logo
یک‌شنبه 26 مهر 1405 | یکشنبه 18 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  2. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  3. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  4. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  5. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  6. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  7. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  8. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  9. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  10. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  11. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  12. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  13. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  14. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  15. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  16. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  17. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  18. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  19. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  20. سیستم طاغوتی نمایش در ایران

مقاومت در سراسر نبرد‌ها در کمین شماست؛

پیام حزب‌الله به لانه عنکبوت: رژیم موقت اسرائیل نابود می‌شود

پیام حزب‌الله به لانه عنکبوت: رژیم موقت اسرائیل نابود می‌شود
جنبش حزب‌الله لبنان در پیامی به زبان عبری خطاب به صهیونیست‌ها گفت شما ضعیف‌تر از تار عنکبوت هستید و نابود خواهید شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ از روز گذشته (پنجشنبه، ۳۰مارس) تاکنون فیلمی در شبکه‌های اجتماعی بازنشر می‌شود که محتوای آن پیام جنبش حزب‌الله لبنان به رژیم موقت صهیونیستی است.

رسانه‌های عبری‌زبان از جمله شبکه صهیونیست «آی‌۲۴»، ضمن انتشار این ویدئو گزارش دادند: حزب‌الله پیامی به زبان عبری برای ما فرستاده و گفته که وجود ما چندروزه است.

در این ویدئو آمده است: وجود موقت شما ضعیف‌تر از تار عنکبوت است. شما حذف خواهید شد و فلسطین با افتخار برای مردم عربش باقی خواهد ماند. مقاومت در سراسر نبرد‌ها در کمین شماست؛ جایی است که شما آن را نمی‌دانید.

چندروز پیش هم شیخ «نعیم قاسم» معاون دبیر کل جنبش حزب‌الله لبنان در حساب توئیتری خود نوشت: «بذر پایان رژیم اشغالگر در داخل این رژیم کاشته شده است و هر قدر هم طولانی شود با وجود ملت صبور، مجاهد و فداکار فلسطین، ناگزیر این رژیم نابود می‌شود».

او همچنین به این آیه شریفه قرآن کریم اشاره کرده بود که «یُخْرِبُونَ بُیُوتَهُم بِأَیْدِیهِمْ وَأَیْدِی الْمُؤْمِنِینَ» و افزود: «رژیم موقت اسرائیل به یاری و خواست خداوند رو به زوال و نابودی است».

«سید حسن نصرالله» دبیرکل جنبش حزب‌الله لبنان نیز در آخرین سخنرانی خود درباره وضعیت بحرانی رژیم صهیونیستی خاطرنشان کرد: اسرائیل امروز بحران‌زده است و این بحران در تاریخ این رژیم موقت، سابقه ندارد. این رژیم با ضعف، بحران، ناامیدی و عدم اطمینان به آینده مواجه است. رهبران سیاسی آنان نیز دچار شکاف شده‌اند. زمانی که در سران دشمن، حماقت تا به این حد وجود دارد، می‌فهمیم که به پایان نزدیک شده است. آنان چیزهایی را علنی می‌کنند که سایر صهیونیست‌ها مخفی می‌کنند. دشمن از جنگ با لبنان واهمه دارد و تهدیدهایی که می‌کند می‌تواند عامل نابودی آن شود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه