logo
چهارشنبه 29 مهر 1405 | چهارشنبه 21 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. فصل ناآرام رؤیاها؛ تب تند جشنواره‌ها در کالبد رخوت‌زده سینما و تئاتر
  2. دو دوزه بازی های پاکستان به بهانه میانجی گری بین تهران- واشنگتن/ سفرهای "عاصم منیر" به نام میانجی گری به کام کاهش قیمت نفت!
  3. روسیه و‌ پاکستان می توانند توافق اسلام آباد را احیا کنند/ انتقال اورانیوم از کشور شایعه است
  4. حقوق بازنشستگان زیر فشار تورم؛ فاصله مستمری تا هزینه‌های زندگی چقدر است؟
  5. دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز متوقف شدند
  6. بیرق بیداری؛ صدای پای آزادی از کوچه‌پس‌کوچه‌های تبریز
  7. بازی با نام‌های جنجالی برای داغ کردن آنتن دیجیتال؟/ از ادعای شکایت چهره‌های سیاسی تا تکذیب صریح ثابتی
  8. چگونه کنترل تنگه هرمز به سلاح قدرتمند ایران تبدیل شد؟/ "مادر بمب ها" تهدید یا مانور رسانه ای!
  9. دولت فرانسه در مهار اعتراضات دانش‌آموزی ناکام مانده است/ برخورد خشونت‌آمیز پلیس به تشدید اعتراضات دامن زد
  10. زنگ خطر عفونت‌های تنفسی در مدارس؛ آنفلوآنزا در آستانه اوج‌گیری؟
  11. با بیش از ۴۰ شناور متخلف برخورد شد
  12. پیام رهبر انقلاب در پی افتخار آفرینی تیم امید کشتی آزاد
  13. عاشقانه‌ای در بند سیاست؛ بازی با تاریخ در قاب مشروطه
  14. جنجال فوتبالیست سابق علیه صداوسیما؛ تلهٔ عوام‌زدگی یا آینهٔ خشم عمومی؟
  15. اعتراضات فرانسه چه ارتباطی با حمله آمریکا به ایران دارد؟/ جنگی که تاثیرش جهانی شد!
  16. ناوهای آمریکایی جرئت نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند/ دشمن اشتباه محاسباتی کند معادلات را پشیمان کننده تغییر خواهیم داد
  17. تهدیدهای ترامپ علیه ایران؛ اهرم فشار برای بازگشایی تنگه هرمز
  18. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  19. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  20. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است

«دونده» در جشنواره فیلم ویسکانسین آمریکا نمایش داده شد

«دونده» در جشنواره فیلم ویسکانسین آمریکا نمایش داده شد
«دونده» امیر نادری در بیست‌وپنجمین جشنواره بین‌المللی فیلم ویسکانسین کشور آمریکا به صورت دیجیتال به نمایش درآمد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، «دونده» امیر نادری در بیست‌وپنجمین جشنواره بین‌المللی فیلم ویسکانسین کشور آمریکا به صورت دیجیتال به نمایش درآمد.

این فیلم که از تولیدات سال ۱۳۶۳ کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان است در روزهای ۲۸ و ۲۹ فروردین ۱۴۰۲ برابر با ۱۷ و ۱۸ آوریل ۲۰۲۳ در این رویداد هنری به نمایش گذاشته شد.

«دونده» در سال‌های پیش برنده جایزه بالن طلایی جشنواره سه‌قاره نانت ۱۹۸۵، برنده جایزه ویژه جشنواره بین‌المللی فیلم سنگاپور ۱۹۸۵ و برنده جایزه ویژه هیئت‌داوران جشنواره بین‌المللی فیلم کودکان سینه جونیور ۲۰۰۰ فرانسه شده است.

این فیلم خاطره‌انگیز همچنین طی این سال‌ها در مرکز فرهنگی و هنری «پمپیدو» کشور فرانسه، موزه هنر مدرن کشور آمریکا، جشنواره لومیر فرانسه، موزه ملی سینما موسیمو کشور ایتالیا و جشنواره فیلم‌های ایرانی کشور چک نمایش ویژه داشته است.

بهرام بیضایی کارگردان فیلم «باشو غریبه کوچک» نیز به‌عنوان تدوینگر و غلامرضا رمضانی به‌عنوان مدیر تولید این فیلم، بوده‌اند.

در سایت جشنواره بین‌المللی فیلم ویسکانسین درباره این فیلم آمده است: «نسخه بازسازی شده این فیلم صراحت نوینی از تصاویری که امیر نادری به دقت با هم ترکیب کرده است، به ارمغان می‌آورد. اغلب، امیرو (شخصیت اصلی فیلم) را می‌بینیم که از میان نرده‌ها یا پنجره‌های زنجیره‌ای نگاه می‌کند و بر وضعیت خود به‌عنوان یک غریبه تأکید و حرکت‌های زیبای دوربین فیلمبردار، با ثبت تصاویر آفتاب، به آغشته‌شدن فیلم به مبارزات امیرو با اشرافیت کمک می‌کند.

همچنین «دونده» فیلمی به همان اندازه تکان‌دهنده و اسرارآمیز است که در کنار «کفش‌های دسیکا»، «۴۰۰ ضربه تروفو» و همینطور «خانه دوست کجاست؟» عباس کیارستمی در نظر گرفته می‌شود. «دونده» در ردیف یکی از فیلم‌های خوب درباره کودکان و نوجوانانی که با قدرت و لطف در دنیای بی‌تفاوت حرکت می‌کند، می‌ایستد.»

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه