logo
چهارشنبه 22 مهر 1405 | چهارشنبه 14 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

پرسپولیس یک- استقلال صفر؛

لیگ برتر فوتبال| سبقت ۶ امتیازی پرسپولیس از استقلال؛ تعویض طلایی طلسم دربی را شکست!

لیگ برتر فوتبال| سبقت ۶ امتیازی پرسپولیس از استقلال؛ تعویض طلایی طلسم دربی را شکست!
شهرآورد صدم فوتبال پایتخت بین تیم‌های پرسپولیس و استقلال با پیروزی سرخ‌پوشان پایان یافت.

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانا؛ تیم‌های فوتبال پرسپولیس و استقلال طی حساس‌ترین و مهم‌ترین دیدار در چارچوب هفته بیست‌وهفتم لیگ برتر فوتبال ایران، از ساعت ۱۶:۰۰ عصر امروز (یک‌شنبه - ۳ اردیبهشت‌ماه) در ورزشگاه آزادی تهران در قالب صدمین دربی یا شهرآورد فوتبال پایتخت به مصاف یک‌دیگر رفتند.

شرایط امتیازی سرخابی‌ها در جدول رده‌بندی و تعقیب نعل‌به‌نعل دو تیم در رتبه‌های اول تا سوم لیگ به همراه تیم فوتبال سپاهان، باعث آن شده بود تا نخستین دربی سه رقمی فوتبال تهران با حساسیت‌هایی به مراتب بیش‌تر از سایر شهرآوردها آغاز و دنبال شود. هم‌چنین حضور تماشاگران تأثیر بسیاری بر داغ‌تر شدن این بازی داشت.

نیمه نخست؛ شماره صد کسل‌کننده

در نیمه نخست دو تیم طی دقایق ابتدایی بیش‌تر به محک زدن یک‌دیگر و استفاده از ضدحملات سرعتی چشم داشتند، تا جایی که استقلال روی دو موقعیت شانس باز کردن دروازه حریف را هم داشت اما به مرور با عبور از دقایق ابتدایی بازی، پرسپولیس توانست روی بازی سوار شود و اختیار عمل را در دست بگیرد.

بر اثر شرایط حساس دربی، عارف غلامی همان ابتدا کارت زرد گرفت و میلاد سرلک هم روی مهدی قایدی خطا کرد تا کارت بگیرد. هم‌چنین بازیکنان دو تیم در میانه‌های میدان پراشتباه ظاهر شدند اما هیچ‌کدام از این اشتباهات به خطر جدی و عبور توپ از روی خط دروازه‌ها نیانجامید تا بازی در این نیمه با تساوی خاتمه یابد.

نیمه دوم؛ تعویض طلایی یحیی

در ابتدای نیمه دوم، عیسی آل‌کثیر به‌جای مهدی عبدی به زمین آمد و در بین نیمه نیز بخشی از طبقه دوم ورزشگاه به علت احتمال ریزش سکوها تخلیه شد. با این حال روی حملات پی‌درپی و هوش‌مندانه سرخ‌پوشان، این آل‌کثیر بود که نخستین گل دربی شماره ۱۰۰ را به زیبایی هر چه تمام‌تر به ثمر رساند و پرسپولیس را پیش انداخت.

پس از گل آل‌کثیر به استقلال، آبی‌پوشان با تعویض بابایی و ورود مطهری به شدت حملات خود افزودند تا بلکه بتوانند گل خورده را جبران کنند. تعویض‌های هجومی استقلال با ورود رمضانی و میرزایی ادامه یافت اما سرخ‌ها با پاس‌های هدف‌دار، بازی را مدیریت کرده و از برتری خود حفاظت کردند.

آبی‌ها با عبور دقایق به سمت پایان بازی، مرتب به سمت دروازه پرسپولیس حمله می‌کردند اما درخشش مدافعان و علی‌رضا بیرانوند، مانع از به تساوی کشیدن بازی توسط سربازان ساپینتو می‌شد. پرسپولیس این بازی را با برتری پایان داد تا لااقل تا فردا بر صدر جدول تکیه بزند و به قهرمانی امیدوارتر باشد.

پرسپولیس یک
گل: عیسی آل‌کثیر (۵۰)

استقلال صفر
گل: -

ترکیب پرسپولیس: علیرضا بیرانوند، علی نعمتی، گئورگی گولسیانی، مرتضی پورعلی‌گنجی، دانیال اسماعیلی‌فر، میلاد سرلک، سروش رفیعی (سینا اسدبیگی - ۸۵)، سعید صادقی (فرشاد فرجی - ۸۵)، مهدی ترابی (محمد عمری - ۷۰)، مهدی عبدی (۴۶- عیسی آل کثیر) و وحید امیری.
ترکیب استقلال: سیدحسین حسینی، رافائل سیلوا، عارف غلامی، جعفر سلمانی (رضا میرزایی - ۷۲)، کوین یامگا (۴۳- صالح حردانی)، روزبه چشمی، سعید مهری، آرش رضاوند (آرمان رمضانی - ۷۲)، مهدی قایدی، محمد محبی و پیمان بابایی (امیرارسلان مطهری - ۵۸).

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه