logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

مدیرکل دفتر خدمات تخصصی سازمان بیمه سلامت ایران عنوان کرد؛

پرداخت هزینه دارویی بیماران‌ «ام‌ اس» از صندوق بیماران صعب العلاج

 پرداخت هزینه دارویی بیماران‌ «ام‌ اس» از صندوق بیماران صعب العلاج
مدیرکل دفتر خدمات تخصصی سازمان بیمه سلامت ایران گفت: هم اکنون صد در صد هزینه‌های دارویی بیماران‌ام‌اس از صندوق بیماری‌های صعب العلاج پرداخت می‌شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  محمداسماعیل کاملی مدیرکل دفتر خدمات تخصصی سازمان بیمه سلامت ایران ضمن تأیید خبر افزایش آمار مبتلایان به بیماری‌ام اس گفت: بخشی از این افزایش آمار حاصل تشخیص‌های سریع و به موقع پزشکان به وسیله ابراز‌های کمک تشخیصی است.

وی افزود: قبلاً اگر فردی بیماری‌ام اس داشت زمانی که بیماری خیلی پیشرفت می‌کرد متوجه بیماری می‌شد اما در حال حاضر با ابزار‌های تشخیصی در همان اوایل بروز علائم اولیه قابل تشخیص است.

مدیرکل دفتر خدمات تخصصی سازمان بیمه سلامت ایران با بیان اینکه‌ام اس یک بیماری مربوط به سیستم ایمنی است اظهار کرد: هنوز دلیل مشخصی برای فعال شدن سیستم عصبی پیدا نشده اما به طور کلی فشار‌ها و استرس‌های روحی، نوع تغذیه و فست فود و مصرف بیش از حد غذا‌های کنسروی می‌توانند از جمله دلایل مختلف شیوع بیماری‌ام اس باشند.

کاملی خاطرنشان کرد: بخشی از خدماتی که قبلاً به بیماران‌ام اس ارائه می‌شد در قالب بیماران خاص بود مثلاً هزینه‌های دارو‌های این افراد تحت پوشش بیمه قرار داشت اما سایر خدمات این بیماران مانند خدمات پرتوپزشکی، آزمایشات و فیزیوتراپی تحت پوشش نبود.

وی افزود: با تشکیل صندوق بیماری‌های صعب العلاج در سازمان بیمه سلامت این خدمات جدید هم تحت پوشش صندوق قرار گرفت و هزینه‌های بیماران‌ام اس در خدمات مختلف کاهش پیدا کرد ضمن اینکه الان صددرصد هزینه‌های دارویی این بیماران از صندوق صعب العلاج پرداخت می‌شود.

مدیرکل دفتر خدمات تخصصی سازمان بیمه سلامت ایران با بیان اینکه اکثر بسته‌ها و خدمات را وزارت بهداشت به سازمان بیمه سلامت اعلام می‌کند و ما بر اساس اعلام وزارت بهداشت این کار را انجام می‌دهیم گفت: به دلیل اینکه ۵ درصد اعتبارات کل صندوق به عنوان هزینه‌های دیگر دیده شده لذا در تلاشیم که بیماران برای هزینه‌های خارج از بسته‌های متعارف یک فاکتور ارائه دهند تا بتوانیم این هزینه‌ها را هم پرداخت کنیم.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه