logo
پنج‌شنبه 23 مهر 1405 | پنجشنبه 15 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

گفت‌وگوی تلفنی امیرعبداللهیان و وزیر خارجه قطر

 گفت‌وگوی تلفنی امیرعبداللهیان و وزیر خارجه قطر
وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در تماس تلفنی با همتای قطری خود، روابط دوجانبه و شماری از مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی را بررسی کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسین امیر عبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران بعد از ظهر امروز یکشنبه با محمد بن عبدالرحمن بن جاسم آل ثانی همتای قطری خود، تلفنی گفت‌وگو کرد.

خبرگزاری رسمی قطر گزارش داد، امیرعبداللهیان و  آل ثانی در این گفت‌وگو، روابط دوجانبه و شماری از مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی را بررسی کردند.

حسین امیرعبداللهیان همچنین سوم فروردین ماه گذشته با نخست وزیر و وزیر امور خارجه قطر تلفنی گفت‌وگو کردند. طرفین در این گفت‌وگوی تلفنی تقویت همکاری‌های فیمابین را مورد تأکید قرار داده و آخرین تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی را مورد توجه قرار دادند.

طرفین ۱۹ اسفند ماه هم تلفنی گفت‌وگو کردند. در این گفت‌وگو، وزیر امور خارجه کشورمان انتصاب جدید وی به سمت نخست وزیر و وزیر امور خارجه قطر را تبریک گفت.

شیخ محمد بن عبدالرحمن آل ثانی، نخست وزیر و  وزیر امور خارجه قطر نیز در این تماس، شکل گیری تحول جدید در روابط بین جمهوری اسلامی ایران و عربستان سعودی را تبریک گفت.

طرفین در این گفت‌وگوی تلفنی همچنین در خصوص مذاکرات ‌رفع تحریم‌ها و ضرورت توجه انسانی به تبادل زندانیان ( ایران- آمریکا) نیز به رایزنی پرداختند. در این زمینه وزیر امور خارجه کشورمان ابراز امیدواری کرد دیگر طرف‌های این گفت‌وگوها واقع بینانه رفتار کنند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه