خاصیت بادام، پسته و گردو برای کاهش کلسترول؛
کاهش خطر حمله قلبی و سکته مغزی با مصرف روزانه آجیل
افزودن یک مشت آجیل به رژیم غذایی روزانه جانتان را نجات میدهد.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مطالعه جدیدی که در نشریه پژوهش تغذیه منتشر شده است، نشان میدهد که پژوهشگران در اسکاندیناوی دریافتهاند مصرف روزانه مقدار کمی آجیل و مغزها خطر حمله قلبی و سکته مغزی را تا ۲۵ درصد کاهش میدهد.
اگر روزی یک مشت – یعنی حدود ۳۰ گرم- آجیل بخورید، خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی بین ۲۰ تا ۲۵ درصد کاهش مییابد. بزرگسالان در کشورهای شمال اروپا بهطور متوسط حدود چهار گرم آجیل در روز میخورند و خیلیها هم اصلا لب به آجیل و مغزها نمیزنند.
به گفته پژوهشگران، آجیل خاصی وجود ندارد که بهتنهایی این خطرها را کاهش دهد، اما گویا بادام، پسته و گردو برای کاهش کلسترول از بقیه مفیدترند. اصولا خوردن حتی چند دانه آجیل بهتر از نخوردن آن است و سلامت قلب را به میزان چشمگیری افزایش میدهد.
ارسال دیدگاه