رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور:
بیش از 3 میلیون نفر تحت پوشش بنیاد شهید هستند
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور بر ضرورت تکریم خانواده شهدا تأکید کرد و گفت: بیش از 3 میلیون نفر تحت پوشش بنیاد شهید هستند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، حجتالاسلام والمسلمین سیدمحمدعلی شهیدی محلاتی ظهر امروز در آیین معرفی مدیرکل بنیاد شهید استان البرز اظهار داشت: انقلاب اسلامی ایران با خون هزاران شهید آبیاری و امروز به درخت تنومندی تبدیل شده است.
, شبکه اطلاع رسانی دانا,,
وی ادامه داد: اگر امروز کشور به مرحلهای از قدرت و اعتبار رسیده است، مرهون فداکاریها و از خودگذشتگیهای کسانی است که با نثار جان خود از این سرزمین دفاع کرده و اجازه ندادند چشمان ناپاک گوشه چشمی به این آب و خاک داشته باشند.
,,
این مسئول با بیان اینکه امروز قدرت نظامی ایران برای جهان مشخص است، متذکر شد: توسعه این مهم نیز نتیجه ایثارگریهای رزمندگان اسلام است.
,,
شهیدی محلاتی در ادامه سخنان خود با تأکید بر ضرورت تکریم خانواده شهدا، یادآور شد: شهدا و ایثارگران نماد جمهوری اسلامی ایران در عرصه گذشت و فداکاری هستند و نقشآفرینی آنها بر کسی پوشیده نیست، بنابراین باید ضمن حفظ آرمانهای شهدا تکریم خانوادههای آنان را بیش از پیش مورد توجه قرار دهیم.
,,
این مسئول در پایان از تحت پوشش بودن سه میلیون و 237 هزار نفر در کشور زیرپوشش خدمات بنیاد شهید وامور ایثارگران کشور خبر داد و اذعان داشت: اکنون 80 درصد کارکنان بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور، رزمندگان و ایثارگران دفاع مقدس هستند.
,,
انتهای پیام/خ
]
ارسال دیدگاه