logo
پنج‌شنبه 23 مهر 1405 | پنجشنبه 15 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

آمریکا به بازداشت نخست وزیر سابق پاکستان واکنش نشان داد

آمریکا به بازداشت نخست وزیر سابق پاکستان واکنش نشان داد
سخنگوی کاخ سفید درواکنش به بازداشت عمران خان نخست وزیر سابق پاکستان گفت که واشنگتن خواهان احترام به اصول دموکراتیک و حاکمیت قانون در سراسر جهان است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ کارین ژان پی یر سخنگوی کاخ سفید روز سه شنبه به وقت محلی در واکنش به دستگیری عمران خان نخست وزیر سابق پاکستان افزود: ما از بازداشت عمران خان نخست وزیر سابق پاکستان مطلع هستیم.

سخنگوی کاخ سفید اضافه کرد: آمریکا نمی تواند در مقابل یک نامزد یا حزب سیاسی موضع گیری کند. ما خواهان احترام به اصول دموکراتیک و حاکمیت قانون در سراسر جهان هستیم.

«عمران‌خان» نخست وزیر سابق پاکستان در ارتباط با پرونده اتهام فساد مالی روز سه شنبه در اسلام‌آباد بازداشت شد. این درحالی است که رئیس دادگاه عالی اسلام‌آباد بازداشت رهبر مخالفان را اقدامی اشتباه دانست و دستور داد تا فرمانده پلیس پایتخت هر چه سریعتر در دادگاه حاضر و توضیحات لازم را ارائه دهد در غیر این صورت دادگاه، نخست وزیر پاکستان را احضار خواهد کرد.

بازداشت عمران‌خان همزمان با تداوم نا آرامی‌های سیاسی در پاکستان درحالی انجام شد که روز قبل از آن، سخنگوی ارتش پاکستان در بیانیه‌ای ضمن رد هرگونه دخالت نهادهای نظامی و امنیتی جدال میان دولت و اپوزیسیون، نسبت به اتهامات نخست وزیر سابق پاکستان هشدار جدی داد.

درپی بازداشت نخست وزیر سابق این کشور به اتهام فسادمالی توسط ماموران دیوان ملی محاسبات در دادگاه عالی اسلام‌آباد صورت گرفت، حامیان عمران‌خان و فعالان سیاسی حزب تحریک انصاف در اعتراض به این اقدام، در بسیاری از شهرهای پاکستان به ویژه راولپندی جایی که مقر فرماندهی ارتش قرار دارد، دست به تظاهرات زدند.

رهبران حزب تحریک انصاف پاکستان با محکومیت بازداشت عمران‌خان، دولت این کشور را به تحریک افکار عمومی و اتخاذ اقدامات غیرقانونی برای سرکوب مخالفان سیاسی متهم کردند و پایگاه اطلاع رسانی حزب تحریک انصاف مدعی شد که دو نفر از فعالان سیاسی این حزب در شهر کویته به ضرب گلوله نیروهای امنیتی کشته و چندین نفر دیگر زخمی شدند.

وزیر کشور پاکستان نیز با تاکید بر قانونی بودن بازداشت عمران‌خان، اتهام وی و سایر رهبران حزب تحریک انصاف مبنی بر انتقام سیاسی دولت فعلی از مخالفان سیاسی را بی‌اساس دانست و هشدار داد که حزب عمران‌خان اجازه نقض قوانین و تحریک احساسات مردم را ندارد. «اعظم نذیر» وزیر دادگستری پاکستان خواستار خویشتنداری مخالفان سیاسی شد و هشدار داد که دولت، اجازه نقض قوانین و سلب امنیت مردم توسط معترضان و اغتشاشگران را نمی‌دهد.

عمران‌خان ۷۱ ساله رهبر حزب تحریک انصاف پاکستان سال گذشته در جریان یک تجمع سیاسی هدف حمله مسلحانه قرار گرفت و از آن پس تحت تدابیر شدید امنیتی سفر می‌کند. نخست وزیر سابق پاکستان که اواخر فروردین سال گذشته با رأی اکثریت نمایندگان پارلمان پاکستان در نیمه راه مجبور به کناره گیری از قدرت شد، شهباز شریف نخست وزیر دولت ائتلافی را به بی‌کفایتی در مدیریت کشور و تخریب اقتصاد متهم کرد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه