logo
یک‌شنبه 19 مهر 1405 | یکشنبه 11 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  2. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  3. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  4. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  5. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند
  6. پارادوکس گیشه؛ سلطه‌ی کمدی و بحران بقای ژانر اجتماعی
  7. اصفهان؛ تماشاخانه جهانی قصه‌های کودکانه
  8. گزافه گویی های ترامپ برای سفیدشویی حمله احتمالی به ایران/ ایران در آمادگی صد در صدی
  9. آمریکا راهی جز پذیرفتن شروط ایران ندارد/ واشنگتن به دنبال ساخت روایت پیروزی از طریق جنگ رسانه‌ای است
  10. نئولیبرال ها در حال فروش کشور به ثمن بخس/ چگونه دلار را تقویت و ریال را تضعیف می کنند؟
  11. آیا «کارگروه صیانت» می‌تواند غول قاچاق کتاب را در عصر دیجیتال رام کند؟
  12. هلهله برای قاتل در بستر فانتزی‌های اینستاگرامی؛ وقتی مرز میان جنایت و درام مخدوش می‌شود
  13. پلیس فرانسه باید از خود دفاع کند، اما پلیس ایران در برابر سلاخی شدن باید سکوت کند!/ مقاومت در برابر دموکراسی غربی!
  14. اخلال تراشی در هوانوردی ایران فرار آمریکا از شکست های در میدان است/ تحریم هوایی هم برای آمریکا دستاورد نخواهد داشت
  15. اقتصاد رهاست؛ سهم دلال‌ها از تولیدکننده بیشتر شده است/ بودجه‌ای که بر واقعیت‌ها بنا نشود، سراب است
  16. ضعف مدیریت و نبود نظارت در شرکت‌های صنعتی؛ دولت باید برای حفظ منابع عمومی جدی‌تر وارد شود
  17. طنین غیرت در بستر نغمه‌ها؛ بازتاب «جنگ رمضان» در آینه موسیقی ایران
  18. وقتی سالن کنسرت به «منطقه آزاد» هنجارگریزی تبدیل می‌شود / تاوان بی‌انضباطی تهیه‌کنندگان را مردم می‌دهند
  19. صنعت هوایی ایران با تحریم بیگانه نیست/ اختلال هوایی حاصل استیصال دشمن در میادین نظامی و دیپلماسی!
  20. ترامپ با هیاهو و تهدید به دنبال روایت‌سازی از شکست آمریکا است

مدیر عامل ستاد معاینه فنی خودروهای تهران خبر داد؛

تغییر ساعت کاری مراکز معاینه فنی خودروهای تهران/افزایش مراکز فعال در روزهای جمعه

تغییر ساعت کاری مراکز معاینه فنی خودروهای تهران/افزایش مراکز فعال در روزهای جمعه
مدیر عامل ستاد معاینه فنی خودروهای تهران از افزایش مراکز معاینه فنی فعال در روزهای جمعه خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ شادی مالکی در توضیح تغییر ساعت کاری مراکز معاینه فنی شهر تهران همزمان با تغییر ساعت کاری ادارات، افزود: در پی مصوبه دولت مبنی بر آغاز ساعت کاری ادارات از ساعت ۶ صبح ، این ستاد جهت تسهیل در ارائه خدمات به شهروندان نسبت به تطبیق شروع ساعت کاری مراکز با این مصوبه از روز۱۶ خردادماه جاری اقدام کرده است؛ البته مراکز بیهقی، شهید آبشناسان و شقایق همچون گذشته در تمامی ایام هفته به صورت شبانه روزی و سایر مراکز معاینه فنی و واحدهای سیار معاینه فنی در روزهای شنبه تا پنجشنبه شنبه از ساعت ۶ الی ۱۸ فعال هستند.

وی درباره فعالیت برخی از مراکز معاینه فنی شهر تهران در روزهای جمعه نیز گفت: با توجه به اینکه تعدادی از شهروندان در ایام هفته به علت مشغله کاری فرصت مراجعه به مراکز را ندارند؛ لذا جهت رفاه حال این افراد برخی از مراکز در ایام تعطیل نیز فعال هستند. در روزهای جمعه مراکز معاینه فنی شهدای زمان آباد، بعثت، فدائیان اسلام، نیایش، خاوران و امام رضا(ع) از ساعت ۷ الی ۱۴ آماده خدمت رسانی به شهروندان می باشند.

مالکی در خصوص نحوه اطلاع از آخرین وضعیت فعالیت مراکز معاینه فنی شهر تهران خاطر نشان کرد: شهروندان می توانند با مراجعه به سایت رسمی ستاد معاینه فنی خودروهای تهران به آدرس inspection.tehran.ir و یا تماس با سامانه پاسخگوی ۹۶۰۰۶۰۰۰ از نحوه فعالیت و ساعت کاری مراکز معاینه فنی مطلع شوند.

بنا براعلام روابط عمومی ستاد معاینه فنی تهران، وی در توضیح میزان ظرفیت ایجاد شده برای پذیرش اینترنتی در مراکز معاینه فنی تصریح کرد: به منظور تسهیل در ارائه خدمات و مدیریت زمان،  پذیرش در ۱۰ مرکز معاینه فنی خودروی شهر تهران صرفا اینترنتی انجام می شود. بطوریکه مراجعه به مراکز بیهقی، نیایش، شهید آبشناسان، سراج، دماوند و شهید چمران و چهار واحد سیار نوبنیاد، گیلان، هنگام(شماره ۴) و هنگام (شماره ۸) تنها با تعیین وقت قبلی از طریق نوبت گیری اینترنتی در سامانه «تهران من» امکان پذیر است. در حال حاضر ظرفیت اینترنتی ایجاد شده در این مراکز بیش از تقاضا است و شهروندان به راحتی می توانند با مراجعه به سایت بلافاصله در همان روز نسبت به دریافت نوبت اقدام نمایند. البته بجز ۱۰ مرکز عنوان شده مراجعه بصورت حضوری و یا نوبت گیری اینترنتی به سایر مراکز امکان پذیر است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه