logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

بایدن: مسیر پیوستن اوکراین به ناتو آسان نیست

 بایدن: مسیر پیوستن اوکراین به ناتو آسان نیست
رئیس جمهور آمریکا روز یکشنبه تاکید کرد که مسیر پیوستن اوکراین به ناتو هرگز آسان نخواهد بود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا روز شنبه در سخنانی ابراز امیدواری کرد که طی ماه‌های آتی با رئیس جمهور چین دیدار و گفت‌وگو داشته باشد.

وی در ادامه سخنانش گفت: «آمریکا هیچگونه تدابیر به خصوصی برای تسهیل پیوستن اوکراین به پیمان ناتو اتخاذ نکرده است».

رئیس جمهور آمریکا اضافه کرد: «اوکراین باید تمامی معیارهای لازم برای پیوستن به ناتو را همانند دیگر کشورها داشته باشد و با این کشور به گونه‌ای متفاوت تعامل نخواهد شد».

بایدن در ادامه تاکید کرد: «مسیر پیوستن اوکراین به پیمان آتلانتیک شمالی آسان نخواهد بود».

پیش از این نیز وبگاه تحلیلی «پولتیکو» در گزارشی نوشت که حمایت از تسهیل مسیر اوکراین به سوی عضویت در ناتو در بین اعضای این ائتلاف رو به افزایش است و احتمال می‌رود که در جریان نشست ماه آینده ناتو، پیشنهاد عضویت کی‌یف در ائتلاف ناتو به صورت رسمی مطرح شود.

در این گزارش آمده است که «ینس استولتنبرگ» دبیرکل ناتو پیش از این پیشنهاد داده بود که اعضای این ائتلاف موافقت کنند که اوکراین بدون طی کردن طرح اقدام برای عضویت در ناتو، پس از پایان جنگ اوکراین، عضو این ائتلاف شود.

«برنامه اقدام برای عضویت» (MAP)، در حقیقت یکسری اصلاحات نظامی و دموکراتیک است که عضوی که قرار است به ناتو پیوندد باید قبل از پیوستن به این ائتلاف این اصلاحات را اجرا کند.

طبق گزارش پولتیکو، حذف مانع MAP، تلاش اوکراین برای پیوستن به ائتلاف ناتو را تسریع می‌بخشد اما با این‌حال، جدول زمانی مشخص یا تضمینی ارائه نمی‌دهد مبنی بر این‌که کی‌یف در نهایت موفق می‌شود که حمایت تمامی اعضای ناتو برای عضویت در این ائتلاف را به دست آورد. 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه