logo
پنج‌شنبه 23 مهر 1405 | پنجشنبه 15 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

اقتصاددان عراقی زنگ خطر «فروپاشی اقتصاد» عراق را به صدا درآورد!

اقتصاددان عراقی زنگ خطر «فروپاشی اقتصاد» عراق را به صدا درآورد!
اقتصاددان عراقی با هشدار به نمایندگان پارلمان عراق اعلام کرد که سهم خواهی حزبی در تصویب بودجه کنونی کشور و بی‌توجهی به منافع ملی زنگ خطری در تسریع فروپاشی اقتصاد عراق است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ یک کارشناس امور اقتصادی عراق با هشدار به نمایندگان پارلمان عراق اعلام کرد که سهم خواهی حزبی و چانه‌زنی در تصویب بودجه کنونی کشور و بی‌توجهی به منافع ملی زنگ خطری در تسریع فروپاشی اقتصاد عراق است.

شبکه خبری اسپوتنیک در گفت‌وگو با «عمر الحلبوسی» کارشناس امور اقتصادی عراق به اختلاف دولت و پارلمان عراق درباره رأی‌گیری بودجه سال جاری پرداخته است.

عمر الحلبوسی می‌گوید: علت توقف تصویب قانون لوایح بودجه سال جاری عراق به اختلاف میان احزاب کردی اقلیم با حزب ائتلافی چارچوب هماهنگی شیعیان برمی‌گردد؛ زیرا نمایندگان کرد خواستار واریز درآمدهای نفتی اقلیم به حساب بانک‌های اقلیم هستند و مخالف واریز آن به حساب خزانه بانک مرکزی دولت مرکزی عراق هستند.

وی در ادامه می‌افزاید: اختلافات دیگر میان احزاب کرد با نیروهای پارلمانی کادر هماهنگی در کارگزاری شرکت صادرکننده نفت به خارج از کشور است. کردها خواستار انتقال نفت اقلیم با کارگزاری شرکت عراقی «سومو» به خارج از کشور بدون بهره‌برداری داخلی هستند، اما کادر هماهنگی از بهره‌برداری داخلی و خارجی آن تمایل دارد.

وی گفت: اختلاف دیگر این دو جریان پارلمانی به مطالبه کردها در لغو طرح پس‌انداز اجباری ۱۰ درصد از سود ناشی از درآمد نفت اقلیم به نفع کارمندان محلی است و در مقابل چشم پوشی از آن، خواستار اضافه کردن ۱۰۰ میلیارد دینار عراقی به حجم بودجه اقلیم از درآمد دولت مرکزی است.

این کارشناس اقتصادی در ادامه اضافه کرد: این اختلاف بر سر تصویب بودجه، اقتصاد کشور را با خطر بزرگی مواجه خواهد کرد، زیرا مطالبات احزاب به تصاحب سهم بیشتری از بودجه بدون تعیین ردیف محل هزینه کرد، آن هم بر مبنای بهای نفت ۷۰ دلار که ارزیابی‌ها از غیر واقعی بودن این نرخ نفتی بازارهای جهانی و کاهش زودهنگام آن خبر می‌دهند، برای اقتصاد عراق خطرناک است.

الحلبوسی خاطرنشان کرد: اینگونه اختلافات بر سر تعیین سهم گروه‌های سیاسی از بودجه در عراق مسبوق به سابقه است، اما این مناقشات پارلمانی جریان‌های سیاسی بر سر منافع حزبی به زیان کشور و مصالح عمومی است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه