logo
دوشنبه 27 مهر 1405 | دوشنبه 19 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. پیام رهبر انقلاب در پی افتخار آفرینی تیم امید کشتی آزاد
  2. عاشقانه‌ای در بند سیاست؛ بازی با تاریخ در قاب مشروطه
  3. جنجال فوتبالیست سابق علیه صداوسیما؛ تلهٔ عوام‌زدگی یا آینهٔ خشم عمومی؟
  4. اعتراضات فرانسه چه ارتباطی با حمله آمریکا به ایران دارد؟/ جنگی که تاثیرش جهانی شد!
  5. ناوهای آمریکایی جرئت نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند/ دشمن اشتباه محاسباتی کند معادلات را پشیمان کننده تغییر خواهیم داد
  6. تهدیدهای ترامپ علیه ایران؛ اهرم فشار برای بازگشایی تنگه هرمز
  7. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  8. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  9. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  10. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  11. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  12. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  13. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  14. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  15. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  16. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  17. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  18. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  19. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  20. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟

رئیس اداره عقیدتی سیاسی نیروی زمینی ارتش:

امیدزدایی از مردم، از اهداف جریان تحریف است

امیدزدایی از مردم، از اهداف جریان تحریف است
رئیس اداره عقیدتی سیاسی نیروی زمینی ارتش با بیان این که در طول تاریخ همواره جریان باطل و استکبار در مقابل جریان حق قرار گرفته است، گفت: امیدزدایی از افراد جامعه و آدرس غلط دادن به مردم از اهداف جریان تحریف است تا جامعه را از مسیر اصلی خود منحرف کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از روابط عمومی ارتش، حجت‌الاسلام والمسلمین شعبانعلی صالحی‌ نسب در جمع کارکنان ایثارگر این نیرو، ضمن تسلیت ایام عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین(ع)،گفت: دشمنان تلاش زیادی برای کم رنگ کردن فرهنگ عاشورایی در بین افراد جامعه انجام می‌دهند.
وی با بیان این که در طول تاریخ همواره جریان باطل استکبار در مقابل جریان حق قرار گرفته است، افزود: یکی از شگردهای جریان باطل، تحریف واقعیت‌ها به نفع خود است تا در میان جامعه تفرقه بوجود بیاید و دین اسلام منزوی شود.
رئیس اداره عقیدتی سیاسی نیروی زمینی ارتش با اشاره به توطئه‌های دشمنان برای آسیب زدن به فرهنگ عاشورا اظهار داشت: طرح پنج وضعیتی آسیب به این فرهنگ والا و مقدس شامل ترویج مادی‌گرایی در عزاداری‌ها، حمایت از ترویج عزاداری ضد آموزه‌های شیعی، اشاره به اطلاعات غلط در خصوص واقعه عاشورا، نشان دادن خشونت در عزاداری‌ها و پرداخت هزینه‌های بالا در عزاداری‌ها برای ایجاد شبهه میان مردم است.
حجت‌الاسلام والمسلمین صالحی‌نسب با  اشاره به افراد حاضر در واقعه عاشورا تصریح کرد: سه گروه حاضر در این واقعه نسبت به اطاعت از ولی خدا امتحان شدند که شامل افراد سعادتمند و سربلند، افراد مردود و شکست خورده جبهه دشمن و گروه بی‌تفاوت‌ها می‌شود.
وی در پایان به اهداف جریان تحریف اشاره و خاطرنشان کرد: امیدزدایی از افراد جامعه و آدرس غلط دادن به مردم از اهداف این جریان است تا جامعه را از مسیر اصلی خود منحرف کنند که لازم است با روشنگری جریان تحریف را شکست دهیم.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه