logo
پنج‌شنبه 23 مهر 1405 | پنجشنبه 15 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

تأکید وزیر خارجه پاکستان بر توسعه روابط با ایران

 تأکید وزیر خارجه پاکستان بر توسعه روابط با ایران
وزیر خارجه پاکستان در گفت‌وگوی تلفنی با امیرعبداللهیان بر توسعه روابط با جمهوری اسلامی ایران تأکید کرد.

به گزارش راه دانا، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امروز (شنبه) دوم اردیبهشت ماه در گفت‌وگوی تلفنی با «بلاول بوتو زرداری» همتای پاکستانی، ضمن تبریک عید سعید فطر، مناسبات دوجانبه و موضوعات مهم منطقه‌ای و بین‌المللی را مورد گفت‌وگو و تبادل نظر قرار داد.

وزیر امور خارجه کشورمان در این تماس تلفنی با ابراز خرسندی از پیشرفت همکاری‌های موجود در روابط دو کشور، بر آمادگی ایران برای تقویت مناسبات و رفع برخی موانع تأکید کرد.

امیرعبداللهیان با اشاره به مشترکات دو کشور افزود: در سیاست خارجی همسایه محور دولت دکتر رئیسی مناسبات ایران و پاکستان مورد توجه جدی جمهوری اسلامی ایران است.

بلاول بوتو زرداری وزیر خارجه پاکستان نیز با توجه به روابط رو به گسترش دو کشور و اهمیت خاص ایران در منطقه بر توسعه مناسبات دو کشور تأکید کرد.

وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و پاکستان در این گفت‌وگوی تلفنی در مورد مناسبات ایران و عربستان و دیگر موضوعات منطقه‌ای از جمله برقراری صلح در اوکراین رایزنی کردند.

ابراز نگرانی از تحولات سودان و گفت‌وگو برای لغو تحریم‌ها از دیگر موضوعات مورد تبادل نظر در این گفت‌وگوی تلفنی بود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه