logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

معاون برق و انرژی وزارت نیرو مطرح کرد:

لزوم کاهش ۳۰ هزار مگاواتی مصارف سیستم‌های سرمایشی درتابستان

لزوم کاهش ۳۰ هزار مگاواتی مصارف سیستم‌های سرمایشی درتابستان
معاون برق و انرژی وزیر نیرو گفت: ۳۱ مورد از ۱۴۰ اقدام برنامه‌ریزی شده برای گذر از پیک مصرف تابستان به اقدامات بخش مدیریت مصرف و تقاضا مربوط می‌شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ همایون حایری معاون برق و انرژی وزیر نیرو در جلسه هم‌اندیشی مدیران‌عامل و مدیران روابط‌عمومی صنعت برق کشور با موضوع «گذر موفق از پیک تابستان ۱۴۰۲» با ابراز خرسندی از منفی شدن شاخص رشد مصرف خانگی برق در سال ۱۴۰۱، گفت: توفیق‌های حاصل شده در مدیریت مصرف انرژی، بیانگر این امر است که اقدامات صورت گرفته در سال گذشته موثر و مثمرثمر واقع شده؛ این اقدامات در حوزه‌هایی، چون فرهنگ‌سازی و ارتباط با مردم و نیز بهره‌مندی از سیستم‌های تشویقی خلاصه شده بود.

حایری با تاکید بر اهمیت پیشبرد اقدامات در حوزه مدیریت مصرف، یادآور شد: چنانچه در بخش مصرف ۱۰۰۰ مگاوات صرفه‌جویی صورت گیرد، معادل بیش از ۱۵۰۰ مگاوات نیروگاه در بخش تولید صرفه‌جویی می‌شود، در این بین سوختی که در نیروگاه‌ها مصرف می‌شود، هزینه‌های شبکه‌های انتقال برق از سمت تولید به مصرف، تجهیزات شبکه‌های انتقال، شبکه‌های فوق توزیع و ... جایگاه ویژه خود را دارند؛ به عبارت دیگر ۱۰۰۰ مگاوات نیروگاه مجازی در بخش مصرف بدون مصرف سوخت و هزینه‌های جاری می‎تواند با ارزش افزوده ویژه‌ای همراه باشد.
او اقدامات مدیریت مصرف را به دو نوع "استاتیک" و "دینامیک" تقسیم کرد و افزود: اقدامات مدیریت مصرف استاتیک ناظر بر بهینه‌سازی تجهیزات مصرفی است، اما اقدامات مدیریت مصرف دینامیک ناظر بر بهینه‌سازی رفتار مصرفی است.

این مقام مسئول تاکید کرد: باید ۳۰ هزار مگاوات مصارف سیستم‌های سرمایشی در زمان اوج بار مصرف تابستان امسال، از طریق اقدامات استاتیکی و نیز دینامیکی مدیریت مصرف کاهش یابد.
معاون برق و انرژی وزیر نیرو آگاه‌سازی، اطلاع‌رسانی، فرهنگ‌سازی، آموزش، تعامل با مردم را از جمله اقدامات دینامیکی عنوان کرد که توسط روابط عمومی‌های صنعت برق انجام می‌شود.
او با بیان اینکه برای گذر از پیک مصرف تابستان سال‌جاری، ۱۴۰ اقدام برنامه‌ریزی شده است، گفت: ۳۱ مورد از این ۱۴۰ برنامه را اقدامات بخش مدیریت مصرف و تقاضا و ۱۳ مورد را اقدامات ستادی و همکاری تشکیل می‌دهد؛ به طورکلی ۴۴ برنامه در ارتباط با مدیریت مصرف پیش‌بینی شده که مسئولیت آن با فعالان روابط عمومی صنعت برق کشور است.
حایری با تاکید بر اینکه باید از تجربیات موفق سال گذشته برای عبور از پیک تابستان ۱۴۰۲ بهره‌مند شویم، گفت: در این باره مصوباتی در حوزه بالادستی صادر می‌شود که باید با دقت کامل پیگیری شوند، از جمله می‌توان به کنترل وضعیت مصارف ساختمان‌های اداری و سیستم‌های سرمایشی و روشنایی این ساختمان‌ها اشاره کرد.
باشگاه خبرنگاران جوان  اقتصادی  اقتصاد و انرژی

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه