logo
چهارشنبه 22 مهر 1405 | چهارشنبه 14 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

گای ریچی به سرقت ادبی متهم شد

گای ریچی به سرقت ادبی متهم شد
گای ریچی برای ساخت فیلم «آقایان» با بازی متیو مک‌کانهی، چارلی هانام و میشل داکری به دادگاه می‌رود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ورایتی، گای ریچی برای ساخت فیلم «آقایان» با بازی متیو مک‌کانهی، چارلی هانام و میشل داکری به دادگاه می‌رود.

در شکایتی که به تازگی از این کارگردان بریتانیایی در لندن شده وی از سوی نویسنده و بازیگر میکی دی‌هارا متهم شده که فیلمنامه «آقایان» یا «جنتلمن‌ها» مستقیما از روی فیلمنامه‌ای که وی قبلا نوشته ساخته شده است.

دی‌هارا ادعا کرده ریچی به وی ماموریت داده بود تا دنباله‌ای بر فیلم گانگستری «راک‌اند رولا» سال ۲۰۰۸ بر اساس تجارب شخصی دی‌هارا بنویسد. دی هارا یک بار برای همراه داشتن کوکایین و حشیش به زندان محکوم شده بود.

سال ۲۰۱۸ که دی‌هارا فیلمنامه‌ای برمبنای شخصیتی که کارش فروش گسترده ماری‌جواناست را تحویل می‌دهد ریچی با این اشاره که زمان فیلم‌های گانگستری به پایان رسیده، نشان می‌دهد این پروژه دیگر در دستور کار نیست. اما ۲ سال بعد ریچی «آقایان» را ساخت که در آن مک‌کانهی در نقش گانگستری به نام میکی بازی می‌کند که در تلاش است تا امپراتوری ماری‌جوانایی را که ساخته به فروش برساند.

حالا دی‌هارا ادعا می‌کند که این فیلم به نوعی با بازتولید قابل‌توجه فیلمنامه وی ساخته شده است. وی در دادخواست خود گفته شخصیت‌های فیلمنامه وی و جنبه‌های اصلی داستان از جمله فردی که یک امپراتوری ماری جوانا را اداره می‌کند و یک چهره اشرافی با کودکی معتاد همه از فیلمنامه او آمده‌اند.

وی از شباهت‌های دیگری هم یاد کرده و گفته است پس از اکران فیلم در ژانویه ۲۰۲۰ با پیامکی به ریچی به این مساله اشاره کرده و پاسخ ریچی این بوده که افراد گروهش مدت‌ها در تلاش بوده‌اند تا او را پیدا کنند و موفق نشده‌اند.

دی‌هارا می‌گوید درخواست وی این بوده که نامش به عنوان نویسنده فیلمنامه بیاید و در ضمن سهم ۲۵۰ هزار دلاری از فروش فیلم را دریافت کند. وی گفت گای ریچی حاضر شده نام او را به عنوان نویسنده یک فیلم دیگرش بیاورد اما او می‌خواهد در اثری که متعلق به خودش است نامش درج شود.

وی همچنین ادعا کرده برای اولین بار سال ۲۰۰۰ در فیلم «قاپ‌زنی» با ریچی همکاری کرده است. در سایت آی‌ام دی‌بی ریچی به عنوان نویسنده این فیلم معرفی شده است. نویسندگان «آقایان» هم ریچی، ایوان اتکینسون و مارن دیویس ذکر شده‌اند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه