل دانشگاه تعداد تقریبی داروها کشف شده، حدود چهار میلیون عدد داروی غیرمجاز تاریخ گذشته است.

دادستان تهران تصریح کرد: متهم با تغییر تاریخ مصرف و زدن برچسب جدید داروهای تاریخ مصرف گذشته را برای عرضه آماده می‌کرد.

صالحی افزود: همه داروها برای بررسی تخصصی تحویل دانشگاه شده و متهم بازداشت و پس از تفهیم اتهام روانه زندان شد. تحقیقات برای شناسایی سایر ایادی و متهمان ادامه دارد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه