اخبار داغ

روزنامه‌های امروز در سرمقاله‌های خود چه نوشتند؟

روزنامه‌های امروز در سرمقاله‌های خود چه نوشتند؟
با مرور سرمقاله و یادداشت‌های روز روزنامه‌های کثیرالانتشار کشور، مطالبی از جمله جامانده در پشت تپه‌ای قوطی‌های خالی، نفس‌های آخر رژیم جعلی، اجرای قانون حجاب با یک استدلال ساده به چشم می‌خورد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ با مرور سرمقاله و یادداشت‌های روز روزنامه‌های کثیرالانتشار کشور، مطالبی از جمله جامانده در پشت تپه‌ای قوطی‌های خالی، نفس‌های آخر رژیم جعلی، اجرای قانون حجاب با یک استدلال ساده به چشم می‌خورد.

کیهان: در یادداشت روز خود با عنوان «جامانده در پشت تپه ای قوطی های خالی» نوشت: استن لورل در فیلم احمق ها، نقش یک گروهبان هالو را بازی می کند. او مامور نگهبانی از یک سنگر است. یگان متبوع گروهبان لورل جابه جا می شــوند. جنگ به پایان می رسد و ۲0 سال از ماجرا می گذرد؛ اما او همچنان ماموریت روزانه خود را انجام می دهد! لورل در صحنه ای از فیلم، کنسروی را باز می کند و قوطی اش را به جایی پرتاب می کند که تپه ای از قوطی های خالی درست شده است... بالاخره او را پیدا می کنند و به شــهر می آورند تا اینکه سر و کله دوستش اولیور هاردی هم پیدا می شــود و باقی این ماجرای طنز. این که آرتور استنلی جفرسون و»نورول هاردی همان لورل و هاردی مشــهور۸0 سال قبل در نقش دو هالو در کمدی احمق ها بازی کنند، رویدادی عجیب نیست. عجیب و تاسف بار این است که کسانی در واقعیت زندگی، همان نقش مضحک را بازآفرینی کنند و مثل لورل و هاردی، از خودشان هم متشکر باشند.

وطن امروز: سید مصطفی خوش چشم در مطلبی با عنوان «نفس های آخر رژیم جعلی» چنین نوشت: در پی حملات دوره ای رژیم موقت صهیونیستی به سوریه، این حمات در روزهای گذشته با تواتر بیشتری انجام شده که در پس آن اهداف چندگانه ای قرار دارد. اساسا رژیم صهیونیستی مدت هاست به بمباران غیرقانونی سوریه می پردازد، چرا که منع بین المللی و واکنش جدی بین المللی بویژه در سازمان ملل نسبت به این اقدامات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی انجام نمی شود، بنابراین این رژیم گستاخ تر شده است.

اطلاعات: سید مسعود رضوی در یادداشتی با عنوان «چند نکته و تامل» نوشت: یکي از تفاوتهاي مهم تفکر قدیم و جدید، تغییر جایگاه انسان از فاعل شناخت و حامل دانش و معرفت است بر اساس درک محدودیت و الزامات زماني، مکاني، ذهني، زباني، اجتماعي و فردي و بسیاري امور دیگر كه فهم ما از آن تأثیر مي پذیرد یا در محدوده آن امکان و موجودیتي ناگزیر دارد. در واقع هیچ درک كامل و مطلقي در علم و فکر افراد، یا در تاریخ و ادوار زندگي بشر سراغ نداریم. شاید تنها استثناي این قاعده، اطلاق مطلق در وصف و تفسیر ادیان الهي از وجود خداوند باشد كه در آن ساحت و سپهر، علم و دانش و قدرت بي انتها از آن پروردگار عالم و خالق جهان است و بس.

جوان: حسن رشوند در یادداشتی با عنوان «اجرای قانون حجاب با یک استدلال ساده» چنین نوشت: درست است كه دين و دينداری وانتخاب هر دينی امر شخصی و امور قلبی و باطنی است و اجباری در انتخاب آن نيست اما درباره چگونگی حضور او در اجتماع و تأثيرگذاری او بر ديگر افراد، قوانينی در نظام اسلامی وضع شده است كه فرد با هر دينی موظف به رعايت آن است. در نظام های اجتماعی، اكراه و اجبار از ابزارهای پيش بينی شده در كليه نظام ها است، يعنی در هر نظامی در مقوله های اجتماعی و حقوقی آن، جبر قانونی وجود دارد و بدون آن، جامعه قابل اداره و كنترل نيست. نظام های قضايی و نيروهای انتظامی در همه نظام ها، امری مقبول وپذيرفته شده هستند. بنابراين، بايستی محدوده عقيده را از محدوده عمل و حقوق جدا كرد. در حيطه عقيده اجبار هيچ راهی ندارد ولی در حيطه عمل، جبر و اكراه هم لازم است و هم قابل قبول است.

عصر ایرانیان: سارا فلاحی در سرمقاله ای با عنوان «منافع همپیمانان آمریکا با تکیه بر کاخ سفید تامین نمی شود» این گونه نوشت: پشت پرده تغییر رویکرد برخی کشورهای همپیمان آمریکا مانند کشورهای عربی و حتی ژاپن نسبت به جمهوری اسلامی ایران از اهمیت بالایی برخوردار است، کشورهایی مانند ایالات متحده در گذشته قدرت برتر بشمار می رفتند از این رو کشورهای مختلفی تلاش می کردند از سیاست های کاخ سفید تبعیت کنند اما امروزه این کشورها با چالش های اساسی در حوزه اقتصادی و سیاسی روبرو شده اند. در واقع همپیمانان کاخ سفید متوجه شده اند که این کشور دیگر نمی تواند پشتیبان اقتصادی، سیاسی و حتی نظامی خوبی برایشان باشد زیرا آمریکا در مواجه با رخدادهای بین المللی دچار استیصال شده است. امروزه آمریکا بدهکارترین کشور دنیا به صندوق بین المللی پول محسوب می شود، این مهم در حالی است که امروزه در منطقه شاهد تغییرات اساسی هستیم و دنیا متوجه شده کشوری مانند ایران به عنوان یک قدرت در معادلات منطقه ای و بین المللی اثرگذار است.

خراسان: سعید برند در یادداشتی با عنوان «این پاداش برای سری که درد می کند دستمال نمی شود» نوشت: بــازی با دم شیر در فرهنگ عامه این طــور معنی مـی شــود: حکایت از انجام عملی خطرآفرین و پرالتهاب! حاال تصور کنید قـرار اسـت وارد قفس شیر گرسنه ای شوید که از قضا مشغول لفت و لیس یـک طعمه چــرب و نــرم اســت، حاضرید در ازای چقدر پول وارد قفس شوید و پا روی دم این شیر بگذارید؟ ۱۰ میلیون تومان؟ هرگز؟ ۱۰ میلیارد تومان چطور؟ اگر از زندگی تان سیر شده باشید شاید جـــواب تــان مثبت بـاشـد یـا اگــر شرایط بهتری مهیا شود، شاید انگیزه بیشتری بـرای انجام ایـن کـار در شما ایجاد کند. در این ۴-5 سال اخیر، آن قدر واژه های ســوت زن و ســوت زنــی تیتر درشـت رسانه ها شـده اسـت که دیگر نیازی به تعریف ایــن واژگـــان نیست.

قدس: حسینی در مطلبی با عنوان «اجرای طرح حمایت از سوت زنان در گرو اراده مسئولان دولتی و قضائی» چنین نوشت: کــــلــــیــــات طــــرح یـک فـوریـتـی حمایت مـالـی از افشاگران فساد در جلسه علنی مجلس روز گذشته، با 1۲۳ رأی موافق، ۴۶ رأی مخالف و هشت رأی ممتنع در مجلس تصویب شد. این طرح 1۷مـاده دارد و در آن به مــواردی همچون فرایند دریافت گـزارش فساد و شـروط بـرخـورداری از پاداش اشـاره شده اسـت. یک کارشناس اقتصادی ضمن گفت وگویی با قدس دربـاره ابعاد این طـرح اظهار می کند: ضمانت اجـرایـی طرح افشاگران بستگی به اراده مسئولان دولتی وقوه قضائیه دارد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه