سه آفت ورزش از نگاه صالحی امیری
وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان به سه آفت دوپینگ، آلودگی مالی و اخلاقی در این حوزه اشاره کرد و آنها را تهدید برشمرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا نشست سیدرضا صالحی امیری وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان، رضا فرجی دانا وزیر پیشنهادی علوم و علی اصغر فانی وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش با حجت الاسلام مجید انصاری معاون پارلمانی رئیس جمهور عصر امروز در مرکز این معاونت برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, نشست سیدرضا صالحی امیری وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان، رضا فرجی دانا وزیر پیشنهادی علوم و علی اصغر فانی وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش با حجت الاسلام مجید انصاری معاون پارلمانی رئیس جمهور عصر امروز در مرکز این معاونت برگزار شد.,
صالحیامیری وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان در این جلسه اظهار داشت: بستر تعالی جوان امروز بسیار مهم است که باید به آن توجه شود و ورزش یکی از این بسترهاست.
,
وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان به سه آفت دوپینگ، آلودگی مالی و اخلاقی در این حوزه اشاره کرد و آن را تهدیدی برشمرد و گفت: مهمترین نیاز جامعه ورزش، اخلاق و فرهنگ است و باید یکبار با عینک فرهنگ به ورزش نگاه کرد.
,
وی تاکید کرد: برای تداوم حیات جامعه ورزش به اخلاق نیاز داریم؛ ورزش همگانی از دیگر موضوعات مهمی است که باید به آن پرداخته شود چرا که این ورزش استاندارد ندارد.
,
وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان در ادامه سخنان خود به بحث جوانان پرداخت و گفت: به یک عزم ملی در حوزه جوانان نیاز داریم که تاکنون این عزم ملی شکل نگرفته و حداقل 23 دستگاه باید در مسئله جوان درگیر شوند چرا که اخلاق، دین، ازدواج، معیشت، مهارت آموزی و آینده جزو بحثهایی است که به جوان مربوط میشود.
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه