فرمانده ناحیه سمیرم:
۹ دی نقطه پایان فتنه گران بود
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سمیرم گفت: ۹ دی نقطه پایانی بر تلاش غرب و عوامل داخلی که سعی بر براندازی نظام داشتند بوده و فتنه گران را به زباله دان تاریخ سپردند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا حسن عجمی در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری سمنا با تبریک روز بصیرت اظهار کرد: محرم همانند ابتدای انقلاب به کمک مردم آمد و بنا به فرمایش بنیان گذار انقلاب اسلامی، خون بر شمشیر پیروز و عاشورا حماسه ای را آفرید تا تاریخ ۹ دی در عمق اذهان مردم نقش بسته و جاودانه بماند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری سمنا ,وی حماسه ۹ دی را در سه دهه اخیر بی نظیر دانست و تصریح کرد: حضور میلیونی مردم مسلمان ایران در راهپیمایی ۹ دی سال ۸۸ در اعتراض به هتک حرمت به عاشورای حسینی و مقدسات مردم از سوی اراذل و اوباش تحریک شده توسط جریان فتنه، بصیرت، هوشیاری، زمان شناسی و دشمن شناسی ملت ایران را به خوبی نشان داد.
,عجمی گفت: ملت ایران در ۹ دی به دنیا نشان دادند پیوندی ناگسستنی با نظام جمهوری اسلامی ایران داشته و این ملت هرجا لازم باشد صبر انقلابی پیشه می کنند اما هر وقت نیاز به حضور در صحنه باشد همانند سیلی عظیم تمام دسیسه های دشمن را نابود می کنند.
,وی تصریح کرد: حماسه ۹ دی حاصل واکنش خودجوش ملتی بود که به کف خیابان ها آمدند تا نقطه پایانی بر تلاش غرب و عوامل داخلی که سعی بر براندازی نظام داشتند باشد و آنان را به زباله دان تاریخ بسپارند.
,فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سمیرم فتنه ۸۸ را یکی از پیچیده ترین توطئه های دشمنان دانست و افزود: در این فتنه جریان بیگانه، ضد انقلاب، نیروهای انحرافی و شبکه سکولار داخلی سعی بر ضربه زدن به این نظام را داشتند و بصیرت مردم آنان را ناامید کرده و پس زد.
,وی گفت: دشمن از انتخابات در جهت اجرای نقشه خود از مدت ها پیش با اقداماتی همچون توسعه ساختار های ارتباطی و رسانه ای و افزایش تردد عوامل ضد انقلاب سعی بر استفاده داشت تا با ایجاد آشوب و تفرقه به خواسته های خود برسد.
,عجمی فتنه ۸۸ را حاصل توطئه و نقشه های دشمنان نظام دانست و گفت: پس از انتخابات با تخریب اموال عمومی، تظاهرات های خشونت آمیز و غیر قانونی، برهم زدن نظم و امنیت جامعه با حمایت بیگانگان عده ای به دنبال ضربه زدن به نظام بودند.
,وی تصریح کرد: بصیرت عوام علیرغم سکوت برخی خواص و جانبداری فرصت طلبانه برخی حماسه ای آفرید که نقطه پایان فتنه گران بود و برای همیشه میدان را از فتنه گران و دشمنان نظام گرفت.
,فرمانده ناحیه مقاومت بسیج اذعان کرد: یادواره شهدای فرهنگی و دانش آموزی، همایش بصیرتی در شهر های سمیرم، ونک و حنا از جمله برنامه های گرامیداشت این روز در شهرستان سمیرم خواهد بود.
,انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه