logo
چهارشنبه 22 مهر 1405 | چهارشنبه 14 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

تایید حمله جنگنده‌های رژیم صهیونیستی به حمص سوریه

تایید حمله جنگنده‌های رژیم صهیونیستی به حمص سوریه
مرکز آشتی روسیه در سوریه حمله هوایی بامداد شنبه به استان حمص، توسط جنگنده‌های رژیم صهیونیستی را تایید کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خبرگزاری «اینترفکس»، «اولِگ گورینوف» معاون مرکز آشتی روسیه در سوریه گفت: «شب ۲۹ آوریل (۹ اردیبهشت) از ساعت ۴۷ دقیقه تا ۱ بامداد، چهار جنگنده اف-۱۵ نیروی هوایی (رژیم) اسرائیل از دریای مدیترانه از طریق بخش شمالی لبنان به زیرساخت‌های غیرنظامی در استان حمص حمله موشکی انجام دادند.»

وی افزود: بر اساس اطلاعات طرف سوری، در نتیجه این حمله، چهار کامیون سوخت منهدم و ۲ غیرنظامی زخمی شدند.

معاون مرکز آشتی روسیه در سوریه همچنین گفت که طی روز گذشته (جمعه) مواضع نیروهای دولتی سوریه در منطقه کاهش تنش ادلب، ۵ بار توسط گروهک‌های تروریستی «حزب اسلامی ترکستان» و «جبهه النصره» هدف قرار گرفتند.

این نخستین بار نیست که تل آویو حاکمیت ارضی سوریه را نقض می‌کند، جنگنده‌های اسرائیلی ۱۲ فروردین ماه نیز شهر حمص و حومه آن را بمباران کردند.

همچنین ارتش رژیم صهیونیستی بامداد ۲۰ فروردین ماه نیز اعلام کرد که به مناطقی که از آن موشک به سرزمین‌های اشغالی شلیک شده بود، حمله کرده است. همچنین بامداد چهارشنبه و پنجشنبه (۹ و ۱۰ فروردین ماه) نیز جنوب دمشق از سوی جنگنده‌های صهیونیستی بمباران شد.

این تجاوزهای هوایی رژیم اسرائیل در حالی است که دولت سوریه بارها با ارسال نامه به سازمان ملل متحد و شورای امنیت سازمان ملل این حملات را محکوم و خواستار توقف آن شده است.

رژیم صهیونیستی در سال های اخیر بارها به دمشق و مناطق مختلف سوریه حمله هوایی کرده که با رهگیری به موقع پدافند هوایی دمشق در بیشتر مواقع، این حملات دفع شده است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه