logo
سه‌شنبه 21 مهر 1405 | سه‌شنبه 13 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  2. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  3. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  4. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  5. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  6. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  7. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  8. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  9. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  10. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  11. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  12. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  13. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  14. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  15. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  16. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند
  17. پارادوکس گیشه؛ سلطه‌ی کمدی و بحران بقای ژانر اجتماعی
  18. اصفهان؛ تماشاخانه جهانی قصه‌های کودکانه
  19. گزافه گویی های ترامپ برای سفیدشویی حمله احتمالی به ایران/ ایران در آمادگی صد در صدی
  20. آمریکا راهی جز پذیرفتن شروط ایران ندارد/ واشنگتن به دنبال ساخت روایت پیروزی از طریق جنگ رسانه‌ای است

خطر ریزش بهمن در کوهستان‌های کشور

خطر ریزش بهمن در کوهستان‌های کشور
رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از وقوع رگبار و رعد و برق، وزش باد شدید و خطر ریزش بهمن بهاره در ارتفاعات کشور خبر داد و گفت: از تردد در دالان‌ها و مسیرهای محتمل برای وقوع بهمن پرهیز کنید.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ صادق ضیاییان درباره وضعیت ارتفاعات و کوهستان‌های کشور طی روزهای پایانی هفته و تعطیلات عید فطر اظهارکرد: روز پنجشنبه (۳۱ فروردین) طی ساعات بعدازظهر، افزایش ابر و رگبار و رعدوبرق و احتمال تگرگ همراه با وزش باد شدید برای ارتفاعات زاگرس جنوبی، کرمان و هرمزگان و وزش باد شدید در ارتفاعات شمال غرب، غرب، ارتفاعات زاگرس و جنوب شرق پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود:برای روز جمعه ( اول اردیبهشت) نیز وزش باد شدید در اکثر مناطق کوهستانی کشور و بارش‌های رگباری همراه با رعدوبرق و تگرگ در ارتفاعات شمال‌ غرب، زاگرس غربی و ارتفاعات کرمان و هرمزگان مورد انتظار است.

به گفته رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا طی روزهای شنبه و یکشنبه ( ۲ و ۳ اردیبهشت) وزش باد شدید به‌ویژه در ارتفاعات بالای ٣٠٠٠ متر و بارش‌های پراکنده و رگبار و رعدوبرق طی ساعات بعدازظهر و غروب به‌ویژه در ارتفاعات کرمان و گاهی به‌صورت شدید پیش‌بینی می‌شود.

وی درباره ارتفاعات استان تهران نیز اظهار کرد: در ارتفاعات شمال تهران نیز آسمان غالبا صاف تا نیمه‌ابری، وزش باد، گاهی وزش باد شدید به‌ویژه در ساعات بعدازظهر و طی عصر جمعه( اول اردیبهشت) رگبار موقتی و احتمال رعد و برق و تگرگ مورد انتظار است.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا با توجه به شرایط جوی موجود در ارتفاعات توصیه کرد: با توجه به وزش باد شدید طی بازه مذکور اتخاذ تمهیدات لازم جهت کاهش مخاطره‌های مرتبط اعم از احتمال سقوط، پرتاب، عدم تعادل همچنین محکم سازی در کمپینگ به‌عمل آید. بارش‌های بهاری طی روز جمعه در ارتفاعات کرمان، زاگرس جنوبی و شمال هرمزگان بارش‌های رگباری منجر به افزایش دبی رودخانه‌ها در بستر دره‌ها می‌شود و شرایط برای دره‌نوردی مخاطره‌آمیز است.

ضیاییان در پایان تصریح کرد: با توجه به ماهیت رگباری بارش‌ها در مناطق مذکور و احتمال اصابت صاعقه و تگرگ، تمهیدات لازم جهت ایمنی بیشتر در زمان وقوع صاعقه و تگرگ به‌عمل آید.افزایش دما نیز طی روزهای پنجشنبه و جمعه، پتانسیل افزایش ذوب برف در مناطق پوشیده از برف، شکستن نقاب‌های برفی و وقوع بهمن بهاره در مناطق مستعد را فراهم می‌کند بنابراین از تردد در دالان‌ها و مسیرهای محتمل برای وقوع بهمن پرهیز شود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه