logo
یک‌شنبه 26 مهر 1405 | یکشنبه 18 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  2. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  3. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  4. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  5. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  6. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  7. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  8. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  9. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  10. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  11. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  12. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  13. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  14. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  15. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  16. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  17. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  18. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  19. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  20. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟

سفارت ایران در سوئد هتک حرمت قرآن کریم را قویا محکوم کرد

 سفارت ایران در سوئد هتک حرمت قرآن کریم را قویا محکوم کرد
سفارت جمهوری اسلامی ایران در استکهلم هتک حرمت قرآن کریم را قویا محکوم و اعلام کرد: از سوئد انتظار می‌رود با بستن راه‌های سوءاستفاده از آزادی بیان، از تکرار رفتارهای اسلام ستیزانه در این کشور جلوگیری کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سفارت جمهوری اسلامی ایران در استکهلم روز جمعه نهم تیر ماه و در محکومیت هتک حرمت قرآن کریم در سوئد بیانیه‌ای را صادر کرد.

در ادامه اهانت به مقدسات مسلمانان در سوئد به بهانه آزادی بیان، پلیس این کشور اعلام کرد مجوز برگزاری اعتراضی را صادر کرده که سازمان‌دهنده آن قصد دارد روز چهارشنبه و در آغاز تعطیلات سه روزه عید قربان، در بیرون از مسجد اصلی استکهلم به قرآن کریم اهانت کرده و آن را بسوزاند. پس از آن بود که عصر روز چهارشنبه  یک سوئدی عراقی الاصل به نام «سلوان مومیکا» (۳۷ ساله) در استکهلم و در نخستین روز تعطیلات عید قربان، یک نسخه از قرآن را پاره کرد و آن را در مسجد مرکزی این شهر به آتش کشید.

در بیانیه سفارت ایران در استکهلم آمده است: قرآن کتاب نجات و قرار انسان است. متأسفانه همزمان با عید سعید قربان، بار دیگر در سوئد شاهد اقدامی نفرت انگیز و موهن علیه قرآن کریم به عنوان کتاب مقدس حدود دو میلیارد مسلمان و محترم برای میلیاردها انسان دیگر بودیم. اقدامی‌که قلب همه مسلمانان و آزادگان جهان را جریحه دار کرد و چرایی‌های زیادی را در خصوص انجام این عمل در کشوری مانند سوئد در ذهن همگان ایجاد کرد. هتک حرمت کتاب مقدس مسلمانان به هیچ بها و بهانه‌ای پذیرفته نیست و نباید با هیچ توجیهی احساسات تعداد بیشماری از انسان‌ها را مکدر کرد. مجال دادن به گروهی اندک که نفرت را گسترش می‌دهند، فرصت گفت‌وگو و انسانیت را از بین می‌برد.

این‌ بیانیه می‌افزاید: قرآن کریم از همه انسان‌ها می‌خواهد تا بسان یک پیکر واحد به راه روشن الهی بپیوندند و دست در دست یکدیگر رستگار شوند. واقعاً چه کسانی با این پیام که رویای همیشه انسان بوده و خواهد بود مخالفند و اهانت به آن را روا می‌دارند؟

سفارت جمهوری اسلامی ایران در استکهلم در این بیانیه اقدام تنفر آمیز هتک حرمت قرآن کریم و هرگونه نفرت پراکنی علیه مقدسات اسلامی را به شدیدترین وجه محکوم کرده و افزوده است: از کشور سوئد انتظار می‌رود با بستن راه‌های سوءاستفاده از آزادی بیان، از تکرار رفتارهای اسلام ستیزانه در این کشور جلوگیری کند.

در پی واکنش شدید کشورهای اسلامی به هتک حرمت قرآن کریم در استکهلم، وزیر امور خارجه سوئد در گفت‌و‌گو با همتای عراقی خود گفت که دولت این کشور اهانت به قرآن را محکوم می‌کند.

هتک حرمت قرآن کریم در سوئد، کاردار سفارت سوئد در تهران در غیاب سفیر این کشور را به وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران کشاند و این دپیلمات سوئدی توسط مدیرکل غرب اروپای وزارت امور خارجه به این وزارتخانه احضار شد.

ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه نیز پیش از این اقدام توهین آمیز صورت گرفته در سوئد را شدیدا محکوم کرده‌ و گفته بود: دولت و ملت جمهوری اسلامی ایران همانند سایر مسلمانان و آزاداندیشان جهان چنین اهانتی را برنمی‌تابد و به شدت آن را محکوم می‌کند.

حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران نیز روز پنجشنبه هشتم تیر ماه اعلام کرد: همه جهان ‌اسلام اهانت به کتب‌ آسمانی و ⁧‫قرآن‌ کریم‬⁩ را قویا محکوم می‌کند. اجازه دادن در اهانت به مقدسات دینی و قرآن‌کریم با هر توجیهی از سوی سوئد پذیرفته نیست. دموکراسی و آزادی خواندن این رفتارها، فقط و فقط مشوق تروریسم و افراط‌گرایی است. دودش قبل از هر طرفی به چشم غرب خواهد رفت. وزیر امور خارجه همچنین در گفت‌وگوی تلفنی با دبیرکل سازمان همکاری اسلامی پیشنهاد کرد که نشست اضطراری شورای وزیران خارجه سازمان همزمان با نشست وزرای خارجه عدم تعهد در باکو، برای رسیدگی به هتک حرمت قرآن کریم برگزار شود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه