قدردانی سرپرست ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) از بانک صادرات ایران
سرپرست ستاد اجرایی فرمان حضرت امام در بازدید از نمایشگاه «تلاش با برکت» از محصولات و تولیدات کارآفرینان مورد حمایت بانک صادرات ایران در این نمایشگاه بازدید کرد و گفت: بانک صادرات ایران در ایفای مسئولیت اجتماعی خود، مناسب عمل کرده و از حمایت این بانک در اشتغالزایی در بنیاد برکت تشکر میکنم.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابطعمومی بانک صادرات ایران، عارف نوروزی در حاشیه بازدید از کارآفرینان و تولیدکنندگان مورد حمایت بانک صادرات ایران در همایش «تلاش با برکت» بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی (ره) با بیان این مطلب افزود: بانک صادرات ایران دارای شعب گستردهای در کشور است و ظرفیت مناسبی برای حمایت از اشتغالزایی دارد. این بانک در سال گذشته بیش از یک هزار میلیارد تومان به حمایت ازاشتغالزایی بنیاد برکت اختصاص داده و امیدواریم در سال 1402 شاهد چندبرابر شدن این حمایتها باشیم.
وی تاکید کرد: وامهای قرضالحسنه اشتغالزایی بانک صادرات ایران در بنیاد برکت در ضروریترین بخشهای اقتصادی جامعه تخصیص یافته و مصرف شده به همین دلیل این حمایتها علاوه بر خوشنامی و برکت در نظام بانکی، توفیق خدمات گستردهتر ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) برای ارائه به بخشهای مختلف آسیبپذیر جامعه و افراد مناطق محروم و اقصی نقاط کشور فراهم خواهد شد.
برخی از کارآفرینان و تولیدکنندگان مورد حمایت بانک صادرات ایران در نمایشگاه جانبی نخستین همایش «تلاش با برکت» با بیان شرایط کاری خود از تاثیرگذاری حمایت بانک صادرات ایران در کمک به رونق تولید و گسترش فضای کسب و کار، تجربیات خود را بیان کردند.
سیدمحمد فرجامی، تولیدکننده صنایع چوبی در این نمایشگاه با قدردانی از حمایت بانک صادرات ایران، گفت: تا قبل از دریافت این وام مشکلاتی در زمینه تامین ابزارهای مختلف مورد نیاز وجود داشت و متاسفانه امکان تامین آن وجود نداشت. اما با حمایت بانک صادرات ایران مهمترین مشکل من در تامین کارگاه حل شد. با دریافت این وام توانستم یک فضای 50 متری را در به عنوان کارگاه تولید صنایع چوبی در اختیار بگیرم. در حال حاضر مشغول به کار هستم.
وی افزود: بانک صادرات ایران به غیر از پرداخت تسهیلات، از طریق دستگاه کارتخوان نیز امکان مناسبی برای خرید مشتریان در اختیار من قرار داده و ازاین نظر از آنها قدردانی میکنم. من در زمینه تولید احجام چوبی سنتی فعالیت دارم که چوب آن از حرس چوبهای درختی باغی و شهری تهیه میشود و چوبهایی که به نظر ما اضافه میآیند، در یک فرآیند خلاقانه از جزئیات شاخههای حرس شده، ارزش افزوده ایجاد میشود و یک شاخه خشکیده به ظاهر بی ارزش را به میزان چند هزار برابر یا بیشتر به فروش میرسانیم.
مرضیه انصاری، فعال در حوزه شمعهای تزئینی نیز از دیگر دریافتکنندگان تسهیلات اشتغالزایی بانک صادرات ایران در این نمایشگاه بود که درباره روند فعالیت خود گفت: حدود سه سال است که با سرمایه اندکی وارد این حرفه شدهام و روز به روز کیفیت کار، فروش و محصولات افزایش قابل توجهی داشته به نحوی که توانستم برای چند نفر اشتغالزایی کنم. به همراه خواهرم کارگاه را مدیریت میکنم و سه کارگر را نیز به خدمت گرفته وحمایت میکنیم.
این کارآفرین با قدردانی از بانک صادرات ایران، افزود: تاکنون بدون حمایت کسی و تنها با اتکا بر فعالیت خودمان توانستیم محصولات خودمان را به کشور عراق و ازبکستان صادر کنیم و ظرفیت این را داریم که محصولاتمان را توسعه داده و بیشتر صادر کنیم و از مسئولین انتظار حمایت بیشتر داریم چه از نظر مالی و چه از نظر ایجاد ارتباط با بخشهایی که دراین زمینه میتوانند به ما کمک کنند. امیدوارم که این همکاری پایدار باشد و کسب و کار ما موجب اشتغال بیشتری باشد.
مریم ایمانی، تولید کننده محصولات و صنایع دستی چوبی و چرمی نیز ضمن قدردانی از حمایت بانک صادرات ایران، گفت: افزایش میزان وامهای اشتغالزایی میتواند کمک بزرگی به خرید ماشینآلات و ابزار کار باشد. حمایت ادامهدار بانک بی شک باعث امید به تداوم کار و حفظ اشتغال خواهد شد.
سمیرا کریمی تولیدکننده دیگر حاضر در این نمایشگاه که با حمایت بانک صادرات ایران کارهای خود را توسعه داده است، از حمایت بانک تشکر کرد و با بیان اینکه مدت 8 سال است در رشته معرق چوب فعالیت دارم، افزود: با توجه به تورم موجود در کشور، نیاز به افزایش میزان وام برای توسعه فعالیت و ایجاد اشتغال بیشتر بسیار راهگشا است. ضمن اینکه اقساط طولانی مدت این وامها جنبه مثبت آن است اما افزایش میزان این وامها دست کارآفرین را برای ارائه خدمت بهتر و بیشتر بازتر خواهد کرد.
نخستین همایش «تلاش با برکت» توسط بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی (ره) در سومین روز از برگزاری نمایشگاه تولیدات و دستاوردهای کارآفرینان حمایت شده توسط این بنیاد، با برگزاری مراسم ویژه اختتامیه به پایان رسید و از بانک صادرات ایران به پاس «حمایت از به ثمر رسیدن برنامه های مرتبط با ایجاد اشتغال از طریق طرحهای اشتغالزایی بنیاد برکت و فراهم کردن فضای ترویج امید و ایمان در جامعه» با اعطای لوح، نشان عالی و تندیس ویژه این همایش تجلیل و قدردانی شد و همزمان تفاهمنامه همکاری سال 1402 بانک صادرات ایران در جمع سایر بانکهای فعال در این حوزه با بنیاد برکت برای حمایت از کارآفرینان و کسب و کارهای خرد به امضا رسید.
ارسال دیدگاه