logo
شنبه 25 مهر 1405 | شنبه 17 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  2. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  3. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  4. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  5. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  6. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  7. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  8. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  9. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  10. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  11. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  12. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  13. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  14. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  15. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  16. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  17. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  18. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  19. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  20. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!

وزیر کشور عراق:

دو بار با وزیر کشور ایران دیدار کردم/ در خصوص کنترل مرزها توافق کردیم

دو بار با وزیر کشور ایران دیدار کردم/ در خصوص کنترل مرزها توافق کردیم
وزیر کشور عراق با اشاره به دیدارهایش با همتای ایرانی خود تاکید کرد که تهران و بغداد در خصوص کنترل مرزها به توافق رسیده‌اند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عبدالامیر الشمری، وزیر کشور عراق در گفت‌وگو با شبکه العربیه تاکید کرد که دولت این کشور با اختصاص ۱۰ میلیارد دینار برای ساخت پاسگاه‌های مرزی در استان سلیمانیه واقع در مرز عراق و ایران موافقت کرده است.

وی گفت که در مرزهایمان با ایران در استان‌های واسط، دیالی و میسان برج‌های مراقبت را نصب کردیم و اقدامات‌مان در این زمینه خوب بود.

وزیر کشور عراق همچنین بر لزوم همکاری با کشورهای همجوار برای مبارزه با قاچاق مواد مخدر تاکید کرد.

الشمری در ادامه گفت که دو بار با احمد وحیدی، وزیر کشور ایران دیدار کردم و درخصوص کنترل مرزها میان دو کشور به توافق رسیدیم.

اخیرا تحسین الخفاجی، سخنگوی فرماندهی عملیات مشترک عراق در گفت‌وگو با بغداد الیوم تاکید کرد که تماس‌ها با طرف ایرانی برای ایجاد امنیت در مرزهای دو کشور مداوم است و عراق در راستای کنترل مرزهای خود با همسایگان و بستن شکاف‌ها گام‌های نظامی و امنیتی اتخاذ کرده است.

وی گفت که عراق در مساله کنترل مرزها با همسایگان پیشرفت خوبی محقق کرد و ما با این کشورها همکاری خوبی در این زمینه داریم.

پیش از این نیز سعد معن، مدیر روابط عمومی و بخش رسانه وزارت کشور عراق اعلام کرد که به دستور فرمانده کل نیروهای مسلح و با تلاش‌های وزیر کشور هماهنگی‌هایی با اقلیم کردستان عراق برای استقرار تیپ ۲۱ مرزبانی در استان سلیمانیه در مرزهای ایران اتخاذ شد.

وی گفت که اکنون ۵۰ برجک بتنی و ۴۰ دوربین نصب شده است و ساخت ۴۷ پاسگاه مرزی در نقطه صفر مرزی عراق و ایران آغاز خواهد شد.

این مسئول عراقی خاطرنشان کرد که این اقدام در راستای روند کنترل مرزها است و طی هفته آینده از شرکت های پیمانکاری متخصص دعوت خواهد شد تا اجرای این طرح آغاز شود.

مدیر روابط عمومی وزارت کشور عراق همچنین تاکید کرد که در هفته آتی مرکز مراقبت از دوربین‌های مرزی افتتاح خواهد شد.

یک مسئول در دستگاه امنیت ملی عراق نیز در گفت‌وگو با العربی الجدید تاکید کرد که طی سال جاری ایران و عراق بیش از ۶ نشست مشترک امنیتی درخصوص کنترل مرزها برگزار کردند و دو طرف فعالیت یکپارچه خود در این زمینه را ادامه می دهند.

وی گفت که یک کشور بدون همکاری کشور مجاور نمی تواند به تنهایی مرزها را کنترل کند و درحال حاضر همکاری ایران و عراق در این زمینه به خوبی پیش می‌رود.

این مسئول عراقی که خواستار عدم فاش شدن نامش شده است تاکید کرد که ایران نگران فعالیت‌های تروریست‌های تجزیه طلب در شمال عراق است و با توجه به اقداماتی که انجام شده است در مرحله آتی شاهد تسلط گسترده بر امنیت مرزها خواهیم بود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه