مسئول اداره تبلیغات اسلامی خوروبیابانک

نهم دی انقلاب سوم بود

نهم دی انقلاب سوم بود
نهم دی همه پرسی جدیدی برای حفظ آرمان های انقلاب بود افزود: به تعبیری می توان از 9دی به عنوان انقلاب سوم یاد کرد که با پیوند محکم میان نسل جدید و نسل قدیم اتفاق افتاد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سفیرخور و بیابانک رئیس اداره تبلیغات اسلامی خوروبیابانک در گفتگو با خبرنگار سفیرخور و بیابانک گفت: نهم دیماه روز تجدید میثاق با ولایت و رهبری بود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیرخور و بیابانک ,

حجت الاسلام والمسلمین مرتضی فیروزی با بیان اینکه نهم دی همه پرسی جدیدی برای حفظ آرمان های انقلاب بود افزود: به تعبیری می توان از 9دی به عنوان انقلاب سوم یاد کرد که با پیوند محکم میان نسل جدید و نسل قدیم اتفاق افتاد.

,

وی خاطرنشان کرد: نهم دی نشان داد که عاقبت کسانی که ذره ای از ولایت فاصله بگیرند و در مواقع حساس مواضع دشمنان قسم خورده انقلاب را گردن نهند، عاقبتی جز خفت و خواری و نفرین مردم انقلابی و ولایت نخواهند داشت.

,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه