اخبار داغ

روزنامه‌های امروز در سرمقاله‌های خود چه نوشتند؟

روزنامه‌های امروز در سرمقاله‌های خود چه نوشتند؟
با مرور سرمقاله و یادداشت‌های روز روزنامه‌های کثیرالانتشار کشور، مطالبی از جمله به قرآن مفتخریم، جنین، غزه دوم، نجات ایران از چاله جمعیتی در دست دهه شصتی‌ها به چشم می‌خورد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ با مرور سرمقاله و یادداشت‌های روز روزنامه‌های کثیرالانتشار کشور، مطالبی از جمله به قرآن مفتخریم، جنین، غزه دوم، نجات ایران از چاله جمعیتی در دست دهه شصتی‌ها به چشم می‌خورد.

کیهان: در یادداشت روز خود با عنوان «به قرآن مفتخریم» نوشت: دیروز مردم با حضور گســترده و تماشــایی خویش در مراسمی که با عنوان میهمانی غدیر در تهران و سراسر کشور برگزار شده بود، حماسه بی نظیر دیگری در حمایت از اسلام و ارادت خالصانه به حضرت امیرالمومنین علیه الســلام آفریدند. جوانان و نوجوانان بیشترین سهم را در این حضور حماسی و عاشقانه داشتند تا آنجا که انگار از زمین و زمان جوان و نوجوان جوشیده و به صحنه آمده است. اما، حضور پُرشور دیروز حاشیه ای داشت که نه فقط بیرون از متن نبود، بلکه برخاسته از ژرفای دل و جان ملت بود و آن، صدهــا جلد از کلام الله مجید بود که مردم در اعتراض به اقدام خباثت آمیز آتش زدن قرآن در سوئد روی دست بلند کرده بودند. یادداشت پیش روی نگاهی هرچند گذرا به جایگاه کلام الله مجید است.

خراسان: مصطفی منتظر در یادداشتی با عنوان «جنین، غزه دوم» چنین نوشت: از روزهای قبل خبرها مبنی بر این بود که رژیــم صهیونیستی با وخامت اوضــاع در کرانه باختری، قصد انجام یک عملیات نظامی را در شمال کرانه و شهر جنین دارد. واقعیت این است که صهیونیست ها میان یک دوراهـــی گیر افـتـاده بـودنـد؛ یا باید کرانه را به حال خود رها می کردند تا روند تسلیح و عملیات تشدید شود و گاهی با برخی حمالت ایذایی با هـدف تـرور یا ربایش، گرفتار کمین های مقاومت شوند و بدون دستاورد خاصی عقب نشینی کنند یا این که باید یک عملیات نظامی را اجرا می کردند؛سرانجام ارتش صهیونیستی در عملیاتی که به عنوان بزرگ ترین عملیات از زمان انتفاضه دوم به شمار می رفت، از زمین و هوا به شهر جنین در شمال کرانه باختری و اردوگاه آن یورش برد.

جوان: محمدجواد اخوان در سرمقاله ای با عنوان «غدیر تجلی روح ایمان» این گونه نوشت: نزول آیه اکمال دین در روز 18 ذی الحجه سال دهم هجری در غدیر خم از منظر تحلیل دین پژوهانه، رویداد مهمی است. آیه شریفه ای که در آن خداوند متعال به صراحت از کامل شدن دین و اتمام نعمت سخن می گوید. آنچه دین اسلام را کامل کرد، گوهر ولاایت و امامت بود تا بعد از پایان عمر شریف خاتم الانبیا، دین اسلام بالنده تر به حیات خود ادامه دهد و ایمان حقیقی بدون تحریف استمرار یابد. تبیین ولایت در روز غدیر، در واقع تبلور روح ایمان و آینده نگری برای امت اسلامی است. امت پیامبر آخرین که باید به سوی پایان جهان حرکت کنند، نیازمند نقشه و راهنمایی هستند که آنها را در این مسیر هدایت کند و خداوند با اعطای ولایت، نعمت را بر آنان تمام کرد و امامت را واسطه فیض الهی و هدایت بشر و حفظ اسلام قرار داد. با این نگاه، غدیر فقط یک رویداد در سال 10 هجری نیست، بلکه آغاز سلسله امامت برای استمرار حرکت حق است و شاید به همین دلیل است که آن را عید الله الاکبر خوانده اند.

عصر ایرانیان: علی بابایی کارنامی در سرمقاله ای با عنوان «نجات ایران از چاله جمعیتی در دست دهه شصتی ها» نوشت: تسهیلات ویژه ازدواج به دهه شصتی های روستایی توسط معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده اقدام بسیار مثبتی است، از وام ازدواج گرفته تا تسهیلات تهیه جهیزیه، وام مسکن و... در قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت برای جوان ایرانی که قصد ازدواج دارد در نظر گرفته شده و دولت موظف به اجرای آن است اما عملیاتی شدن این بندها براساس شهرنشینی و روستانشینی تعیین نشده است! هر وزارتخانه، بانک، مؤسسه، نهاد و...، که در اجرای قانون تفسیر شخصی کند، جایگاهی ندارد. توجه داشته باشیم که مبنای پرداخت تسهیلات باید آمار جوانانی باشد.

قدس: سعید شعرباف تبریزی در یادداشتی با عنوان «امنیت گزارشگران فساد را فراهم کنید» چنین نوشت: تشکیل ستاد خبری مبارزه با فساد در دولــت سیزدهم شایسته قـدردانـی است. البته چنین اقدامی در گذشته و با عنوان سامانه های سـوتزنـی وجـود داشته، مثال در اروپا، نزدیک به ۳۰ سال است مردم عادی و مراجعه کنندگان به نهادهای دولتی می توانند مظاهر فساد را به ساختار نظارتی و بالادست سیستم اجرایی گزارش کنند تا خارج از جریان فـشـارهـای نـهـادی بـا آسیب ها مقابله شـود. اگر سامانه خبری مبارزه با فساد به درستی به جامعه معرفی شود و مردم به صورت ملموس بــازخــورد مقابله بـا فـسـاد را دریـافـت کنند و مخاطب به این اقناع برسد که برخورد متناسب اثرگذار خواهد بود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه