مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مانه و سملقان:

رها سازی بچه ماهیان گرمابی در استخرهای مانه وسملقان

رها سازی بچه ماهیان گرمابی در استخرهای مانه وسملقان
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مانه و سملقان از رهاسازی 60هزار قطعه بچه ماهی در 5 هکتار استخر پرورش ماهی گرمابی و 11 باب استخر ذخیره آب در سطح شهرستان خبر دادند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه خبری آشخانه، مجید رزم آرا،مدیر جهاد کشاورزی مانه وسملقان گفت: در راستای استفاده بهینه و حد اکثری از منابع آبزی، افزایش در آمد اقتصادی خانواده های کشاورز و افزایش تولید آبزیان، موضوع ماهی دار کردن منابع آبی و استخرهای ذخیره آب کشاورزی در اولویت کاری این  مدیریت  قرار گرفت.
وی با اشاره به اینکه از ابتدای امسال تاکنون بیش از 60هزار قطعه بچه ماهی گرم آبی در 11 استخر دو منظوره فعالِ کشاورزی و شیلاتی رها سازی شده است گفت: با توجه به اینکه این شهرستان دارای بیش از 50 باب استخر ذخیره آب کشاورزی است، امیدواریم بتوانیم این ظرفیت را بطور کامل و حداکثری فعال کنیم.
وی با بیان اینکه رها سازی بچه ماهی نسبت به سال گذشته بیش از صد درصد رشد داشته است، تصریح کرد: دوره پرورش ماهیان گرمابی در این شهرستان هفت تا هشت ماه است و پیش بینی می شود در پایان دوره پرورش بیش از 60هزار کیلو گرم برداشت شود.
وی افزود: شهرستان مانه و سملقان  با دارا بودن منابع آبی فراوان و افزون بر 25 هکتاراستخر پرورش ماهی گرمابی و بیش از 50 استخر دو منظوره کشاورزی  شیلاتی یکی از مهمترین قطبهای پرورش و تولید ماهی  گرمابی دراستان خراسان شمالی بشمار می رود.
 رزم آرا گفت: یک مرکز تامین بچه ماهی گرمابی در شهرستان وجود دارد که این مرکز نیاز شهرستان مانه و سملقان  و سایر شهرهای استان را پوشش می دهد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مانه و سملقان  با اشاره به کلاس هایی که با حضور مالکین استخرهای دو منظوره در شهرستان برگزار شد، افزود: برای فعال سازی این استخرها گزینه های مختلفی مطرح شد که امیدواریم با اظهار آمادگی مالکین این مراکز و رفع مشکل آنها از محل اعتبارات این مدیریت  بتوانیم شاهد فعالیت این مراکز باشیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری آشخانه,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ش

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه