logo
یک‌شنبه 26 مهر 1405 | یکشنبه 18 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  2. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  3. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  4. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  5. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  6. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  7. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  8. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  9. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  10. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  11. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  12. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  13. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  14. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  15. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  16. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  17. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  18. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  19. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  20. سیستم طاغوتی نمایش در ایران

سازمان ملل:

بیش از ۹۲۰۰ غیرنظامی در درگیری اوکراین کشته شدند

بیش از ۹۲۰۰ غیرنظامی در درگیری اوکراین کشته شدند
سازمان ملل اعلام کرد که بیش از ۹۲۰۰ غیرنظامی در درگیری اوکراین کشته شدند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از تاس، «رزماری دی کارلو»، معاون دبیرکل سازمان ملل در امور سیاسی و صلح در نشست شورای امنیت سازمان ملل گفت که بیش از ۹۲۰۰ غیرنظامی در درگیری‌های اوکراین کشته شده اند.

به گفته این مقام سازمان ملل، بیش از ۵۰۰ روز از آغاز عملیات نظامی در اوکراین می‌گذرد و در این مدت ۹۲۸۷ غیرنظامی از جمله ۵۳۷ کودک کشته شده اند. همچنین ۱۶۳۸۴ نفر دیگر از جمله ۱۱۱۷ کودک زخمی شده اند. دی کارلو خاطرنشان کرد: «اینها فقط ارقام تأیید شده هستند. تعداد واقعی قربانیان احتمالاً بسیار بیشتر است.»

وی افزود: در حال حاضر بیش از ۶.۳ میلیون اوکراینی پناهنده هستند و تخمین زده می‌شود که ۵.۱ میلیون نفر در داخل کشور آواره شده اند.

روز گذشته نیز وزارت دفاع روسیه از کشته شدن صدها نظامی اوکراینی در شبانه روز گذشته خبر داد.

وزارت دفاع روسیه روز دوشنبه اعلام کرد که حدود ۷۰۰ نظامی اوکراینی در نبردهای ۲۴ ساعت گذشته کشته شدند.

وزارت دفاع روسیه در گزارش خود اعلام کرد که در درگیری در محورهای دونتسک جنوبی و زاپروژیا ارتش اوکراین ۲۴۰ نفر از نظامیان خود را از دست داد.

بنا به اعلام وزارت دفاع روسیه، حملات ارتش اوکراین در محورهای دونتسک و کراسنولیمانسکی از سوی نیروهای روسی دفع شد.

وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که پس از دفع حملات ارتش اوکراین در محور دونتسک، دو انبار مهمات اوکراین در دونتسک و لوهانسک منهدم شد. همچنین در درگیری در این محور حدود ۳۲۰ نظامی اوکراینی کشته شدند.

وزارت دفاع روسیه در گزارش خود آورد که پدافند هوایی روسیه ۳ موشک طوفان سایه و ۳ گلوله هیمارس را رهگیری کرد و ۱۹ پهپاد اوکراینی نیز از سوی نیروهای روسی منهدم شد.

دیروز همچنین اعلام شده بود که شورای امنیت سازمان ملل نشستی را با محوریت جنگ در اوکراین برگزار می‌کند. «دیمیتری پولیانسکی» معاون اول نماینده دائم روسیه در سازمان ملل اعلام کرده بود که شورای امنیت سازمان ملل متحد روز دوشنبه ۱۷ ژوئیه نشستی درباره اوضاع در اوکراین برگزار می‌کند.

به گفته این دیپلمات روس، در این نشست دیپلمات‌های ارشد شماری از کشورها عضو سازمان ملل حضور خواهند داشت.

پولیانسکی در پیامی در کانال تلگرامی خود تاکید کرد که این نشست با محوریت بحران اوکراین از سوی نماینده انگلیس درخواست شده است.

دیپلمات ارشد روسیه در سازمان ملل تاکید کرد که بدیهی است که کشورهای غربی از این نشست به عنوان فرصتی برای اقدام ضد روسی استفاده خواهند کرد.

پولیانسکی افزود که روسیه هم در این نشست حرفی برای گفتن خواهد داشت.

لازم به ذکر است که ارتش روسیه ۲۴ فوریه گذشته (۵ اسفند ۱۴۰۰) «عملیات نظامی» خود را در شرق اوکراین آغاز کرد. آمریکا و کشورهای غربی برای مقابله با پیشروی ارتش روسیه در اوکراین، ضمن ارسال انواع تسلیحات پیشرفته به ارتش اوکراین، تا کنون تحریم‌های زیادی علیه روسیه اعمال کرده‌اند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه