آموزش باریستایی حرفه ای تهران
شما برای اینکه یه باریستا بشید باید آموزش باریستایی حرفه ای تهران ببینید اونم تو آموزشگاهی معتبر و مجهز به نام کافی پارس که تو زمینه آموزش باریستایی حرفه ای تهران حرف اول رو میزنه؛ روی لینک آموزش جامع باریستایی کیلیک کنید تا با این آموزشگاه بیشتر آشنا بشید.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ باریستا واژه ای با ریشه ایتالیاییه و به کسی گفته می شه که مهارت آماده سازی نوشیدنی های سرد و گرم رو تو کافه و کافی شاپ به عهده داره، این مهارت از دید فردی از بیرون، همیشه جذاب بنظر می رسه اما مثل همه حرفه ها، سختی ها و چالش های خاص خودش رو داره، از نظر عامه مردم اینکه شما شغلی داشته باشید که در اون قهوه دم کنید و مدام با مردم در ارتباط باشید خیلی جذابه ولی باید این موضوع رو هم در نظر گرفت که کافه ها، جایی برای تفریح و استراحت و گپ و گفتگوی مردم هستند و در واقع باریستا وظیفه ای داره که اون هم ارائه خدمت در قالب تهیه نوشیدنی برای مشتریه؛ تو تهیه نوشیدنی وقتی تعدادش کم باشه، چالش چندانی وجود نداره اما وقتی تعداد مشتری ها زیاد بشه یا به اصطلاح پیک شلوغی کافه باشه اونوقته که کار اصلی یه باریستا شروع می شه، اون باید بتونه تو کمترین زمانِ ممکن، بیشترین تعداد نوشیدنی را با کیفیتی عالی تهیه و سِرو کنه، این توضیحات و انجام دادنشون به گفتن ساده است، اما در انجام کار بسیار سختیه که نیازمند تمرکز، دانش و مهارت فراوان هستش. شما برای اینکه یه باریستا بشید باید آموزش باریستایی حرفه ای تهران ببینید اونم تو آموزشگاهی معتبر و مجهز به نام کافی پارس که تو زمینه آموزش باریستایی حرفه ای تهران حرف اول رو میزنه؛ روی لینک آموزش جامع باریستایی کیلیک کنید تا با این آموزشگاه بیشتر آشنا بشوید.
پ |
یک باریستا باید دارای روحیه ای منعطف باشه تا بتونه با مشکلات و اتفاقات غیرمترقبه بخوبی کنار بیاد و اونها رو حل کنه، علاوه بر این داشتن دانش و مهارت کافی هم از واجبات شغلِ باریستاییه، شخصیت یه باریستا باید بسیار برون گرا و اجتماعی باشه و توانایی جذب مشتری و اداره ی بار رو بصورت همزمان داشته باشه، این رو در نظر داشته باشید مشتریانی که به کافه میان برای گذروندن وقت و گفتگوهای کاری و دوستانه و قرارهای عاشقونه اس و انتظار دارن که با یه چهره ی خندان و بشاش روبرو بشن، بنابر این مشتری مداری، خوشرویی و داشتن روی خوش و ظاهری آراسته و تمیز از وظایف نه تنها باریستا بلکه تمام کارکنان کافی شاپ باشه که البته تمامی این موارد تو کلاسای باریستایی به هنرجوها آموزش داده میشه.
سرفصل هایی که تو دوره آموزش باریستایی حرفه ای تهران، مدیریت کافه و راه اندازی کافه به هنرجوهای علاقمند یاد داده میشه شامل موارد زیره که به چند دسته تقسیم میشن که شامل آشنایی و شناخت قهوه، آموزش سرفصل های قهوه های بر پایه اسپرسو، آموزش سرفصل های تخصصی قهوه های دمی و نسل سوم، سرفصل های مدیریت و راه اندازی کافه میشه:
آشنایی با انواع دانه های قهوه و نژاد های آن
آشنایی با انواع ذائقه ها و سلیقه های قهوه در عموم مردم
آشنایی با انواع کافه های تیک اوی، کافه گیم و لوکال و ...
آشنایی با انواع آسیاب های قهوه و انواع دم آوری قهوه
سرفصل های آموزش قهوه ها بر پایه اسپرسو:
آموزش آماده سازی و سرو اسپرسو
آموزش آماده سازی و سرو آیس اسپرسو
آموزش آماده سازی و سرو آمریکانو
آموزش آماده سازی و سرو آیس آمریکانو
آموزش آماده سازی و سرو کافه لاته
آموزش آماده سازی و سرو آیس لاته
آموزش آماده سازی و سرو کاپوچینو
آموزش آماده سازی و سرو قهوه موکا
آموزش آماده سازی و سرو آیس موکا
آموزش آماده سازی و سرو کارامل لاته ماکیاتو
آموزش آماده سازی و سرو اسپرسو ماکیاتو
آموزش تخصصی لته آرت
آموزش آماده سازی و سرو فلت وایت
آموزش آماده سازی و سرو آفاگاتو
آموزش آماده سازی و سرو هات چاکلت
آموزش آماده سازی و سرو وایت چاکلت
آموزش آماده سازی و سرو هات میکس
آموزش آماده سازی و سرو چای ماسالا
آموزش آماده سازی و سرو انواع دمنوش ها مثل به لیمو، چای سبز و چای ترش و میکس به سلیقه مشتری
سرفصل های تخصصی قهوه های دمی و نسل سوم:
آموزش آماده سازی و سرو قهوه ترک
آموزش آماده سازی و سرو قهوه یونانی
آموزش آماده سازی و سرو قهوه یزدی
آموزش آماده سازی و سرو قهوه دمی فرانسه
آموزش آماده سازی و سرو قهوه نسل سوم با دم افزار کمکس
آموزش آماده سازی و سرو قهوه نسل سوم با دم افزار کلدبرو
آموزش آماده سازی و سرو قهوه نسل سوم با دم افزار V60
آموزش آماده سازی و سرو قهوه نسل سوم با دم افزار سایفون
سرفصل های مدیریت و راه اندازی کافه:
آموزش انتخاب بهترین محل کافه
آموزش طراحی چرخه بیزینس برای کافه ها
آموزش انتخاب رنگ سازمانی بر حسب برند و لوگو و دکور کافه
آموزش برندینگ و شناخته شدن در بین کافی شاپ ها و چگونگی ثبت نام تجاری کافه
آموزش طراحی منو و منو نویسی حرفه ای
آموزش محاسبه هزینه های تمام شده و حاشیه سود کافه
آموزش چگونگی استخدام کارمندان نظیر باریستا، سینک شوی، سالن کار و آموزش آنها
آموزش تبلیغات و بازاریابی کافه برای جذب مشتری های جدید و حفظ مشتری های ثابت
آموزش انواع تولید محتوای آموزشی و تبلیغاتی
آموزش تبلیغات دیجیتال مثل کیلیکری، بنری، همسان، ریپورتاژ خبری، ادورز و ...
آموزش تبلیغات مدل فریمیوم برای معرفی و شناساندن کافه به بقیه
آموزش تبلیغات آفلاین مثل بروشور نویسی،sms مارکتینگ و بیلبوردی
آموزش تبلیغات و اجرای کمپین های تبلیغاتی 360 درجه برای کافه ها
آموزش وفادار سازی مشتری به واسطه کارت کش بک، گیفت و آفرهای ویژه به مناسبت های خاص مثل ولنتاین، روز مادر و ...
مواردی که گفته شد سرفصل هایی هست که در دوره آموزش باریستایی حرفه ای تهران به افراد آموزش داده می شه و بعد از اتمام دوره می تونن مدرک بین المللی دوزبانه و ترجمه شده زیر نظر سازمان فنی و حرفه ای و آکادمی هنر پارس دریافت کنن که با این مدرک نسبت به گرفتن مشاوره های رایگان برای باز کردن کافه و دریافت نمایندگی کافی پارس با شرایط ویژه ای که کافی پارس با یکی از بانک ها برای کمک به تهیه50 درصد از هزینه تجهیزات نمایندگی با شرایط پرداخت با سود 25 درصدی یک ساله در نظر گرفته صاحب نمایندگی کافی پارس بشن یا اینکه بعنوان یه باریستای حرفه ای تو به کافه کار کنن و یا حتی برای گرفتن مجوز کسب و کار با سرمایه شخصی اقدام کنن، همچنین می تونن با این مدرک بعنوان یه امتیاز مهارتی تو پرونده مهاجرتیشون استفاده کنن. برای اطلاع از شرایط نمایندگی کافی پارس روی لینک کیلیک کنید.
کافی پارس هنگام ثبت نام دوره تون به شما کارت گارانتی پشتیبانی میده که دارای شرایط ویژه زیر هستش:
5 سال استفاده از کلاس های رفع اشکال رایگان در مورد سرفصل هایی که هنرجو هنوز احساس به یادگیری می کنه
5 سال استفاده از مشاوره رایگان تخصصی با حرفه ای های کسب و کار و بیزینس برای راه اندازی کافه ی شخصی خودتون
5 سال مشاوره رایگان و راهنمایی برای خرید و تامین تجهیزات برای کافه ی هنرجو
5 سال مشاوره رایگان و تامین مواد اولیه مثل دانه قهوه برای هنرجو
امکان پرداخت وام و تهسیلات به هنرجوها و خیلی ویژگی های دیگه
با تمام این توضیحات اگه هنوز علاقه به باریستا شدن دارید بهتره با مشاورین حرفه ای کافی پارس صحبت کنید و یا حضورا به محل کافه و آموزشگاه برید و برای ثبت نام اقدام کنید؛ برای اطلاعات بیشتر درباره کافی پارس و مزایایی که داره به سایت رسمی کافی پارس مراجعه کنید.
ارسال دیدگاه