logo
یک‌شنبه 19 مهر 1405 | یکشنبه 11 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  2. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  3. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  4. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  5. دست درازی عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند
  6. پارادوکس گیشه؛ سلطه‌ی کمدی و بحران بقای ژانر اجتماعی
  7. اصفهان؛ تماشاخانه جهانی قصه‌های کودکانه
  8. گزافه گویی های ترامپ برای سفیدشویی حمله احتمالی به ایران/ ایران در آمادگی صد در صدی
  9. آمریکا راهی جز پذیرفتن شروط ایران ندارد/ واشنگتن به دنبال ساخت روایت پیروزی از طریق جنگ رسانه‌ای است
  10. نئولیبرال ها در حال فروش کشور به ثمن بخس/ چگونه دلار را تقویت و ریال را تضعیف می کنند؟
  11. آیا «کارگروه صیانت» می‌تواند غول قاچاق کتاب را در عصر دیجیتال رام کند؟
  12. هلهله برای قاتل در بستر فانتزی‌های اینستاگرامی؛ وقتی مرز میان جنایت و درام مخدوش می‌شود
  13. پلیس فرانسه باید از خود دفاع کند، اما پلیس ایران در برابر سلاخی شدن باید سکوت کند!/ مقاومت در برابر دموکراسی غربی!
  14. اخلال تراشی در هوانوردی ایران فرار آمریکا از شکست های در میدان است/ تحریم هوایی هم برای آمریکا دستاورد نخواهد داشت
  15. اقتصاد رهاست؛ سهم دلال‌ها از تولیدکننده بیشتر شده است/ بودجه‌ای که بر واقعیت‌ها بنا نشود، سراب است
  16. ضعف مدیریت و نبود نظارت در شرکت‌های صنعتی؛ دولت باید برای حفظ منابع عمومی جدی‌تر وارد شود
  17. طنین غیرت در بستر نغمه‌ها؛ بازتاب «جنگ رمضان» در آینه موسیقی ایران
  18. وقتی سالن کنسرت به «منطقه آزاد» هنجارگریزی تبدیل می‌شود / تاوان بی‌انضباطی تهیه‌کنندگان را مردم می‌دهند
  19. صنعت هوایی ایران با تحریم بیگانه نیست/ اختلال هوایی حاصل استیصال دشمن در میادین نظامی و دیپلماسی!
  20. ترامپ با هیاهو و تهدید به دنبال روایت‌سازی از شکست آمریکا است

دستیار رئیس جمهور:

ایران ازهمه ظرفیت‌های خود برای احقاق حقوق مردم استفاده می‌کند

ایران ازهمه ظرفیت‌های خود برای احقاق حقوق مردم استفاده می‌کند
دستیار رئیس جمهور در پیگیری حقوق و آزادی‌های اجتماعی گفت: جمهوری اسلامی از همه ظرفیت‌های خود برای احقاق حقوق مردم کشورمان استفاده می‌کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سکینه سادات پاد عصر چهارشنبه در بازدید از کلینیک تخصصی جانبازان شیمیایی، اظهار کرد: پرونده جنایت بمباران شیمیایی سردشت برای جمهوری اسلامی همچنان باز است و در مجامع بین المللی پیگیری می‌شود.

وی ادامه داد: کارهای ارزشمندی در قبال مستند سازی فجایع تاریخی بیماران شیمیایی سردشت صورت گرفته اما استیفای حقوق مردم ظلم دیده سردشت در دولت سیزدهم و در مجامع بین المللی به صورت ویژه پیگیری خواهد شد.

سادات پاد با بیان اینکه جمهوری اسلامی از همه ظرفیت‌های خود برای احقاق حقوق مردم کشورمان استفاده می‌کند، افزود: تلاش می‌کنیم گزارش‌های جدید و متفاوتی را از جنایت مرتکب شده از طرف رژیم بعثی و متحدانشان به مجامع حقوق بشری ارائه کنیم.

دستیار رئیس جمهور در پیگیری حقوق و آزادی‌های اجتماعی اضافه کرد: همچنین در قبال شکایت‌های حقیقی و حقوقی در داخل کشور نیز به دنبال طرح شکایت علیه این جنایت بزرگ در کشور خواهیم بود و تا جبران تمام آسیب‌های وارده به منطقه مرزی خود، پیگیر آن خواهیم بود.

سکینه سادات پاد، دستیار رئیس جمهور در پیگیری حقوق و آزادی‌های اجتماعی به مناسبت هفتم تیرماه، سالگرد بمباران شیمیایی سردشت از سوی رژیم بعثی عراق به همراه هیأت دیپلماتیک ژاپن به این شهر سفر کرده است.

در این سفر تعدادی از رسانه‌های بین‌المللی نیز دستیار رئیس جمهور را همراهی می‌کنند.

رژیم بعث عراق در هفتم تیرماه سال ۶۶ و با استفاده از بمب‌های شیمیایی چهار نقطه پرازدحام سردشت را بمباران کرد که در این حمله ناجوانمردانه ۱۱۹ نفر از ساکنان غیرنظامی شهر شهید و بیش از هشت هزار نفر نیز در معرض گازهای سمی قرار گرفته و دچار مصدومیت شیمیایی شدند.

بمباران شیمیایی شهر مرزی سردشت فجیع‌ترین تهاجم شیمیایی بود که آثار و مشکلات بسیاری به وجود آورد و سردشت اولین شهر قربانی جنگ افزارهای شیمیایی در جهان پس از بمباران هسته‌ای هیروشیما نامیده شد.

شهرستان مرزی سردشت در جنوب استان آذربایجان غربی واقع است.

منبع: مهر

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه