logo
چهارشنبه 22 مهر 1405 | چهارشنبه 14 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

مخالفت روسیه با حضور هشت کشور اروپایی در نشست شورای امنیت

مخالفت روسیه با حضور هشت کشور اروپایی در نشست شورای امنیت
معاون نماینده روسیه در سازمان ملل با انتقاد از رویکرد انگلیس در لابی‌گری برای کی‌یف در شورای امنیت، گفت که مسکو از حضور هشت کشور اروپایی عضو ناتو در نشست این شورا درباره اوکراین مخالف است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ «دیمیتری پولیانسکی» معاون اول نماینده روسیه در سازمان ملل شامگاه دوشنبه از مخالفت این کشور با حضور ۸ کشور عضو سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) در نشست شورای امنیت درباره اوکراین خبر داد.

دولت روسیه در تاریخ ۲۴ فوریه ۲۰۲۲ بعد از اعلام به رسمیت شناختن جمهوری‌های خودخوانده دونتسک و لوهانسک در شرق اوکراین، دستور آغاز عملیات نظامی ویژه روسیه در منطقه دونباس با هدف حفاظت از مردم این منطقه و همچنین پاکسازی دولت نئونازی کی‌یف را صادر کرد.

پولیانسکی شامگاه شامگاه دوشنبه در این‌باره گفت: «روسیه مخالفت خود را با تصمیم برای دعوت از هشت کشور عضو اتحادیه اروپا و ناتو برای نشست شورای امنیت سازمان ملل در مورد اوکراین ابراز کرده است».

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، وی در ادامه توضیح داد: «انگیس به‌عنوان رئیس دوره‌ای به‌تنهایی تصمیم گرفته است که با نقض رویه‌های ثبت‌شده، فرصتی برای گفت‌وگو با هشت کشور عضو اتحادیه اروپا و ناتو و نزدیک‌ترین متحدان آنها و همچنین نماینده خود اتحادیه اروپا فراهم کند».

از زمان آغاز عملیات نظامی ویژه روسیه در اوکراین، کشورهای غربی به سرکردگی آمریکا، تمام تلاش خود را برای جلوگیری از پیروزی روسیه در این جنگ به کار برده و تا کنون ده‌ها میلیارد دلار تسلیحات به اوکراین ارسال کرده‌اند.

این دیپلمات روس یادآور شد که طبق روال ثابت، بیش از سه کشور نمی‌توانند در نشست‌های مربوط به اوکراین تحت قانون ۳۷ شرکت کنند.

طبق این گزارش، پولیانسکی تاکید کرد: «بدیهی است که شرکت کنندگان مرتبط و همسو با ناتو، هیچ ارزش افزوده‌ای برای بحث [درباره اوکراین] ایجاد نخواهند کرد».

در تاریخ ۲۵ می بود که «کریستین ویگاند» سخنگوی کمیسیون اروپا گفت تا اواسط همان ماه، کشورهای اتحادیه اروپا در مجموع بیش از ۲۰۰ میلیارد یورو از اموال روسیه را مسدود کرده‌اند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه