اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

خاندوزی:

مجوز ترخیص کالا از گمرکات باید ۷ روزه صادر شود

 مجوز ترخیص کالا از گمرکات باید ۷ روزه صادر شود
وزیر امور اقتصادی و دارایی با اشاره به تاخیر در ترخیص کالا در گمرکات گفت: طبق مصوبه هیات مقررات زدایی، مجوز ترخیص کالا در گمرکات باید هفت روزه صادر شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛احسان خاندوزی، وزیر امور اقتصادی و دارایی امروز در حاشیه بازدید از گمرک آبادان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: پس از اعلام‌ نتیجه و صدور مجوز، گمرک در کمتر از ۴۸ ساعت باید کالا را ترخیص کند؛ این روش مانع از رسوب طولانی مدت کالا در مبادی ورودی می‌شود و در سفر سال گذشته پیگیر ساماندهی مساله سفرهای لنج‌داران و واردات کالاهای آنها بودیم که در قالب ستاد مبارزه با قاچاق کالا، بخشنامه خوبی برای این گونه فعالیت‌ها صادر شده است.

وی افزود: وزارت صمت باید در مورد ورود این کالاها و زمان‌بندی ورود آنها نیر موافقت کند که در جلسه هیات دولت نیز این موضوع مطرح و وزارت کشور ملاحظاتی روی بخشنامه جدید داشته است که به همین دلیل این مجوز مشمول تاخیر زمان شد اما امید است وزارت کشور و ستاد مبارزه قاچاق کالا به سرعت اختلافات را حل و فصل کند تا ما بتوانیم برای مردم منطقه خبر خوبی داشته باشیم.

وزیر امور اقتصادی و دارایی با اشاره به اینکه در بخشی از گمرکات منطقه، رویه‌های ترخیص کالا با نواقصی همراه است گفت: در موضوع تعداد و ترکیب سفرها و فهرست کالا با توجه به اینکه مسؤولیت تایید آنها با وزارت صمت است، نمایندگان مجلس اظهار داشتند که توافقات اولیه با وزارت صمت صورت گرفته بنابراین همکاری وزارت صمت و وزارت کشور نهایی‌کننده این مساله خواهد بود.

وی با تاکید بر اینکه طبق مصوبه هیات مقررات زدایی، مجوز ترخیص کالا در گمرکات باید هفت روزه صادر شود، افزود: در کوتاه‌ترین زمان ممکن اگر اسناد کامل باشد باید ترخیص از سوی گمرکات صورت گیرد و کالاها در انبارهای گمرک کمتر رسوب پیدا کند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه