logo
دوشنبه 27 مهر 1405 | دوشنبه 19 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  2. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  3. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  4. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  5. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  6. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  7. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  8. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  9. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  10. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  11. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  12. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  13. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  14. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  15. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  16. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  17. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  18. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  19. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  20. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟

تأکید رئیسی برای تفویض حداکثری اختیارات ممکن به استانداران

 تأکید رئیسی برای تفویض حداکثری اختیارات ممکن به استانداران
وزیر کشور گفت: آقای رئیس‌جمهور در جلسات مختلف تأکید کردند که بتوان با سازوکارهای قانونی، حداکثر اختیارات ممکن را به استان‌ها تفویض و واگذار کنیم تا آن‌ها بتوانند در پیشرفت استان نقش‌آفرینی کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛احمد وحیدی وزیر کشور پس از پایان نشست کمیته اقتصادی برنامه هفتم توسعه با موضوع توسعه منطقه‌ای و تمرکززدایی اقتصادی در برنامه هفتم، گفت: برنامه هفتم فرصت بسیار خوبی است تا در صورت نیاز به تحول در نوع نگاه ما به حکمرانی، این موضوع پیش‌بینی شود.

وی ادامه داد: یکی از موضوعات بسیار مهم این است که ما در اداره کشور نقش و جایگاه استان‌ها را پررنگ‌تر و پرنقش‌تر ببینیم؛ بی‌تردید به میزانی که ما اختیارات و مسئولیت‌ها را به استان‌ها تفویض کنیم و آن‌ها بتوانند در محل با فوریت و مطابق با نیازها و با شناخت عمیقی که از مسائل دارند، تصمیم‌گیری کنند، حتما مسائل کشور بهتر حل می‌شود، زیرا مسائل کشور در حوزه داخلی حاصل‌جمع مسائل استان‌ها است.

وزیر کشور با بیان اینکه ابتکار کمیسیون اقتصادی مجلس برای اینکه جایگاه مناسب استان‌ها در برنامه هفتم توسعه پیش‌بینی شود، اقدامی حکیمانه و درستی است، تصریح کرد: نظر دولت نیز همواره همین بوده و آقای رئیس‌جمهور نیز بر همین نظر هستند و در جلسات مختلف تأکید کردند که بتوان با سازوکارهای قانونی، حداکثر اختیارات ممکن را به استان‌ها تفویض و واگذار کنیم تا آن‌ها بتوانند در پیشرفت استان نقش‌آفرینی کنند.

وحیدی افزود: نشست امروز جلسه خوبی بود و می‌تواند در تحقق نظر دولت و آنچه در کمیسیون اقتصادی مطرح شد، تأثیرگذار باشد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه