تنیس روی میز کانتندر کرواسی| برد هدایی و نیما عالمیان در مرحله سوم
در تنیس روی میز کانتندر کرواسی، هدایی و نیما عالمیان مقابل حریفان خود به پیروزی رسیدند.
به گزارش راه دانا؛ در مرحله سوم مقدماتی مسابقات تنیس روی میز کانتندر کرواسی، امیرحسین هدایی دارنده رنکینگ ۱۳۰ دنیا در مصاف با میزوکی اوکاوا ژاپنی دارنده رنکینگ ۶۸ دنیا با نتیجه ۳ بر ۱ پیروز شد و قدم به مرحله بعد گذاشت.
هدایی در گیم اول ۱۱ بر ۵ پیروز شد، در گیم دوم بازی با نتیجه ۱۱ بر ۸ به سود نماینده شایسته ایران خاتمه یافت، در گیم سوم حریف ژاپنی با نتیجه ۱۱ بر ۷ به برتری دست یافت و در گیم چهارم نیز ملی پوش کشورمان در حالی که ۱۰ بر ۸ عقب بود با شایستگی نتیجه را به نفع خود تغییر داد و با حساب ۱۲ بر پیروز شد.
هدایی برای رسیدن به جدول اصلی مسابقات فردا به مصاف بورگاس از شیلی خواهد رفت.
در ادامه مرحله سوم مقدماتی مسابقات تنیس روی میز کانتندر کرواسی، نیما عالمیان با رنکینگ ۱۹۲ جهان با پیروزی ۳ بر ۲ مقابل هو وان کیت حریفی از هنگ کنگ با رنکینگ ۱۷۸ به مرحله چهارم مقدماتی کانتندر زاگرب راه پیدا کرد.
عالمیان گیم اول این بازی را ۱۱ بر ۹ واگذار کرد، در گیم دوم با نتیجه ۱۱ بر ۹ به برتری دست یافت، عالمیان در ادامه و در گیم سوم با نتیجه ۱۱ بر ۳ نتیجه را به حریف شرق آسیایی واگذار کرد اما در گیم چهارم درحالی که از حریف هنگ کنگی خود عقب بود با نتیجه ۱۱ بر ۸ به برتری دست یافت تا کار به گیم سرنوشت ساز پنجم کشیده شود.
در گیم نتیجه ملی پوش کشورمان با ارائه ی یک بازی خوب و منطقی توانست با نتیجه ۱۱ بر ۹ بازی را به نفع خود به پایان ببرد و راهی مرحله بعد شود.
عالمیان برای حضور در جدول اصلی مسابقات فردا به مصاف ریکاردو والتر از آلمان خواهد رفت.
ارسال دیدگاه