logo
سه‌شنبه 14 مهر 1405 | سه‌شنبه 06 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. ضعف مدیریت و نبود نظارت در شرکت‌های صنعتی؛ دولت باید برای حفظ منابع عمومی جدی‌تر وارد شود
  2. طنین غیرت در بستر نغمه‌ها؛ بازتاب «جنگ رمضان» در آینه موسیقی ایران
  3. وقتی سالن کنسرت به «منطقه آزاد» هنجارگریزی تبدیل می‌شود / تاوان بی‌انضباطی تهیه‌کنندگان را مردم می‌دهند
  4. صنعت هوایی ایران با تحریم بیگانه نیست/ اختلال هوایی حاصل استیصال دشمن در میادین نظامی و دیپلماسی!
  5. ترامپ با هیاهو و تهدید به دنبال روایت‌سازی از شکست آمریکا است
  6. راهکار مهار ارز؛ مالیات بر سوداگری جایگزین ارزپاشی و افزایش نرخ بهره شود
  7. بی‌آبرو کیست؟ بی‌آبرویی چیست؟
  8. از قهرمان مطلق تا واقع‌گرایی خاکستری؛ سیر تحول تصویر «پلیس» در سینما و تلویزیون ایران
  9. ترامپ با "اون" دوست است چون ۱۱۲ بمب اتم دارد!/قوی بودن تنها راه بازدارندگی است
  10. مقاومت لبنان در مسیر بازسازی توان خود/ فشارهای داخلی و خارجی نتوانسته آتش مقاومت را خاموش کند
  11. دوگانه جنگ و صلح میان ترامپ و نتانیاهو بر سر ایران/ نتانیاهو برای فرار از شکست انتخاباتی به دنبال افزایش تنش است
  12. «لباس شخصی»؛ تاریخ‌نگاری هالیوودی از پرونده جاسوسی حزب توده
  13. سفره پرزرق‌وبرق استیج؛ سهم نخبگان «هیچ»، سهم گیشه «همه چیز»
  14. هر روز مقاومت ایران در جنگ نامتقارن یک پیروزی است/ ایران منطق برد-برد را به آمریکا تحمیل کرده است
  15. آمریکا به زودی مجبور به خروج از منطقه خواهد بود/ اخراج نظامیان آمریکایی از عراق به نفع کل منطقه است
  16. نظارت مجلس باید به نتیجه عملی برسد/ حفظ مدیران ناکارآمد به ضرر مردم است
  17. گیشه ۹۴ میلیاردی پاییز بدون فیلم جدید؛ یکه‌تازی کمدی «خانوم والده» در سینماها
  18. بازگشت جنجالی؛ چرا بازگشت چهره های خارج نشین به وطن لرزه بر اندام معاندین می‌اندازد؟
  19. سرمایه‌گذار را بین زمین و آسمان رها نکنید!/ ۷ همت مطالبات آزادراهی وصول نشده؛ چطور انتظار سرمایه‌گذاری جدید دارید؟
  20. دانشگاه محل زایش روحیه استقلال طلبی ملت است/ دانشجوی بیدار مانع جولان جریان های رادیکال در دانشگاه است

وزیر جهاد کشاورزی:

طرح ملی شهر مولد کشاورزی با همه ظرفیت اجرا می‌شود

طرح ملی شهر مولد کشاورزی با همه ظرفیت اجرا می‌شود
وزیر جهاد کشاورزی گفت: طرح ملی شهر مولد کشاورزی با همه ظرفیت پیمانکاری و توان لجستیک اجرا می‌شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، «محمدعلی نیکبخت» در نشست طرح ملی شهر مولد کشاورزی با هدف ایجاد مرکز فرماندهی و کنترل، افزود: بر اجرای طرح ملی شهر مولد کشاورزی با بسیج امکانات داخل وزارتخانه و قرارداد همکاری با بخش‌های دیگر تاکید و اعلام کرد: جلسات هماهنگی این طرح ملی به ریاست معاون اول رئیس‌جمهور برگزار و وظایف دستگاه‌های مجری طرح از جمله وزارت صمت، راه و شهرسازی، جهادکشاورزی و برای ایجاد ۵ شهر ابلاغ شده است.

وزیر جهاد کشاورزی اظهار داشت: شهرهای مولد کشاورزی در جهت توسعه اقتصادی سواحل بر مبنای دریا پایه، طراحی شده و از صید و صیادی تا آبزی‌پروری و فعالیت‌های پایه شیلاتی را در بر می‌ گیرد.

وی افزود: توسعه کشاورزی در زراعت، آبخوان‌داری و دامپروری با توجه به محدودیت منابع پایه به ویژه آب با دشواری مواجه است، در حالی که کشور به لطف وجود دریا و خط ساحلی گسترده در توسعه شیلات و آبزی‌پروری از ظرفیت فراوان برخوردار است، از این رو با اجرای طرح شهر مولد کشاورزی در سواحل، فرصت‌های استثنایی برای سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی و به دنبال آن رونق تولید و ایجاد اشتغال پیش رو خواهد بود.

نیکبخت با بیان اینکه هیچ مانعی برای اجرای پروژه‌ها وجود نخواهد داشت، گفت: باید وزارت جهادکشاورزی در ارایه گزارش کار و روند پیشرفت برنامه‌های اجرای این طرح ملی نسبت به سایر دستگاه‌ها، پیشتاز باشد.

وی با اشاره به امضای تفاهم‌نامه با قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) و قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) بیان کرد: باید تفاهم‌نامه‌ها به مرحله اجرا برسد و به قرارداد تبدیل شود؛ همچنین در اجرای این طرح از ظرفیت پیمانکاری موسسات داخلی وزارتخانه مانند جهاد استقلال و جهاد نصر و شرکت آب و خاک استفاده شود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه