اخبار داغ

دیدار رییس کمیته پارالمپیک آسیا با وزیر ورزش و جوانان؛

سجادی: ایران توجه ویژه‌ای به ورزش زنان دارد/ ماجد راشد: یک قلب و یک هدف آن چیزی است که ما می‌خواهیم

سجادی: ایران توجه ویژه‌ای به ورزش زنان دارد/ ماجد راشد: یک قلب و یک هدف آن چیزی است که ما می‌خواهیم
رییس کمیته پارالمپیک آسیا با وزیر ورزش و جوانان دیدار کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ماجد راشد رییس کمیته پارالمپیک آسیا به همراه اعضای هیات رییسه این کمیته برای دیدار و گفتگو با حمید سجادی وزیر ورزش و جوانان در محل وزارت ورزش و جوانان حضور یافتند.

غفور کارگری رییس کمیته پارالمپیک ایران، سیدمحمد پولادگر معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای و مریم کاظمی‌پور معاون بانوان وزارت ورزش و جوانان نیز در این جلسه حضور داشتند.

ماجد راشد رییس کمیته پارالمپیک آسیا با حضور در وزارت ورزش و جوانان با حمید سجادی دیدار و گفت‌وگو کرد.

 

ماجد راشد: توسعه ورزش‌های پارالمپیکی ذهنیت و هدف مشترک ما بود

در ابتدای جلسه‌ غفور کارگری رئیس کمیته ملی پارالمپیک به صحبت پرداخت و اظهار کرد: افتخار تمامی مردم ایران است که وزیر ورزش و جوانان ما خودشان یک المپین و قهرمان ملی هستند و خدا را شاکر هستیم وزیر از یک حادثه خطرناک، سالم به جامعه ورزش بازگردانده شد و آرزوی سلامتی کامل برای ایشان داریم.

وی خطاب به وزیر ورزش و جوانان گفت: ما بر اساس اهدافی و باتوجه به تعاملاتی که داشتیم از رئیس دعوت کردیم که نشست هیات رییسه کمیته پارالمپیک آسیا را در ایران برگزار کنیم و با توجه به هدف مشترکی که وجود دارد، آقای ماجد راشد این دعوت را قبول کردند.

وی افزود: ذهنیت و هدف مشترک ما این بود که برای توسعه ورزش‌های پارالمپیکی کارهایی را پیش ببریم. برداشت بنده و دوست من منجر به این شد تا به توافقاتی برسیم که در ورزش‌های پارالمپیکی آسیا با هم به تعامل برسیم.

رئیس کمیته ملی پارالمپیک ادامه داد: دوستان ما از 12 کشور به ایران آمدند و شنبه صبح جلسه خوش‌آمدگویی  مشترکی داشتیم و در ادامه دوستان APC به نشست‌های خود پرداختند و طی روزهای شنبه و یک‌شنبه بازدیدهایی از نقاط مختلف تهران داشتند. امروز (دوشنبه) از ساعت 9:30 صبح جلسه هیات رئیسه APC برگزار شد. در این جلسه مباحث مهم و مختلفی مطرح و مبنایی برای توسعه همکاری‌ها شد.

کارگری ادامه داد: بعد از جلسه عمومی، جلسه خصوصی بنده و ماجد راشد و طارق برگزار شد و در آن جلسه هم بحث‌های خوبی را مطرح کردیم. از ساعت 13:30، کنفرانس مطبوعاتی مشترک را برگزار کردیم و بلافاصله خدمت شما رسیدیم تا از نظرات شما استفاده کنیم.

 

ماجد راشد: یک قلب و یک هدف آن چیزی است که ما می‌خواهیم

در ادامه، راشد ماجد راشد رییس کمیته پارالمپیک آسیا، صحبت‌های مختلفی را مطرح کرد و گفت:‌ باعث خوشحالی است که در خدمت شما هستیم، می‌دانیم شما برنامه فشرده‌ای دارید اما خوشحالیم که پذیرای ما هستید و خدا را شکر می‌کنیم وزیر پس از آن حادثه سالم و سلامت هستند. در برنامه استراتژیک APC ما به موارد مهمی از جمله رسانه، مشارکت جوانان و... توجه می‌کنیم اما یک مورد در برنامه استراتژیک ما وجود ندارد و آن هم فضای همدلی در خانواده پارالمپیک آسیا است.

او تاکید کرد: یک قلب و یک هدف آن چیزی است که ما می‌خواهیم. دوستان ما در ایران  همدلی خود را به اثبات رساندند. قاره آسیا بزرگ‌ترین قاره جهان به شمار می‌آید. ما 44 کشور عضو در پارالمپیک آسیا داریم همه ما در یک مسیر گام برمی‌داریم و نمی‌گذاریم موانع، سدی برای ما ایجاد کند. این جنبش بر اساس صلح و مشارکت پایه‌گذاری شده و ما بر این اساس پیش می‌رویم.

ماجد راشد در پایان گفت: افتخار می‌کنم که در هیات اجرایی APC، با همکاران بسیار خوبی تعامل دارم. این عزیزان وقتی در جلسه حضور دارند،‌ نماینده آسیا به شمار می‌آیند. در کمیته پارالمپیک آسیا، شمار کارمندان چندان زیاد نیست اما دوستان قلب بزرگی دارند و از نظر کاری بسیار فوق‌العاده هستند. از حمایت‌های شما تشکر می‌کنم جا دارد از حمایت‌های رهبر ایران قدردانی کنم و از غفور کارگری نیز تشکر ‌کنم که مسیر سختی آغاز کردند و امیدوارم همکاری بیشتر از هر دو سازمان شاهد باشیم.

 

سجادی: ایران توجه ویژه‌ای به ورزش زنان دارد

حمید سجادی در این دیدار با ماجد راشد اظهار داشت: تشکر می‌کنم به خاطر همه تلاش‌هایی که مسئولین کمیته پارالمپیک آسیا و کمیته ایران برای ورزش جانبازان و معلولین انجام می‌دهند. دومین باری است که افتخار این را داریم که در خدمت ماجد راشد و تیم همراه‌شان باشیم. در همان جلسه اول با دیدگاه‌های روشن ماجد راشد درخصوص حمایت از ورزش معلولین آشنا شدم.

وی افزود: به عنوان یک ورزشکار اعتقاد به ورزش جانبازان و معلولین دارم. فکر، خلاقیت و ابتکار یکی از نیازهای اصلی برای معلولین در جهان است. ورزش جانبازان و معلولین بعد از انقلاب اسلامی یک راه جدید را طی می‌کند و توانسته به موفقیت‌های زیادی دست پیدا کند. در راس کشور مقام معظم رهبری همیشه بعد از افتخارآفرینی پارالمپیکی‌ها با پیام‌هایشان ما را دلگرم کرده‌اند.

وزیر ورزش و جوانان با اشاره به تجلیل هر ساله از ورزشکاران پارالمپیکی خاطرنشان کرد: ورزشکاران پارالمپیکی ما در همواره در مراسم تجلیل از ورزشکاران درخشیده‌اند و مدال‌آوری ورزشکاران پارالمپیکی، الهام بخش برای دیگر ورزشکاران بوده است.

وی همچنین درخصوص موفقیت بانوان ورزشکار پارالمپیکی گفت: جمهوری اسلامی ایران نگاه ویژه‌ای به ورزش زنان دارد و به همین علت در بازی‌های پاراآسیایی هانگژو با افزایش تعداد زنان همراه هستیم و این نشان دهنده اهمیت و جایگاه ورزش زنان است.

سجادی ادامه داد: در انتخاب ورزشکاران معلول نگاه ویژه‌ای به معولیت های شدید مثل ورزش بوچیا و نابینایان داریم. تشکر ویژه دارم از کارگری و دیگر همکاران‌شان که بسیار در توسعه ورزش پارالمپیک فعال هستند. راهی که هم‌اکنون در کمیته پارالمپیک پیش گرفته شده همان راهی است که خسروی‌وفا از چند سال پیش ریل‌گذاری کرده بود.

وزیر ورزش و جوانان همچنین با اشاره به حضور رییس کمیته پارالمپیک آسیا و هیات همراه در ایران اظهار داشت: این حضور نوید فضای همدلی را برای ورزش پارالمپیکی ایران می‌دهد. امیدوارم در سایه تعامل و برادری کمیته پارالمپیک ایران و آسیا اتفاقات بسیار خوبی برای ورزش جانبازان و معلولین رخ دهد. ما انتظار همکاری بیشتر از کمیته پارالمپیک آسیا داریم.

 

راشد دیدگاه‌های ارزشمندی برای توسعه ورزش پارالمپیک در سطح آسیا دارد

حمید سجاد وزیر ورزش و جوانان درباره دیداری که با ماجد راشد رییس کمیته پارالمپیک آسیا به همراه اعضای هیات رییسه این کمیته داشت، اظهار داشت: میزبان هیات اجرایی و هیات رئیسه کمیته پارالمپیک آسیا بودیم. آقای ماجد راشد به عنوان رئیس این کمیته، برای دومین بار در ایران حضور دارند. یک بار دیگر در روز ملی پارالمپیک، در ایران حضور پیدا کردند و سخرانی کردند و در مراسم جشن ورزشکاران ما در استادیوم 12 هزار نفره آزادی حاضر شدند. ایشان دیدگاه‌های ارزشمند و برنامه‌های  متنوعی برای توسعه ورزش پارالمپیک در سطح آسیا دارند.

او ادامه داد: اولین دوره بازی‌های پاراآسیایی در سال 2010 در شهر گوانگژو برگزار شد و دومین دوره بازی‌ها نیز در سال 2014 برگزار شد. همچنین 3 مرحله از رقابت‌های پاراآسیایی در کشور اندونزی در سال 2018 در شهر جاکارتا برگزار شد و چهارمین مرحله هم با یک سال تاخیر در هانگژو چین برگزار می‌شود.

وی افزود: این مسابقات به دلیل شیوع ویروس کرونا با مجوز APC با تاخیر قرار است برگزار شود. زمان برگزاری بازی‌های پارآسیایی نسبت به بازی‌های آسیایی کمتر است. حضور این افراد به تعاملات بیشتر، همدلی، گزارش‌دهی بیشتر و بهتر و چگونگی نگاه جمهوری اسلامی ایران به ورزش جانبازان و معلولین کمک می‌کند.

سجادی درباره فعالیت فدراسیون ناشنوایان گفت: ما در کنار ورزش جانبازان و معلولین، ورزش‌های مختص ناشنوایان در یک فدراسیون تخصصی داریم و یک فدراسیون دیگر داریم که اسم آن فدراسیون بیماری‌های خاص  است که در دنیا تحت عنوان فدراسیون پیوند اعضا فعالیت می‌کند. ورزشکاران ما در رشته‌های ناشنوایان و پیوند اعضا در مسابقات جهانی و بین‌المللی شرکت می‌کنند و همیشه هم با دست پر برمی‌گردند و در اکثر رشته‌ها با مدال و کسب عنوان برمی‌گردند و بسیار هم پررونق است.

وزیر ورزش و جوانان درباره جلسه‌ای که با رئیس کمیته پارالمپیک آسیا داشت، اضافه کرد: در جلسه امروز، ما گزارش دادیم که برای ناشنوایان و بیماری‌های خاص و ورزشکاران معلول و پارا چه دیدگاهی داریم. اکثر فدراسیون‌هایی مثل دوومیدانی، تنیس روی میز، قایقرانی، تکواندو و...، کمیته پارالمپیک آن در فدراسیون مورد نظر فعال شده است و بخشی از وظایف و فعالیت‌ها و برنامه‌هایی که پارالمپیک تعریف کرده است، پیش می‌برد.

سجادی با اشاره به روحیه گرفتن ورزشکاران با تبریک مسئولان پس از افتخارآفرینی‌های ورزشی، خاطرنشان کرد: در این نوع مناسبت‌ها، اولین فردی که تبریک می‌گوید، مقام معظم رهبری هستند و در ادامه ریاست جمهوری و سران قوا و مسئولان مهم کشور که علاقه‌مند هستند، تبریک می‌گویند و با این تبریک‌ها خستگی را از تن همه به در می‌کنند.

وی افزود: آخرین باری که خدمت مقام معظم رهبری با ورزشکاران پارالمپیکی رسیدیم، مقام معظم رهبری بیانات ارزشمندی را فرمودند و توصیه‌های ارزشمندی برای تدارک دیدن کاروان، اعزام کاروان، انتخاب نام ارزشمند و شعار کاروان مطرح کردند. وقتی ایشان نکات را برمی‌شمردند، من 9 مورد از ارزش‌ها را نوشتم که یاد بگیرم و فراموش نکنم و من از آن جلسه این یادگاری را دارم. فعالیت جانبازان و معلولین در دل همه حک شده است.

او افزود: ما در جلسه یادی از سیامند رحمان کردیم و روحش شاد باشد. ان‌شاءالله که دیگران رهروی خوبی برای ادامه دادن راه سیامند رحمان باشند. وقتی رحمان در جهان، المپیک و آسیا قهرمان می‌شد، حدود 60 کیلو با نفر دومش فاصله داشت. خیلی‌ها با پا نمی‌توانند 300 کیلو را بزنند و رحمان با دست آن وزنه را بلند می‌کرد و قهرمان المپیک و جهان می‌شد. در این جلسه خدا به دلم انداخت و یادی از این قهرمان کردیم.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه