اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

دادستان تهران اعلام کرد

آزادی دو هزار و ۹۴۳ زندانی

آزادی دو هزار و ۹۴۳ زندانی
دادستان عمومی و انقلاب تهران در بازدید از کانون اصلاح و تربیت تهران، از آزادی دو هزار و ۹۴۳ زندانی خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از قوه قضاییه، علی صالحی دادستان عمومی و انقلاب تهران همراه معاونان خود، ظهر امروز از کانون اصلاح و تربیت تهران بازدید کرد.

در این بازدید، حجت الاسلام فیروزجایی معاون دادستان تهران جعفری سرپرست مجتمع شهید فهمیده، جوادی سرپرست ناحیه ۲۹ ویژه رسیدگی به جرایم نوجوانان، حسین زاده سرپرست دادسرای ۲۴ مواد مخدر و قضات اجرای احکام و ناظر زندان‌ها حضور داشتند.

دادستان تهران در ابتدا از بخش دختران این کانون بازدید و با مددجویان اندرزگاه گفتگو کرد.

صالحی سپس از چهار اندرزگاه پسرانه این کانون نیز بازدید و با نوجوانان و مددکاران کانون گفتگو کرد.

علی صالحی در حاشیه این بازدید، ضمن گرامیداشت هفته قوه قضاییه و تسلیت ایام سالگرد درگذشت شهید بهشتی معمار بزرگ دستگاه قضا اظهار کرد: براساس سیاست‌های ابلاغی رئیس قوه قضاییه و تکالیف قانونی که داریم، بازدیدهایی را در سراسر استان تهران به صورت مدون، با برنامه ریزی و هدفمند دنبال می‌کنیم.

وی افزود: این بازدیدها به طور هدفمند از سوی قضات دادسراها، دادگاه‌ها و دادگاه‌های تجدیدنظر و قضات اجرای احکام به صورت مستمر انجام می‌شود و خودم نیز به صورت ماهیانه با حضور در زندان‌های استان به صورت چهره به چهره با مددجویان دیدار دارم.

دادستان تهران گفت: امروز به اتفاق ۱۳۵ نفر از قضات از زندان‌های استان تهران بازدید کردیم که در جریان آن با ۶ هزار و ۷۵۰ نفر از زندانیان زندان‌های تهران ملاقات چهره به چهره صورت گرفت.

صالحی خاطرنشان کرد: تعداد ۷۵ نفر از زندانیان بر اساس ماده ۲۰۰ آیین نامه سازمان زندان‌ها آزاد شدند و ۱۴ نفر از زندانیان بی بضاعت محکومان مالی، دیه و رد مال نیز با کمک خیرین آزاد شدند.

دادستان تهران با بیان اینکه به هزار و ۶۵۰ نفر از زندانیان به مناسبت هفته قوه قضاییه مرخصی اعطا شد، افزود: با درخواست اشتغال به کار ۳۴۵ نفر و ادغام احکام ۷۵ نفر موافقت شد.

دادستان تهران ادامه داد: با امکان درخواست انتقال به زندان نیمه باز ۲۵۵ نفر و با درخواست تعیین تکلیف ردمال ۳۵ نفر نیز موافقت گردید.

وی با تشریح دیگر برنامه‌های دادستانی تهران گفت: ۵۳۵ نفر از محکومان مالی، دیه و ردمال به شورای حل اختلاف جهت سازش معرفی شدند و برای تعداد ۱۷۵ نفر دستور تسریع در رسیدگی و صدور قرار نهایی صادر شد که با در خواست آزادی مشروط ۱۵۵ نفر و با درخواست تعلیق اجرای مجازات ۱۴۵ نفر موافقت شد.

دادستان تهران عنوان کرد: با درخواست نظام نیمه آزادی تحت نظارت سامانه الکترونیکی (پابند) ۲۲۵ نفر و با درخواست انتقال به محل اقامت ۱۳۷ نفر موافقت شد و ۳۷۵ نفر مورد عفو موردی قرار گرفتند.

صالحی با اشاره به اینکه تعداد هزار و ۲۱۲ نفر از زندانیان در استان تهران در هفته قوه از نهادهای ارفاقی استفاده کردند، افزود: نهادهای ارفاقی شامل حال مجرمان جرایم خشن و سنگین نمی‌شود.

دادستان تهران یادآور شد: پیگیری شورای حل اختلاف مستقر در زندانها، مددکاران و قضات ناظر، ۲ هزار و ۹۴۳ نفر از محل اعتبارات از خیرین، ستاد دیه، انجمن حمایت از زندانیان و اداره کل زندان‌های استان تهران مقدمات آزادی فراهم و به جمع خانواده خود بازگشته اند.

دادستان تهران در پایان گفت: با شناسایی خانواده زندانیان نیازمند در سال ۱۴۰۱ تعداد ۲۱ هزار سبد کالا به ارزش هر سبد، بیش از ۲ میلیون تومان به خانواده زندانیان آبرومند اهدا شد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه