logo
چهارشنبه 15 مهر 1405 | چهارشنبه 07 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. ضعف مدیریت و نبود نظارت در شرکت‌های صنعتی؛ دولت باید برای حفظ منابع عمومی جدی‌تر وارد شود
  2. طنین غیرت در بستر نغمه‌ها؛ بازتاب «جنگ رمضان» در آینه موسیقی ایران
  3. وقتی سالن کنسرت به «منطقه آزاد» هنجارگریزی تبدیل می‌شود / تاوان بی‌انضباطی تهیه‌کنندگان را مردم می‌دهند
  4. صنعت هوایی ایران با تحریم بیگانه نیست/ اختلال هوایی حاصل استیصال دشمن در میادین نظامی و دیپلماسی!
  5. ترامپ با هیاهو و تهدید به دنبال روایت‌سازی از شکست آمریکا است
  6. راهکار مهار ارز؛ مالیات بر سوداگری جایگزین ارزپاشی و افزایش نرخ بهره شود
  7. بی‌آبرو کیست؟ بی‌آبرویی چیست؟
  8. از قهرمان مطلق تا واقع‌گرایی خاکستری؛ سیر تحول تصویر «پلیس» در سینما و تلویزیون ایران
  9. ترامپ با "اون" دوست است چون ۱۱۲ بمب اتم دارد!/قوی بودن تنها راه بازدارندگی است
  10. مقاومت لبنان در مسیر بازسازی توان خود/ فشارهای داخلی و خارجی نتوانسته آتش مقاومت را خاموش کند
  11. دوگانه جنگ و صلح میان ترامپ و نتانیاهو بر سر ایران/ نتانیاهو برای فرار از شکست انتخاباتی به دنبال افزایش تنش است
  12. «لباس شخصی»؛ تاریخ‌نگاری هالیوودی از پرونده جاسوسی حزب توده
  13. سفره پرزرق‌وبرق استیج؛ سهم نخبگان «هیچ»، سهم گیشه «همه چیز»
  14. هر روز مقاومت ایران در جنگ نامتقارن یک پیروزی است/ ایران منطق برد-برد را به آمریکا تحمیل کرده است
  15. آمریکا به زودی مجبور به خروج از منطقه خواهد بود/ اخراج نظامیان آمریکایی از عراق به نفع کل منطقه است
  16. نظارت مجلس باید به نتیجه عملی برسد/ حفظ مدیران ناکارآمد به ضرر مردم است
  17. گیشه ۹۴ میلیاردی پاییز بدون فیلم جدید؛ یکه‌تازی کمدی «خانوم والده» در سینماها
  18. بازگشت جنجالی؛ چرا بازگشت چهره های خارج نشین به وطن لرزه بر اندام معاندین می‌اندازد؟
  19. سرمایه‌گذار را بین زمین و آسمان رها نکنید!/ ۷ همت مطالبات آزادراهی وصول نشده؛ چطور انتظار سرمایه‌گذاری جدید دارید؟
  20. دانشگاه محل زایش روحیه استقلال طلبی ملت است/ دانشجوی بیدار مانع جولان جریان های رادیکال در دانشگاه است

فرمانده منطقه دوم نیروی دریایی سپاه خبر داد؛

توقیف نفتکش خارجی حامل یک‌میلیون لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس

توقیف نفتکش خارجی حامل یک‌میلیون لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس
فرمانده منطقه دوم نیروی دریایی سپاه پاسداران از توقیف نفتکش خارجی حامل یک‌میلیون لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس توسط رزمندگان نیروی دریایی سپاه خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ دریادار دوم رمضان زیرراهی فرمانده منطقه دوم نیروی دریایی سپاه پاسداران گفت: شناور خارجی با بیش از یک میلیون لیتر سوخت قاچاق که ظهر پنجشنبه در مرز آب‌های ایران در خلیج فارس توقیف شد، از پشتیبانی نظامی آمریکا برخوردار بود، اما رزمندگان نیروی دریایی سپاه با اقتدار آن را توقیف و خدمه متخلف را دستگیر کردند.

فرمانده منطقه دوم نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با تشریح جزئیات توقیف نفتکش خارجی حامل سوخت قاچاق به‌دست رزمندگان نیروی دریایی سپاه گفت: با هوشیاری، دقت عمل، رفتار حرفه‌ای و اقتدار رزمندگان نیروی دریایی سپاه تمامی اقدامات غیر قانونی و غیر حرفه‌ای آمریکایی‌ها در خلیج فارس با شکست مواجه و مایه سرافکندگی آن‌ها شده است.

دریادار دوم زیراهی افزود: صبح روز پنج شنبه ۱۵ تیر ساعت ۱۱ و ۲۰ دقیقه رزمندگان منطقه دوم نیروی دریایی سپاه در حال بازرسی یک فروند شناور با نام تجاری (NADA ۲) که به صورت سازمان یافته مبادرت به قاچاق نفت گاز جمهوری اسلامی در خلیج فارس می‌کرد، بودند که آمریکایی‌ها برای ممانعت از این اقدام قانونی، یکسری تحرکات غیر حرفه‌ای و مخاطره‌آمیز را انجام دادند.

وی با بیان اینکه رزمندگان منطقه دوم نیروی دریایی سپاه در زمان بازرسی و توقیف متوجه می‌شوند که کاپیتان شناور متخلف با مرکز کنترل و فرماندهی آمریکایی‌ها در منطقه در حال مکالمه برای فرار است، گفت: در مکالمه‌های ضبط شده مأمور مرکز کنترل و فرماندهی آمریکایی به کاپیتان کشتی می‌گوید: موتور شناور را خاموش کنید تا نیروهای نظامی آمریکایی برای کمک برسند.

فرمانده منطقه دوم دریایی سپاه ادامه داد: آمریکایی‌ها برای این منظور مبادرت به پرواز در آوردن ۲ فروند جنگنده رزم سطحی a۱۰، یک فروند هواپیمای با سرنشین شناسایی p۸ a، دو فروند بالگرد c howk، یک فروند هواپیمای بدون سرنشین mq۹ و اعزام شناورهای گشتی آمریکایی به محل توقیف کردند و تا آخرین لحظه هم تلاش کردند که مانع توقیف شناور متخلف شوند، اما رزمندگان منطقه دوم دریایی سپاه با تسلط، هوشیاری، رفتار حرفه‌ای و اخطار قاطع به تمام پرنده‌های باسرنشین و بدون سرنشین و شناورهای آن‌ها، با اقتدار شناور متخلف توقیف شده را تا لنگر گاه بندر بوشهر برای سیر مراحل قانونی هدایت کردند.

وی اقدام غیر قانونی و غیر حرفه‌ای آمریکایی‌ها در تلاش برای فراری دادن شناورهای متخلف قاچاق سوخت در خلیج فارس را سابقه‌دار عنوان کرد و افزود: آمریکایی‌ها در موارد متعددی از طریق نیروهای نظامی خود در خلیج فارس به حمایت شناور و نفتکش‌های قاچاق سوخت و متخلف پرداخته‌اند و با پرواز جنگنده و اعزام شناور گشتی برای فرار آن شناورها اقدام کرده‌اند، اما همواره با هوشیاری، دقت عمل و اقتدار رزمندگان نیروی دریایی سپاه مواجه شده و تمام آن اقدامات مایه ذلت و سرافکندگی آن‌ها شده است.

دریادار دوم زیراهی یادآور شد: نقطه اوج حمایت آمریکایی‌ها از نفتکش‌های قاچاق سوخت و متخلف آبان ماه سال ۱۴۰۰ بود که در آن عملیات پیچیده در دریای عمان، آمریکایی‌ها با ۵ ناوچه نظامی و چندین جنگنده، بالگرد و هواپیمای با سرنشین و بدون سرنشین با سرافکندگی مجبور به ترک منطقه شدند.

کد خبر 5832991

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه