logo
پنج‌شنبه 23 مهر 1405 | پنجشنبه 15 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

تشکیل جلسه روسای جمهوری آرژانتین و برزیل برای حذف دلار

تشکیل جلسه روسای جمهوری آرژانتین و برزیل برای حذف دلار
رئیس جمهوری آرژانتین برای دیدار با رئیس جمهور برزیل و رایزنی درباره حذف دلار از روابط تجاری دو کشور به این کشور سفر کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ آسوشیتدپرس نوشت، در حالی که مقام‌های دو کشور در حال بررسی دلار از روابط تجاری خود هستند فرناندز سه‌شنبه به اقامتگاه ریاست جمهوری برزیل رفت.

به گزارش رویترز، داسیلوا پس از این دیدار در کنفرانس خبری مشترک با فرناندز گفت: ما فقط درباره کمک به آرژانتین گفت‌وگو نکردیم. ما باید به شرکت‌های برزیلی نیز که به بوینس آیرس صادرات دارند، کمک کنیم؛ همانطور که چین به صادرکنندگان چینی کمک می‌کند.

پس از کاهش ارزش پزو واحد پول آرژانتین و کاهش ذخایر دلاری در بانک مرکزی این کشور، اقتصاد بوینس آیرس آسیب‌پذیر شده است.

گابریل گالیپولو دبیر اجرایی وزارت دارایی برزیل سه‌شنبه گفت که داسیلوا قصد دارد پیشنهاد افتتاح یک خط اعتباری برای تامین مالی شرکت‌های صادرکننده کالا به آرژانیتن را مطرح کند. هدف از این اقدام جلوگیری از استفاده از دلار آمریکا در روابط تجاری دو کشور همسایه است.

فرناندو حداد وزیر دارایی برزیل نیز گفته بود که بیش از ۲۰۰ شرکت برزیلی صادرات به آرژانتین را متوقف کرده‌اند یا به دلیل کمبود ارز خارجی، پولی از آرژانتین دریافت نکرده‌اند.

برزیل بزرگترین شریک تجاری آرژانتین است و توافق در زمینه حذف دلار می‌تواند فرصت تنفسی برای بوئنوس آیرس ایجاد کند زیرا آرژانتین در مواجهه با کمبود دلار قصد دارد که ابزارهای جدیدی برای ادامه تجارت پیدا کند.

آرژانتین هفته گذشته با پکن به توافقی رسید که بر اساس آن قرار است در ازای واردات از چین، یوان پرداخت کند.

داسیلوا نیز ماه گذشته در سفر به چین از توافق دو کشور برای استفاده از یوان در مبادلات تجاری دو طرف استقبال کرد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه