امام جمعه اهل سنت هیرمند:

بصیرت مردم آگاه ایران حماسه ۹ دی را آفرید

بصیرت مردم آگاه ایران حماسه ۹ دی را آفرید
امام جمعه اهل سنت هیرمند گفت: مردم با حماسه ۹ دی پاسخ خود را به این فتنه دادند و نمایش باشکوه وحدت خود را به رخ جهانیان کشیدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا ، مولوی یارمحمد امام جمعه اهل سنت هیرمند در گفتگو با خبرنگار عصر هامون ضمن گرامیداشت فرا رسیدن حماسه ماندگار 9 دی و حضور میلیونی مردم ایران بیان داشت: انتخابات ریاست جمهوری سال 88 با شکوه و عظمت برگزار شد اما عده ای که نتوانستند این حضور میلیونی را تحمل کنند با هدف ضربه زدن به نظام آن اتفاقات را پی ریزی کردند و کام مردم را تلخ کردند. امام جمعه اهل سنت هیرمند با بیان اینکه حوادث سال 88 خانواده های زیادی را داغدار کرد گفت: اگر شخصی در کشتار انسانهای بیگناه دست داشته باشد مسلما حکم آن اعدام است.
وی افزود: گناه فتنه گران این بود که بازیچه دست دشمنان شدند اما آگاه ایران با خروش میلیونی در 9 دی 88 قاطعانه پاسخ فتنه گران و دشمنان نظام را دادند.

انتهای پیام/ص

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصر هامون,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه